Mat

Slutte å kaste ut igjen Pizza. Her er den absolutt beste måten å gjenoppvarme den på

Slutte å kaste ut igjen Pizza. Her er den absolutt beste måten å gjenoppvarme den på

Vi har fortalt deg den beste måten å spare på pizza, for alltid å bestille den største størrelsen.

Men med mindre du inviterer hele nabolaget til pizza (helloooo, ring meg), presenterer denne pengebesparende metoden en ny utfordring for pizzaelskere: Hvordan beholder du leftover-piskens pizzaegenskaper?

"Kast det bare i mikrobølgeovn," roper du på skjermen.

Jo, det kan jeg gjøre hvis jeg er i rush. Men jeg kunne også spise et stykke fuktig papp, strøet med knust rød pepper og brettet i halvparten.

Det er på tide å slutte å frata deg selv til trist, lunken igjen pizza. Det er på tide å få mer fra det du betalte for den store kaken.

Den beste måten å oppvarme pizza (en gang for alle)

Følg disse instruksjonene. Det er enkelt, jeg sverger.

  1. Finn ut hvordan du best smiler den store pizza-boksen i kjøleskapet. Jeg har ingen råd til dette trinnet. Du er helt alene.
  1. Bestem deg at du vil ha leftover pizza. Gratulerer. Velkommen til mitt daglige liv.
  1. Ta ut en panne. Ja, du leser det riktig. Få en skillet, stekepanne eller hva annet du bruker til å lage mat.
  1. Har den pannen et lok? Du skal trenge lokket.
  1. Følg Christine Gallarys metode fra The Kitchn. Vi kan også referere til dette som "Lisas pappas metode", men siden han ikke har dokumentert sin vei på internett, skal vi gå med Christine på denne. I stedet for å vente på ovnen for å forvarme eller forsøke å skyve en jumbo skive inn i brødrister ovnen, sier Gallary å snu brenneren til middels varme, legg stykkene av pizza i pannen og deksel med lokket i seks minutter . "Etter seks minutter, sjekk på pizzaen - bunnen skal være sprø og osten på toppen bør smelte," skriver hun. "Hvis det ikke er det, bare lag det i noen minutter."
  1. Spis den pizzaen. Nyt den pizzaen. Glem det var noen gang henvist til overlegen status.

Der har du det. Spar per stykke ved å kjøpe den største pizzaen du kan få hendene på. Så nyt det for de neste dagene (eller forbi, hvis du er god til å fryse rester) med fornyet crustiness og cheesiness. Dette er trolig en av de få tider som er crusty, er en positiv funksjon for omtrent alt.

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder, som ofte dekker pizza-relaterte emner.

Skrive Inn Din Kommentar