Penger

Kunne du bygge Star Wars Death Star med LEGOs? Dette firmaet ansetter 23 ekspertbyggere

Kunne du bygge Star Wars Death Star med LEGOs? Dette firmaet ansetter 23 ekspertbyggere

Hvem elsker ikke LEGOs? Fra førskolebarn som lager sine egne slott og rakettskip til voksne som bygger intrikate verdener når de tror at ingen ser det ut, ser det ut til at alle er tilbøyelige til å plukke opp noen av de ikoniske lekene og snap dem sammen når muligheten presenterer seg.

Men visste du at du faktisk kan leve med LEGOs?

Nei, jeg tuller ikke. Fra å bli en utrolig prestisjetunge offisiell LEGO Master Builder til å jobbe med barnas etterskoleprogrammer, er det mange måter å bli en fullverdig profesjonell LEGO-guru.

LEGO Engineering Instructor: Jobb i 23 steder

"Vil du bruke en latterlig mengde LEGO-materialer for å lære barna hvordan verden fungerer? I så fall kan dette være din drømjobb! "Skryte av en ny annonse som ble lagt ut av et nasjonalt selskap for en jobb i Dallas, Texas.

Hvis svaret ditt er "Ja, vær så snill!", Vil du kanskje vurdere å søke med Play-Well TEKnologies, som på tidspunktet for denne skrivelsen ser ut til å ansette LEGO Engineering Instructors i 23 forskjellige stater.

Selskapet bruker LEGOs til å undervise barn fra barnehage til åttende klasse om engineering, arkitektur og fysikk.

Jobben er deltid og innebærer å jobbe med barn i etterskoleprogrammer, på bursdagsfest og om sommeren, hele dagen. Du kan forvente 15 til 20 timer arbeid per uke i skoleåret (hovedsakelig ukedag ettermiddager og helger), selv om somre kan innebære 30 til 40 timer per uke.

Under trening er lønn $ 15 per time, noe som øker til $ 17 til $ 19 etter vellykket gjennomføring av treningsperioden. Instruktører blir betalt ikke bare for undervisningstiden, men også tiden det tar å kjøre mellom steder (hvis det er over 30 minutter) samt oppsettstid.

Vær forberedt på noe fysisk arbeid, da du skal hente 60 pund LEGO (eller flere) mellom steder. Og du trenger et pålitelig kjøretøy for å bære alle de LEGOene rundt i byen.

Play-Well leter etter noen med erfaring som arbeider med barn, helst i et klasserom eller sommerleirinnstilling. Erfaring med klasseledelse er viktig, og å kunne motivere spente barn til å lytte, samarbeide og rydde opp er viktig.

Play-Well er også ansatt for flere flere jobber, inkludert en D.C. / Maryland Area Manager, Summer Assistants og mer. Sjekk ut deres ansettelsesside for flere jobbdetaljer og hvordan du søker.

LEGOLAND Discovery Center Modellbygger: Chicago

Hvis du alltid har drømt om å tilbringe dagene dine på LEGOLAND, sjekk ut denne muligheten på Chicagos LEGOLAND Discovery Center (LDC), lokalisert i forstaden Schaumburg, Illinois.

Anlegget tilbyr ni attraksjoner, to turer og en 4-D kino. Det er tre millioner LEGO murstein på stedet. Hvis det ikke slår dagliglivet i et kabinett, hva kan det?

LDC ansetter en Model Builder for å støtte Master Model Builder. Dine potensielle plikter inkluderer å bygge og holde opp LEGO-skjermer på LDC, veilede gjester, opprettholde Miniland og leke med LEGOs med besøkende. Det er en tøff jobb, men noen må gjøre det.

Interessert? Du trenger et videregående diplom eller tilsvarende erfaring og en stor lidenskap for LEGOs. De ønsker en god kommunikator med sterk kunstnerisk visjon som kan multi-oppgave, møte tidsfrister, holde orden og jobbe godt med folk. Den valgte søkeren kan også bidra til å undervise i Master Builder Academy-klasser og hjelpe deg med kampanjer utenfor nettstedet.

Chicagos LDC jobber også for en rekke andre stillinger, blant annet stillinger i arrangementer, opptak, underholdning, mattjeneste og mer. Sjekk ut deres karriere side for åpne stillinger og informasjon om hvordan du søker.

Hva er det som å jobbe med LEGOs for å leve?

Den mest ettertraktede LEGO-rollen er uten tvil den av en mesterbygger. Hele USA har bare syv LEGO Master Builders, og det er bare 40 i hele verden på LEGOLAND temaparker og Discovery-sentre.

De fleste byggherrer starter sin karriere som lærlingbyggere, der de opprettholder modeller på LEGO parker, og deretter blir seniorbyggere og skaffe seg flere oppgaver. Lærer vanligvis gjør $ 10 per time, seniorbyggere $ 12 og heltid mesterbyggere kan starte med en lønn på rundt $ 37 500 årlig, ifølge prisonomi.

Huffington Post gikk bak kulissene med Master Builder Chris Steininger for å utforske hvordan det er å jobbe med LEGOs for å leve. Hans hovedansvar er å designe store modeller som brukes overalt fra begivenhetens store åpninger til barnehospitalene. Han reiser ofte og folk elsker å se ham skape. Noen ganger kan observatører til og med delta og hjelpe ham med å bygge sine modeller.

KidsFest, en årlig reisereventyr, er en av Steiningsers favorittaspekter av hans jobb. På arrangementet underviser han Master Builder Academy-klasser til barn og svarer på spørsmålene sine om LEGOs og hans jobb. Han går også rundt og ser hva barna oppretter, selv om de tilbyr lite råd om modellene de bygger.

LEGO-konserten er en familietradisjon for Chris. Hans far, Dan, jobbet også for LEGO som en mesterbygger.Fader-sønnens duo ville tilbringe utallige kvelder med sine LEGOer, og gjennom sin far kunne Chris få en sommerintervju på LEGO, som senere førte til sin Master Builder karriere.

Hovedbyggerne er håndutvalgt av LEGO, og etterspurte profesjonelle skal ha en høyskoleeksamen i et ingeniørfag eller kunstrelatert felt, samt 3-D datamodelleringsopplevelse med programmer som AutoCad. Når de er ansatt, vil de jobbe med LEGOs tilpassede program for datamaskinstøttet design. Selvfølgelig må søkere også vise frem sine LEGO-byggevner under søknadsprosessen.

Et annet LEGO-relatert karrierealternativ er å bli en LEGO-sertifisert profesjonell (LCP). Disse personene er ikke ansatt hos LEGO, men de er frilansere som offisielt anerkjennes av selskapet for deres ferdigheter. Mens LEGO for tiden ikke søker LCP, kan du sjekke tilbake tidlig i 2016 for å se om de aksepterer flere applikasjoner. Disse proffene lager fantastiske LEGO-kunstverk og er ansatt av selskaper og andre for å lage tilpassede LEGO-modeller.

Din tur: Vil du bli betalt for å leke med LEGO?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar