Liv

Jeg hoppet over den brukte bilen og kjøpte ny. Her er hvorfor det gjorde mening for meg

Jeg hoppet over den brukte bilen og kjøpte ny. Her er hvorfor det gjorde mening for meg

Her på Penny Hoarder, er vi ganske forbløffende om å aldri kjøpe nye biler.

Da jeg flyttet til St. Petersburg, Florida, og annonserte at jeg planla å kjøpe en ny bil, stirret hele teamet på meg. Det var som om jeg hadde diskvalifisert meg fra å være en ansvarlig shopper ved å innrømme at jeg skulle bruke mer på et stort kjøp.

Så jeg aksepterte utfordringen med å bevise hvorfor en ny bil var det rette økonomiske valget for meg. Rikelig med ekspertene jeg konsulterte sa en bruktbil er alltid, hendene ned, et bedre alternativ; Jeg bestemte meg for å sette disse e-postene og notatene bort og ignorere dem for nå. Journalistikk!

I stedet snakket jeg med noen få bilindustriproffer som ikke ville dømme mitt valg og ville gi solid råd til andre, lurer på om de bare skulle gå ut og få en ny bil også.

Her er de faktorene som bidro til mitt store kjøp, en 2016 Hyundai Accent. Sammenlikner din bilkjøps personlighet min?

1. Jeg visste nøyaktig hva jeg ønsket

Etter mange år med Zipcar-turer og helgutleie, hadde jeg redusert alternativene min helt ned til nøyaktig merke og modell jeg ønsket.

"Hvis det er visse alternativer du vil ha på et kjøretøy, kan en ny bil tillate deg å tilpasse det kjøretøyet for deg," sa David Bennett, leder av AAAs bilprogram. Mens dine brukte bilalternativer kan være på lurene av salgsdelen, ved å kjøpe et nytt kjøretøy kan du få akkurat det du vil ha.

2. Nye biler får bedre rentesatser

Uansett om du går gjennom en forhandler eller bank, Det er risikabelt for en bank å låne penger til en bruktbil enn den er for en ny bil, Mike Rabkin, president for forhandlingsservice Fra bil til slutt, sier.

Med en god kreditt score kan du bare se en forskjell på noen få prosentpoeng mellom renten på et nytt billån i forhold til et bruktbillån, men husk, den prisen vil holde deg i tre, fire eller fem år. Jo lavere jo bedre.

3. Nye biler kommer med garantier - og fred i sinnet

Nye bilgarantier kommer ikke fra forhandlere, selv om de kan prøve å selge deg ekstra garantipakker når det kommer tid til å signere.

De treårige eller 36.000 kilometer garantiene du ser annonseres på TV - noen går lengre! - kom rett fra produsenten, mening Du kan besøke nesten hvilken som helst forhandler hvis du har problemer med bilen din mens den er på den nyere siden.

I mellomtiden bærer brukte biler usikkerhet. Du kan kanskje slå opp en kjøretøyhistorie, inkludert ulykker, for en bruktbil. Men du har ikke alltid tilgang til en vedlikeholdslogg.

"Når du kjøper brukt, risikerer du å håndtere vedlikeholds- og reparasjonsproblemer avhengig av hvor godt den tidligere eieren brydde seg om kjøretøyet," sa Rabkin. "Nye biler er alltid i ny biltilstand, og negerer denne risikoen."

Siden det har vært en stund siden jeg fikk min Girl Scout bilpleie merket, vil jeg ta roen i en lang garanti.

4. Jeg var ikke i rush for å kjøpe

Hvis jeg hadde en bil som plutselig sparket bøtte, ville jeg sannsynligvis trenge å få en ny ASAP. Men siden jeg var vant til å være bilfri og nettopp flyttet til en ganske walkable by, var jeg ikke i stor hastighet.

Tålmodighet betydde tid til forskning, og jeg mener ikke bare å surfe bilprodusenters nettsteder.

"Sjekk nettsteder som Edmunds, TrueCar og Kelley Blue Book for å finne ut om bilprodusentens nåværende insentiver og tilbud," sier Richard Reina, produktleder hos CarID. "Dette sparer tid når du bestemmer deg for å gå inn på showroom-etasjen som du allerede vet hvilken merke og modell du leter etter, og avtalene" på den modellen.

