Penger

Dette paret ble begravet under $ 52K i gjeld. Her er hvordan de betalte den av

Dette paret ble begravet under $ 52K i gjeld. Her er hvordan de betalte den av

Da min kone og jeg først giftet seg, visste vi at vi hadde en god del forbruksgjeld, som inkluderte studielån, kredittkort og billån. Men vi har aldri tatt deg tid til å tenke på virkningen som gjelden hadde på vår økonomiske helse. Vi gjorde akkurat hva alle andre gjorde: Gå på jobb, samle inn en lønnsslipp og betal regningene.

Før vi satte oss ned og knuste tallene, bekymret vi oss ikke veldig mye om gjelden eller betalingene som fulgte med det.

Lån og kredittkortbalanser bruker mye penger hver måned, og når vi skjønte det, visste vi at noe måtte forandres.

Når vi vurderte situasjonen, innså vi at vi hadde $ 52 000 i gjeld. Det var da vi bestemte oss for at vi måtte begynne å gjøre bedre valg med pengene våre, eller vi ville leve slik for alltid.

Trinnene vi tok for å bli gjeldsløse raskt, kan fungere for deg også. Slik gjorde vi det.

Vår plan for å betale gjeldet raskt

Vi visste at det ville være vanskelig å betale for gjelden raskt, men vi bestemte oss for at flere måneder med intens innsats var den beste måten å gå om.

Hvis vi kunne betale gjelden raskt, ville vi ha mer penger i lommene vår for å bruke som vi var fornøyd i stedet for å betale for ting vi kjøpte for lenge siden.

Vi satte fire trinn på plass for å få gjelden betalt så snart vi kunne.

Vi solgte våre eiendeler

Det første vi besluttet å gjøre var å selge alt vi kunne for å få penger til å sette mot gjelden. Det virket som om vi solgte alt vi eide.

Min nye Nissan Altima var det første elementet å gå. Fordi vi hadde det i mindre enn et år, mistet vi $ 6000 så langt som verdien av bilen. Ikke bare det, men vi var opp ned på $ 1000, så det var verdt det å bli kvitt den gjelden og den månedlige betalingen.

Vi solgte også min kones nyere bil. Siden hennes bil ble betalt, gikk vi bort med $ 6000 i kontanter. Så tok vi de pengene og kjøpte to eldre, pålitelige brukte biler.

Etter at vi solgte våre biler, gikk vi gjennom huset og oppført omtrent alt vi eide på eBay eller Craigslist.

Min kone solgte dusinvis av klær og tilbehør, jeg solgte mitt spillsystem, og vi gikk gjennom skap og skuffer for å selge alt annet vi kunne finne.

Det virket som hver dag jeg var fraktet ut noe som selges på eBay eller møtes med noen fra Craigslist. Det var flott å endelig føle seg i kontroll over pengesituasjonen.

Hvis du er villig til å selge unødvendige gjenstander for å betale din gjeld, kan du påskynde prosessen på en stor måte. Vi har sannsynligvis gjort et par tusen dollar som selger ting rundt huset vårt som vi ikke lenger trengte. Vi brukte en del av disse pengene til å betale av $ 1000 vi var opp ned på Altima.

Vi trimmet våre utgifter

Det neste skrittet vi tok var å se på våre utgifter og se hvor vi kunne kutte utgifter. Vi gjorde et budsjett for første gang og bestemte oss for at vi ville kutte de fleste av våre unødvendige utgifter.

Hvis du vil betale din gjeld raskt, må du sannsynligvis gjøre det samme. Kut kabelregningen, restaurantutgifter, treningsmedlemskap, salongbesøk og alt annet du kan leve uten før gjelden er borte.

En utgift vi ikke kuttet, var det jeg kaller "jente / fyr penger." Min kone og jeg budsjetterte en liten sum penger hver måned vi kunne bruke som vi var fornøyd med.

Dette hjalp oss virkelig ikke med å være for begrenset som vi betalte ut vår gjeld.

Vi økte vår inntekt

Et annet trekk som hjelper deg raskt å betale din gjeld er å få inn ekstra inntekt som går direkte mot gjeld.

I mitt tilfelle tok jeg en deltidsjobb som leverte pizza. Det var ikke alltid moro eller enkelt. Hvis virksomheten var treg, måtte jeg rengjøre avløpsfeltene eller bytte oljen i frityrkokeren.

Jeg fokuserte på at det var en kortsiktig jobb, og at det ville hjelpe oss å komme seg ut av gjeld raskere.

Hvis du vil øke din inntekt for å betale gjeld raskt, har du en rekke alternativer. Du kan jobbe overtid på jobb, få en ny jobb eller starte en sidekast.

Sørg for at du legger all din ekstra inntekt mot gjeld og ikke fristet til å bruke den på andre ting.

Vi refinansierte vår høyrente gjeld

Det siste skrittet vi tok var å konsolidere og refinansiere vår høyere rentegjeld. Vi hadde noen kredittkort vi betalte over 13% rente på, så vi refinansierte dem for å få en lavere rente.

Senking av renten på din vilje hjelper deg med å øke utbetalingsprosessen.

Innen 18 måneder var vi helt fri for forbruksgjeld.

Etter at vi var gjeldsløse, bestemte vi oss for å jobbe med å betale ut boliglånet tidlig, og er nå nær å være fri for et boliglån også.

Det er ikke lett, men med et solidt budsjett, økt inntekt og en bedre forståelse av hvordan du bruker deg kan komme ut av gjeld.

Du vil aldri angre på å sette deg i en bedre økonomisk situasjon.

Deacon Hayes er grunnleggeren av WellKeptWallet.com og forfatteren av Du kan pensjonere tidlig: Alt du trenger å vite om økonomisk uavhengighet når du vil ha det.

Skrive Inn Din Kommentar