Penger

En regnfri bryllupsdag og 5-fots-tall kake: 13 ekstravagante bryllupskostnader

En regnfri bryllupsdag og 5-fots-tall kake: 13 ekstravagante bryllupskostnader

Selv om det var akkurat det vi ønsket, var bryllupet vårt ikke akkurat en femstjerners affære. Jeg gjetter at mange av dere kan forholde seg.

En venn av en medarbeider lagde vår bryllupskake. Vår seremoni var i bakgården til kontorsbygningen min. En onkel tjente som fotograf for dagen. Det var alt ganske flott, og jeg har ingen angrer at vi ikke brukte $ 25.000 til $ 30.000 amerikanske par i gjennomsnitt for deres bryllup.

Men det betyr ikke at jeg ikke er fascinert ved å se på kvinner på Si ja til kjole bruke $ 34,000 på en skreddersydd kappe uten å kaste et øye. Det er gøy å kikke inn i en annen verden - en jeg har ingen interesse i å være en del av, men det er fascinerende likevel.

Hvis du har lignende voyeuristiske tendenser, er det 13 mer latterlige og ekstravagante bryllupsutgifter for å skamme deg - noen fra kjendiser du forventer å tilbringe en formue, og andre fra hverdagspar som bare følte utgiften, var verdt det for deres store dag .

1. Et 16. århundre festning ($ 409 000 +)

Selvfølgelig må vi sparke denne listen med Kim Kardashian og Kanye West.

Deres bryllupsbudsjett inkluderte mange vanvittige elementer, men kostnaden for deres spillested topper listen. Til $409,000Kimye leide et fortid fra 1600-tallet med utsikt over Firenze.

Og det er bare kostnaden for rommet selv; de måtte også betale for byggearbeid, belysning og andre oppgraderinger for å gjøre stedet tilrettelagt.

2. En regnfri dag ($ 113 000)

Hva om du kunne sikre deg ikke en dråpe regn ville falle på din store dag? Hvis du planlegger et utendørs bryllup i Frankrike, kan Olivers Travels hjelpe deg med å gjøre nettopp det.

De tilbyr en "cloud bursting" tjeneste de hevder "kan 100% garantere godt vær og klar himmel til bryllupsdagen." Deres garanti var bedre, så sterk, fordi tjenesten koster £ 100,000 (rundt $ 113,000).

3. En kjole som veier så mye som et lite barn ($ 100 000)

For Donald Trumps nyeste bryllup hadde bruden en Christian Dior-kjole verdt 100 000 dollar - og Donald fikk virkelig pengene sine.

Kjolen hadde nesten 300 fot materiale (inkludert en 13 fots tog) og 1500 krystall rhinestones og perler - og den veide rundt 50 kg. Det var så bredt og tungt at når bruden trengte å sitte ned (som jeg trodde var ofte), måtte hun sitte på en benk i stedet for en stol.

4. Sko som ville gjøre Carrie Bradshaw jaloux ($ 645)

På TheKnot.com innrømmet brukeren "PGY4" å splurging på et par Manolo Blahnik sko, som hun sier at hun ikke angre. Hun føler at hun fikk avkastningen hun ønsket fra dem, på sin store dag og i årene som kommer.

Thei koster nesten like mye som min brudekjole (de koster $ 645, og jeg kjøpte kjolen min på et Kleinfelds utvalgssalg for $ 700), "sa hun. "Jeg elsket dem, og jeg planlegger å ha på seg hvert år når vi feirer bryllupsdagen."

5. Din egen sosiale mediekoordinator ($ 3000)

I 2014 introduserte W Hotels i New York City en ny Social Media Wedding Concierge-tjeneste. For $ 3000 vil din concierge ta vare på viktige oppgaver som live-tweeting din seremoni og mottak, skape en unik hashtag for bryllupet ditt og produsere en "Shutterfly-bok med sosiale medier høydepunkter fra planleggingsprosessen og en collage av de beste tweets og Instagrams sendt under bryllupet. "

For en gang var mediereaksjonen over en latterlig bryllupskostnad ikke adoring. Tjenesten er ikke lenger tilgjengelig.

6. En Life-Size Cake versjon av deg (Kostnad Ukjent)

Nei, dette var ikke en kjendisspenning. En Texas-kvinne ved navn Chidi Ogbuta hadde alltid ønsket en dukke som så ut som henne vokste opp, og tilsynelatende var en bryllupskakeklone den nest beste.

Ogbuta og hennes ektemann har ikke oppgitt kostnaden for denne konfekten, men det tok to kokker, 200 egg og fem uker for å lage denne fem-fot høye, 400 pund kake. Så jeg la den endelige prisen til fantasien din.

