Penger

Sett dine ferdigheter til å fungere og tjene $ 100s

Sett dine ferdigheter til å fungere og tjene $ 100s

Liker du å skrive? Designer du nettsteder eller grafikk som en hobby? Er du noen med øye med design? I så fall kan du sette disse talentene på jobb og tjene hundrevis av dollar.

Å identifisere ferdigheter som har markedsverdi er ikke veldig vanskelig, men å gjøre disse ferdighetene til penger kan være litt utfordrende. Dette gjelder spesielt hvis du stole på det tradisjonelle arbeidsmarkedet som din eneste inntektskilde. Hvis du har en ferdighet som er i etterspørsel, er det en flott tid å dra nytte av den overflod av freelancing-nettsteder som har oppgradert de siste årene. Følgende nettsteder gir fantastiske muligheter til å øke inntektene dine på fritiden, og de kan gi nok mulighet til at du en dag kan slå 9-5 til kurven helt!

Elance

Kanskje freelancing muligheten giganten på nettet, er Elance en global plattform for frilansere å legge ut sine ferdigheter og finne selskaper som leter etter folk å ansette. Det er en one-stop-butikk for frilansere og bedrifter: Profiler er lagt ut, vurderinger er tilgjengelige og betaling er sikkert behandlet gjennom nettstedet. Ifølge Elance er det ca. 500 000 bedrifter og 2 millioner frilansere som bruker tjenesten (sistnevnte har tjent over $ 700 millioner!).

Å legge inn en profil som freelancer er gratis, og siden er fylt med nyttige tips og nyttige maler for å hjelpe deg med å skille seg ut fra mengden. Når profilen din er godkjent og lever, kan du søke i millioner av virksomhetsposteringer og sende inn forslaget til hvordan arbeidet kunne fullføres. Når en avtale er satt mellom deg selv og selskapet, kan du spore fremdrift ved hjelp av Elances delte arbeidsrom for å angi tidslinjer, milepæler etc. Du kan tjene en time- eller flatrate avhengig av arbeidstype og dine individuelle preferanser. Mens det er gratis å legge inn profilen din, gjør du oppmerksom på at Elance automatisk pålegger et gebyr på 8,75% når betalingen gjøres til freelanceren.

Hvis du er interessert i dette alternativet, klikk her for å registrere deg i dag!

99designs

Dette nettstedet er en personlig favoritt av meg som jeg tidligere har brukt til å score noen flotte logoer, grafikk og kortoppsett. I utgangspunktet er 99designs en online portal hvor du lager en designkonkurranse for uansett grafiske behov du måtte ha. Frilansere konkurrerer om å "vinne" konkurransen, og dermed bli betalt av selskapet som postet konkurransen.

Som designer kan du sette opp en gratis designerkonto og søke tusenvis av åpne konkurranser for å sende inn ideene dine til. Hvis selskapet liker det du foreslår, vil de velge design, og dermed gjøre deg "vinneren" av konkurransen. Når de er enige om å bruke arbeidet ditt, overfører du opphavsretten til dem, men du blir betalt skikkelig; hvor som helst fra $ 149 for visittkort til opptil $ 5000 for dyptgående annonser / nettsteder / layouter.

Hvis ideen om konkurranse skremmer deg, ta det godt med å vite at flertallet av disse konkurransene har mindre enn 20 designere som sender arbeidet hver gang. Det er gode muligheter for din suksess, og i det minste tjener du verdifull erfaring, honing håndverket og nettverk med andre designere / selskaper!

Hvis du er en designer på hjertet og vil prøve dette, klikker du her for å opprette din konto.

Lykke til, Penny Hoarders!


Skrive Inn Din Kommentar