Liv

Stor gave til en liten deig: Lag disse handprint-ornamenter med barna

Stor gave til en liten deig: Lag disse handprint-ornamenter med barna

Med ferien rett rundt hjørnet er det på tide å begynne å tenke på de siste minuttene. Heldigvis, hvis du har barn, har du en gave klar og venter på å gå.

Nei, jeg foreslår ikke at du gir barnet ditt denne julen (selv om det kan høres fristende i løpet av det 15. tantrum av dagen). Bruk heller barnets naturlige kjærlighet til å lage noen meningsfulle gaver som dine familiemedlemmer vil verne om.

Selvfølgelig har ikke alle blitt velsignet med en kjærlighet eller et talent for å lage. Hvis du er noe som meg, er ideen om å lage din egen ferie gaver overveldende å si mildt. Men med hjelp av førskolen din, kan du enkelt lage ornamenter - og siden de er laget av et barn, vil ingen forvente fullkommenhet.

Saltdeig er et av de enkleste materialene å jobbe med, og det er billig å lage ingredienser som du sannsynligvis allerede har i din pantry.

DIY Saltdeig Oppskrift

For min saltdeig fulgte jeg en oppskrift fra The Best Ideas for Kids, som også har en praktisk video som kan hjelpe deg. For å lage deigen, kan du bare kombinere følgende ingredienser.

4 kopper allsidig mel

1 kopp salt

1 ½ kopper vann

Begynn å lage deigen en stund før du forteller barnet ditt, det er på tide å lage, da det tar omtrent 10 minutter å ælte for å produsere en myk, bearbeidbar deig. Jeg visste at datteren min Rose ville bli frustrert over den lange kneadingprosessen, så jeg gjorde denne delen selv og ventet til den var klar til å fortelle henne hva vi skulle gjøre.

Hvis du vil gjøre det på forhånd, lag saltdeigen i en lufttett beholder til du er klar til å bruke den til hindre at det tørker ut for tidlig. Jeg gjorde meg tidlig om morgenen. Vi kom ikke rundt for å forme den til midten av ettermiddagen, og det var fint.

Å lage deigen

Når deigen er glatt, er det på tide å begynne å forme det.

Rull deigen flat ut med en rullestift (en glatt sidet flaske fungerer også hvis du ikke eier en rullestift). Deretter, bruk cookie cutters for å skape ferie-inspirerte former, som juletrær, ren eller stjerner. Jeg hadde bare kakeskiver designet for hundeservietter, og en annen i form av Ohio, så jeg frilagde dem med en kniv.

For mer tilpassede ornamenter, kutte sirkler ut av saltdeigen din og få barnet ditt ned med hånden for å lage håndtrykk.

Jeg måtte hjelpe Rose skyve hånden ned hardt for å få et inntrykk. Jeg ga henne litt ekstra deig til å leke med mens jeg satte de trykte figurene til side - som en Playdoh-fan, var hun glad for å klemme den rundt og generelt gjøre et rot.

Du trenger ikke å holde med sirkler her (selv om det er absolutt den enkleste formen å jobbe med). Vi laget håndtrykk ornamenter i hjerte og stjerneformer i tillegg til de enkle sirkler.

Før du baker, bruk en tannpirk eller halm for å lage hull i toppen av ornamenter for streng eller bånd slik at du kan henge ornamenter fra treet ditt. Pass på at hullene er store nok til strengen du planlegger å bruke.

Bake ornamenter på lavt 200 F til de er harde, noe som bør ta om en til to timer.

Dekorere ornamenter

Når det er kjølt, er det på tide å begynne å dekorere. Jeg brukte tempera-maling som det var det jeg hadde på hånden. Hvis du har laget handprint ornamenter, må du passe på at du maler hendene en annen farge fra resten av deigen for å hjelpe dem med å skille seg ut. Du kan også legge til glitter til håndavtrykk, som The Best Ideas for Kids gjør i videoen sin.

Jeg malte håndtrykksmykkerene selv og lot Rose hjelpe med de vanlige formene. Jeg ønsket å male håndavtrykket en farge og deretter omgjøre den med en annen farge for å hjelpe den til å skille seg ut mer. Eldre barn kan være opptatt av utfordringen, men min morsomme pjokk har ennå ikke de nødvendige motoriske ferdigheter (eller tålmodighet) for dette.

Når malingen er tørr, bruk lakk eller Mod Podge for å fullføre ornamenter slik at de varer i mange år framover. Trekk strengen gjennom hullene i toppen (jeg brukte sparkly rørrensere for en mer Christmassy føler) og de er klare til å henge fra ditt tre eller gave til din nærmeste og kjære.

Saltdeig ornamenter er morsomme å lage og la et varig inntrykk på ferien dekorasjoner.

Catherine Hiles bruker vanligvis sin blandeskål og ovn for å bake deilig godbiter, fra kaker til vegetariske (kjøtt) brød. Etter å ha gjort saltdeig ornamenter, er hun spent på å se hva annet hun kan produsere.

Skrive Inn Din Kommentar