Penger

Jeg er på en båt: Denne appen vil la deg leie ut vannet for penger

Jeg er på en båt: Denne appen vil la deg leie ut vannet for penger

En smart Penny Hoarder med et sinn for å tjene penger vet å eie noe som ikke blir brukt, er en god mulighet til å tjene penger.

De gamle CDene og DVDene samler støv - selg dem på Decluttr.

Den bilen sitter i garasjen - bruk den til å tjene penger gjennom Uber eller Lyft.

Det ekstra soverommet som bare ser gjester et par ganger i året - leier det ut på Airbnb.

Heck, du kan til og med leie ut din sofa eller bakgård.

Så da vi kom over denne Curbed-artikkelen på GetMyBoat, visste vi at vi måtte dele.

GetMyBoat, en app som ble lansert i 2013, gjør at båtinnehavere kan leie ut sin vannfartøy online. Appen inneholder oppføringer for over 75 000 båter i 171 land, ifølge appens nettsted.

Nå har jeg ikke en yacht eller en husbåt som bare ligger rundt for å leie ut (heller ikke det jeg vet), men jeg ble hyggelig overrasket over å finne ut at du også kan bruke appen til å leie ut mindre vannfartøy som kajakker og jetski .

I mitt lokale, er en eier leie en spesialitet fiske kajakk for $ 30 i timen, mens en annen er å leie kajakker for $ 30 per dag.

Jeg sjekket på prisene for å kjøpe kajakk (fordi jeg ikke har en av dem som ligger rundt heller), og Dick's Sporting Goods har denne til salgs for 199,98 dollar. Leie det ut for $ 30 syv ganger vil dekke kostnadene (ikke factoring i skatt eller frakt).

Så om du leter etter en måte å kjøpe et nytt vannfartøy til rimelige priser, eller du vil tjene penger på den du allerede har, er GetMyBoat en ressurs du bør huske på.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Den nærmeste tingen til en watercraft hun eier er et basseng float. Kanskje hun må leie båt.

Skrive Inn Din Kommentar