7. Masse og mange blomster ($ 500.000 til $ 800.000)

Donald Trump og Melania Knauss-Trumps bryllup inneholdt også 10.000 all-white roser, peonies og hortensiaer (brudens favoritt) for en prislapp på rundt $ 500.000. Chelsea Clinton brukte også $ 500.000 på blomster for sin store dag. Kate og William (ingen etternavn kreves) hadde $ 800 000 verdt av blomster.

Ingen av disse blomstene, så vidt jeg kan finne ut, varte lenger enn vanlig blomster pleier å vare etter et bryllup.

8. Celebrity Entertainment ($ 3,165,000)

På høyt samfunnsbröllop av Petra Ecclestone og James Stunt ble gjester behandlet på forestillinger av The Black Eyed Peas, David Guetta og Andrea Bocelli, for en samlet kostnad på rundt $ 3 millioner.

Bryllupet inneholdt også fyrverkeri, som kostet rundt $ 165 000. Du vet, bare hvis de berømte artistene ikke var nok.

9. Bridalplasty ($ 500 til $ 4.500)

Det er mye press på bruder å se perfekt ut på bryllupsdagen, så det er sannsynligvis ingen overraskelse flere og flere bruder velger for pre-wedding plastikkirurgi. Noen er så sjenerøse som å være vert for brudebotox-fester for hele mannskapet.

Alice Lillie tilbrakte £ 4.200 på en pre-wedding nose jobb, som hun betalte for ved å ravaging hennes sparekonto og sette resten på kreditt. Likevel sier hun at det var verdt det: "Som jeg poserte for foto etter bilde, følte meg avslappet og glad, jeg visste at operasjonen hadde vært viktig for min tillit."

10. Engasjement Selfie håndbehandlinger ($ 300 til $ 3000)

Hva er en av de første tingene som en nylig engasjert brud-til-være ofte gjør? Hun knuser et bilde av hennes nye ring på hånden og deler den med sine sosiale medier.

I følge denne nye tradisjonen merker kvinner ting som solstråler, grov hud og blodårer som de ikke liker utseendet til. Hvilket betyr - du gjettet det - mer kosmetiske prosedyrer.

Fra microdermabrasions til kjemisk peeling behandlinger, Brides-to-be er shelling ut alt fra $ 300 til $ 3000 for å få hendene i toppform for det beløper seg til 15 sekunder med online berømmelse.

11. Swag-nivå favoriserer ($ 125 000)

Kim og Kanye tilbrakte angivelig $ 125,000 på fordelpakker for sine gjester, som inkluderte $ 500 flasker champagne, luksus hudpleieprodukter og parfyme, $ 250 bilag for hotellets spa og selvfølgelig håndlagde suvenirer med Swarovski krystaller og deres initialer.

Gjør de vinstoppene du har gitt ut på bryllupet ditt, ser ut som et godt humør, va?

12. Utendørs klimaanlegg ($ 600 000)

Et utendørs bryllup er nydelig, men ting kan få litt icky på dansegulvet i sommertemperaturer. Det var derfor Chelsea Clinton utelukket $ 600 000 for air-conditioned telt for hennes bryllupsgastere.

(Et visst tegn på ekstravaganse? Å kunne nyte skjønnheten i naturen uten å faktisk føle at du er ute.)

13. Luksus Porta-Potties ($ 1000 til $ 4.500)

Ønsker du ikke at dine utendørs bryllupsgastere må kramme deres kostbart tilgjorte selv i brutto bærbare toaletter? Det er der luksus toalett trailere som Presidential Limited Trailer kommer inn i spill. Med en AM / FM CD-spiller, klimaanlegg, håndfri kraner og mer, føler disse tilhengene toaletter fra et femstjerners hotell.

Jeg deltok en gang i et bryllup som inneholdt en av disse skjønnhetene, som skryte marmor benkeplater og automatiske air fresheners, og jeg må innrømme at jeg ville tilbringe mer tid i toalettet enn den faktiske spillestedet fordi toalettet virket så mye posher.

The Flip Side til alt dette Opulence

I tillegg til ideen om å bruke disse beløpene på en enkelt dag, er det en annen grunn til å holde bryllupsbudsjettet ditt til et minimum.

Kvinner som brukte mer enn $ 20.000 på bryllupet, var 60% mer sannsynlig å bli skilt enn de som hadde budsjett som var rimeligere, ifølge nyere forskning. Tilsvarende var menn som brukte $ 2000 til $ 4000 på en forlovelsesring 30% mer sannsynlig å bli skilt enn de som brukte $ 500 til $ 2000.

Min forlovelsesring var en arvestykke fra bestemoren min, som min mann tilbrakte hele $ 20 for å ha endret seg. Han skryter fortsatt om det. Nå ser det ut til at han har ekstra grunn til det.

Din tur: Hvordan føler du deg om ekstravagante bryllup? Ønsker du i hemmelighet at du kan ha en stor blowout, eller er du glad for å holde ting enkelt?

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.

Skrive Inn Din Kommentar