Og mens Du kan tenke på AAA som en nødtjeneste, foreningen tilbyr også en rekke bil-kjøp verktøy, fra forskningsportaler til forsikring til en bilkjøpstjeneste som hjelper deg med å forhandle en pris.

Jeg fant TrueCar det mest nyttige fordi det viste meg hva andre mennesker i mitt område betalte for lignende modeller. Så da selgeren ga meg et prisark som var $ 5000 høyere enn mitt mål, visste jeg at jeg spilte hardball. Høflig.

5. Det er min første nye bil

OK, det var kanskje ikke en god grunn. Men Matt Tuers, en salgs- og leiekonsulent hos Sir Walter Chevrolet i Raleigh, North Carolina, fikk meg til å føle meg bedre om å ha en ny bil.

"Saken for å kjøpe en ny bil er typisk fortrinnsrett ved at et slikt kjøp er at kjøperen foretrekker å starte sitt eierskap med en ren skifer. Ingen tidligere eiere eller drivere. Ingen blemishes, "forklarte han.

"Det handler om status og å ha det siste," og jeg personlig feiler ingen for denne preferansen, "sa han. "Ikke føl deg dumt hvis du har en ny bil, er viktig for deg. Hvis du har råd til å få en helt ny bil, gå for det! Det er en god følelse. "

Jeg gikk inn i forhandleren og ba spesielt om forrige års modell, så jeg kom egentlig ikke inn i kategorien "siste ting" status-coveting. Men jeg ville ha en ren skifer og en bil jeg visste at jeg kunne stole på i mange år etter at jeg betalte den av.

Å kjøpe en ny bil kommer med en bonus utover å føle seg kul. "En-eierbiler er mer ønskelige ved videresalg," sa Tuers.

Så om jeg handler eller prøver å få kontanter et sted nedover linjen, har jeg en bedre sjanse til å få hva Birdie (min herlige sedan) er virkelig verdt.

Relatert: Ny bil lukt er ekte, og selv om det ikke er den mest behagelig buketten, er det en viss tilfredshet til det.

6. Jeg kommer til å kjøre denne tingen til hjulene faller av

"Hvis du skal holde bilen lenge, er en ny bil sannsynligvis en god ide," sa Bennett og forklarte at hans ide om "lang tid" er åtte eller flere år.

Advarselen? Du må vedlikeholde bilen.

"Det er billigere å vedlikeholde en bil enn det er å reparere det," han rådet. "Følg produsentens anbefalte vedlikeholdsplan. Det holder deg gyldig i garantien. "

Du trenger ikke å besøke forhandleren din for å gjøre det vedlikeholdet, men du trenger å ha oppføringer hendig, slik at du kan bekrefte at du fikk jobbet gjort.

Besparelsene kan være store over tid. Ved å spre kostnadene for vedlikehold over flere år, sier Bennett, reduserer du risikoen for en stor, dyr bilverksted som overrasker deg.

7. Avskrivninger er ikke hva det pleide å være

En ny bil kan være et bedre økonomisk valg enn en få år gammel bruktbil, ifølge Rabkin.

Dette var ikke alltid tilfelle. "Ved å være den andre eieren av et kjøretøy, kan du få nytte av et ganske nytt kjøretøy, men spare mye penger på prisen på et nytt kjøretøy fordi den første eieren allerede tok avskrivningstakten."

Biler avtar fortsatt raskt, men noen få faktorer i løpet av de siste 10 årene, lavkonjunkturen, Cash for Clunkers-programmet, det japanske jordskjelvet som reduserte produksjonen, har ført til at Rabkin kaller en mangel på sen brukte biler på markedet . Det betyr Prisene på brukte biler er høyere enn noensinne - nesten i tråd med nye biler.

Så gjør det noen gang virkelig mening å kjøpe en ny bil over en brukt? Jeg vet at mitt valg var litt ukonvensjonelt, men jeg mistenker at det vil tjene meg i årene som kommer.

I mellomtiden parkerer ingen for nær meg. Jeg er litt beskyttende.

Din sving: Hvilke tror du er et bedre valg når du kjøper en bil: ny eller brukt?

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder. Hun vil betale ekstra for deluxe bilvask.

Skrive Inn Din Kommentar