Penger

Frilansere: Her er hvorfor du kanskje trenger en LLC og hvordan du skal danne en

Frilansere: Her er hvorfor du kanskje trenger en LLC og hvordan du skal danne en

Den nylig godkjente republikanske skatteregningen forventes å øke antall frilansearbeidere og uavhengige entreprenører i de kommende månedene og årene.

Men det er mer å frilansere enn å henge ut en singel og kunngjøre at du er åpen for forretninger. Det er også skatteimplikasjoner.

En måte å beskytte deg mot fra skatteavgiften er å danne et aksjeselskap for å beskytte inntektene dine.

New York Times ga nylig et eksempel: "Vår kollega Neil Irwin, som skriver om økonomi og næringsliv, blir betalt som ansatt i The New York Times. Men under senatskattregningen, ville han være mye bedre å slå seg inn i en bedrift og samle inn tilsvarende inntekter og fordeler som betalinger til et hypotetisk nytt selskap, Irwin Scribblings, LLC. "

Frilansere har nok på tankene sine å prøve å finne kunder, fakturere kunder, samle inn betalinger og gjøre jobben de ble ansatt for å gjøre. Hvem har tid til å bekymre seg for å danne et offisielt selskap med staten for juridisk beskyttelse?

Hvis du er en erfaren freelancer, bør du nok gjøre tiden.

Du legger ditt hjerte og sjel i å bygge din frilansvirksomhet. Hvorfor ikke bruke noen timer å sette opp et aksjeselskap for å beskytte deg selv - og dine eiendeler - i tilfelle du kommer opp i retten?

Hva er et aksjeselskap?

Et aksjeselskap, eller LLC, er en forretningsstruktur som beskytter ditt hjem, bil og andre personlige eiendeler i tilfelle en rettssak relatert til frilansearbeidet ditt.

Ingen planlegger å gå konkurs eller bli sammenklemt i et søksmål, men Hvis det skjer, begrenser en LLC også ditt potensielle tap av personlige eiendeler og bankkontoer.

"Gitt, dette er ikke absolutt. Hvis du er grovt uaktsom, inngår svindel eller begår en forbrytelse, vil du sannsynligvis ikke få begrenset ansvar, sier Tom Taulli, grunnlegger av Pathway Tax.

LLCs kan også gi noen velkommen skattefordeler. I enkelte tilfeller kan de tillate at fortjenesten blir beskattet til en lavere skattebrakett.

LLCs kan til og med ha en positiv innvirkning på dine personlige skatter.

"Ved å sette opp en LLC, unngå du å betale både personlige og forretningsmessige skatter på freelanceinntekten din," forklarer New York-baserte CPA Jonathan Medows.

Det er viktig å merke seg at selv om du ikke betaler bedriftskatt på bedriftens fortjeneste som en LLC, må du fortsatt betale selvstendig næringsdrivende bidrag til Medicare og Social Security.

Med unntak av noen få bedrifter som banker og forsikringsselskaper, kan omtrent enhver bedrift bli en LLC.

For å finne ut om bedriften din oppfyller kriteriene, er Google "aksjeselskap" og navnet på staten din for mer informasjon.

Slik oppretter du et begrenset ansvar

Å danne en LLC er vanligvis bare et spørsmål om å fylle ut noen skjemaer og betale et arkiveringsgebyr. Slik kommer du i gang.

1. Velg et navn for bedriften din

Før du begynner på papirene, bestem deg for et juridisk navn for din bedrift.

Det er en rekke ting å vurdere når du navngir virksomheten din, inkludert om det er minneverdig, gjenspeiler merkevaren din og oppfyller navnene på staten din. Pass på at du også sørger for at ingen andre allerede bruker navnet du har i tankene.

"Gode LLC navn er verdt deres vekt i gull. Å velge riktig LLC-navn for virksomheten din er en viktig del av oppstartsprosessen. Ditt fremtidige LLC-navn fungerer ikke bare for å identifisere firmaet ditt; Det er også navnet du vil bygge din merkevare på, sier LegalZooms Belle Wong.

2. Fullfør papirarbeidet

Sjekk Nolo's "50-State Guide for å lage en Professional LLC" for koblinger til statens LLC-dokumenter og andre LLC-ressurser.

Du kan laste ned skjemaene du trenger og fylle dem ut manuelt, eller i de fleste landene, fyll ut søknaden din på nettet.

For å få prosessen i gang, fyll ut organisasjonsskjemaet. Du må ta med firmanavnet ditt, forretningsadresse og annen grunnleggende informasjon om virksomheten din.

I enkelte stater - for eksempel Florida - er det alt der, mens andre kan kreve tilleggsdokumentasjon som kopier av forretnings- eller profesjonelle lisenser før søknaden behandles.

Instruksjoner om hvordan du fyller ut skjemaet er inkludert i alle LLC-skjemaer og papirarbeid, men hvis du har spørsmål, er det lurt å kontakte en skatteselskap for å få hjelp.

3. Velg en Registrert Agent hvis nødvendig

De fleste stater krever at LLC-søkere nevner en registrert agent - noen som samtykker i å akseptere juridisk papirarbeid på vegne av virksomheten din.

Du kan opptre som din egen registrerte agent, utnevne en venn eller slektning eller leie en registrert agent for å handle på dine vegne.

4. Vurder å forberede en driftsavtale

Selv om det ikke er nødvendig i alle statene, kan det være verdt å opprette en driftsavtale uansett.

"En operasjonsavtale vil hjelpe deg med å beskytte din begrensede status, avvikle økonomiske og ledelsesmessige misforståelser, og sørg for at virksomheten din styres av dine egne regler - ikke standardregler laget av staten din," forklarer Nolo's Beth Laurence.

5. Betal avgiften

Det endelige skrittet mot å bli en LLC er å betale arkiveringsavgiften som kreves av staten din.

Avgifter varierer etter stat de er vanligvis rundt $ 100, men kan kjøre så høyt som $ 800 i avgifter og årlige avgifter.

Enten eller ikke å danne en LLC er en personlig beslutning som avhenger av en rekke faktorer som er unike for hver virksomhet. Det er verdt å vurdere, skjønt, for sin ekstra beskyttelse og trygghet.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun liker å bringe deg denne informasjonen, men hun er ikke en skatteforbereder, og dette er ikke lovlig skatteråd.

Skrive Inn Din Kommentar