Mat

Spis hos Olive Garden I kveld, få en gratis middag å ta hjem til i morgen

Spis hos Olive Garden I kveld, få en gratis middag å ta hjem til i morgen

Hvis du er som meg, elsker du karbohydrater. Si det med meg ... pasta!

For de av dere som stolt spinner gaffelene dine (Med en skje uten skje?) For å skape den deilige italienske samlingen av nudler og saus, har jeg gode nyheter.

Olive Garden har brakt tilbake kjøp en, ta en måltid avtale.

Det er enkelt. Få ett måltid å spise på restauranten, og få et ekstra måltid å ta med hjem og varme opp senere for så lite som $ 12,99. Det er to fulle pasta måltider for under $ 13.

Olive Garden kjøpe en, ta en meny har fire retter til pris på $ 12,99:

  • Fettuccine Alfredo
  • Spaghetti med kjøttsaus
  • Oster ravioli med marinara
  • Fem-ost ziti al forno

Hvis du vil ha noe litt annerledes, er det tre oppgraderte menyalternativer for bare litt mer deig.

  • Giant tre-ost fylte skall med kjøtt saus: $ 16.49
  • Røkt mozzarella kylling: $ 17.49
  • Sjømat Lasagna Saute: $ 18.49

Enten du spiser solo (Det er ok, egentlig!) Eller tar familien ut for et godt måltid, kjøpet en, ta en avtale er ganske velsmakende. Sett deg inn, og nyt den bunnløse salaten og de fantastiske brødstikkene. Du kan til og med ha rester til å ta med hjem sammen med ditt andre måltid!

Har du ikke tid til å sitte i restauranten eller bare vil kaste deg ned på pastaen din mens du ser på "The Godfather" -trilogien? Du kan få kjøpe en, ta en avtale for carryout, men du må betale ekstra $ 4,29 hvis du vil ha en salat og breadsticks med det andre måltidet. Men la oss innse det, den ene salaten Olive Garden gir deg, er vanligvis nok til to måltider, ikke sant?

Penny Hoarder tips: Be om ekstra Andes minter! Jeg ber alltid etter dette fordi min kone elsker dem, og vi ender ofte med et dusin eller så i stedet for de to serveren som regel hender ut. Det er en enkel seier!

Skjønnheten i denne avtalen er at du får et andre måltid som faktisk vil oppvarmes godt. Hva er bedre som rest enn pasta?

Få middag i kveld og lunsj eller middag til i morgen uten å bryte banken.

Prego! (Det betyr "du er velkommen" på italiensk. Hvem visste?)

Tyler Omoth er en senior forfatter på The Penny Hoarder som elsker å sole seg og finne kreative måter å hjelpe andre. Fang ham på Twitter på @Tyomoth.

Skrive Inn Din Kommentar