Tilbud

Apple sier beklager å bremse din iPhone med $ 29 erstatningsbatteri tilbud

Apple sier beklager å bremse din iPhone med $ 29 erstatningsbatteri tilbud

Husk da du hørte at Apple innrømmet å bremse eldre iPhones?

Da i desember i desember ble Apple smart og tilbød store rabatter på erstatningsbatterier. Nå utvider den endelig en oliventak til de kundene som kjøpte sine erstatningsbatterier tidlig og savnet det gode tilbudet. Her er scoop.

Hvordan få kreditt for erstatning iPhone batterier

I håp om en minnelig løsning på problemet falt Apple prisen på erstatningsbatterier til iPhone 6 og nyere modeller fra $ 79 til $ 29 i januar.

Ifølge Apples nettside ble det skremt av klager. Selskapet utgav en erklæring som annonserte den reduserte prisen og en forpliktelse til å gjenvinne tilliten til alle som kanskje har tvilget Apples intensjoner.

Det er bra for noen, men mange kunder ventet ikke og betalte full pris for sine batterier. Nå tilbyr Apple $ 50 til disse kundene. Den kreditt vil bringe prisen ned til $ 29 som andre betalte når avtalen startet. Her er hvordan det fungerer.

Hvis du kjøpte et erstatningsbatteri til iPhone 6 eller nyere modell når som helst fra 1. januar 2017 til 28. desember 2017, og hadde batteriet erstattet hos en Apple Store, Apple Repair Center eller Apple Authorized Service Provider, har du lykke til.

Apple vil kontakte kvalifiserte kunder innen 27. juli for å fortelle dem hvordan de kan få $ 50-kreditt på debet- eller kredittkort de brukte til å kjøpe batteriet. Hvis du tror du kvalifiserer, men ikke hører fra dem, kontakt Apple-support.

Tyler Omoth er en senior forfatter på The Penny Hoarder som elsker å sole seg og finne kreative måter å hjelpe andre. Fang ham på Twitter på @Tyomoth.

Skrive Inn Din Kommentar