Penger

Ville du bo i en skolebuss? 9 rare måter å spare på boligkostnadene

Ville du bo i en skolebuss? 9 rare måter å spare på boligkostnadene

Hjemmet ditt er sannsynligvis din eneste største utgift. Hvis du bor i en stor by, er leie sannsynligvis 40% eller mer av inntektene dine, ifølge en fersk undersøkelse basert på amerikanske folketalldata. Og hvis du kjøper i stedet for å leie, sier långivere at det er greit for deg å ha 28% av inntekten din spist opp av rektor, renter, skatter og forsikringer.

Legg til kostnadene for verktøy og vedlikehold, og mål deretter alt mot din etter skatt, og Du kan enkelt skille ut 40-45% av alt du gjør for å leie eller eie et hjem.

Hva ville gjøre med pengene spart hvis du kunne kutte den kostnaden i halv? Er det mulig? Det er sikkert måter å spare på leie, for eksempel å forhandle om en ny leieavtale eller å leve med flere romkamerater. Og hvis du planlegger å kjøpe et hjem, kan du se etter en lavere boliglånsrente.

Men Noen mennesker tar mer drastiske tiltak for å spare penger, velger alternativ bolig og kreative levearrangementer. Her er noen eksempler på disse uvanlige alternativene, inkludert noen ideer du sannsynligvis ikke vil prøve.

1. Bor i en skolebuss

For å spare på leie, flyttet Trevor Pirtle og kjæresten sin inn i en konvertert skolebuss utenfor Boulder, Colorado. Pirtle forklarer at han og hans forretningspartner, Kevin Lane, også driver klærne fra bussen. Han sier at rikdom ikke bare er basert på penger, men også tid og mobilitet. Denne livsstilen gir gruppen mer tid til å gjøre det de liker og mer frihet til å gå der de vil.

Paret betalte $ 2600 for bussen, pluss et par tusen flere for renoveringer. De betaler $ 120 per måned for å parkere den, som inkluderer strøm og tilgang til dusj og kjøkken. Betale $ 120 leie per måned, mot $ 800 for deres tidligere leilighet, frigjør mer enn $ 8000 per år som kan lagres for store mål, eller det tillater dem å bare jobbe mindre for penger og mer om de tingene de vil gjøre.

Et annet eksempel: Min kone og jeg møtte en gang tre gutter som bor i en fantastisk konvertert skolebuss i ørkenen. De var camping gratis i nærheten av en varm kilde i Arizona. En sporadisk merkelig jobb var alt de trengte for å støtte deres hjemreise.

2. Rough det for halvparten av hvert år

Min venn og kollega hadde en praktisk strategi for å holde boligkostnadene lave. Han leir i de varmere månedene i Nord-Michigan, og betalte ca $ 5 per natt for å sette opp sitt store telt i en statspark som hadde dusjer.

Fordi han betalte bare $ 150 per måned, mot $ 600 per måned ville en leilighet ha kostet, kunne han bankere en fin del av kontanter innen utgangen av sommeren. Når turistsesongen avsluttet, fant han at han kunne leie små hoteller ved strandpromenaden billig, så han fikk et sted med en fin utsikt for vinteren.

3. Bli Semi-Nomadic

Min kone og jeg bodde i vår varebil for en måned. Vi startet med en uke på en hot springs park i Arizona for $ 3 per natt. Senere i Florida tilbrakte vi en uke på en campingplass som var gratis og hadde dusjer. Vi hadde leid ut huset vårt på tiden, og det var hyggelig å reise mens vi samle den leie.

Den semi-nomadiske livsstilen involverer ofte et rekreasjonsbil og to lokaliteter - en for de varmere månedene og en for vinteren. Hvor kan du parkere og bo i en RV sesongmessig? Blant mulighetene er her noen av de mer praktiske alternativene:

RV Parks

Dette kan være dyrt, men noen parker reduserer sine priser for langsiktige opphold.

camping~~POS=TRUNC

Statlige og føderale campingplasser er de rimeligste i vår erfaring, men mange har begrensninger på lengden på oppholdet ditt, så du vil vær en nomad.

Offentlige land

Du kan bo på de fleste nasjonale skoger og BLM lander gratis i opptil 14 dager, som nevnt av RV-Camping.org. Dette kalles "boondocking". Men etter ditt midlertidige opphold må du flytte minst 25 miles for å gjøre det igjen.

Langsiktige besøksområder (LTVA)

Bureau of Land Management (BLM) administrerer store, langsiktige RV campingplasser i Arizona og California. For eksempel på Hot Spring LTVA i California kan du bli sju måneder - 15. september til 15. april - mot et gebyr på $ 180. Det er mindre enn $ 26 per måned! Disse områdene er rustikk, men inkluderer tilgang til vann og en pumpestasjon for RV-avfallstanker.

Selvfølgelig kan det hende du trenger en plasseringsuavhengig måte å tjene penger på hvis du velger å være en nomad, med mindre du kan bevege deg innenfor kjøreavstanden til jobben din. Også, en RV eller bobil bruker mye bensin, så for å holde gassregningen lav, er det best å flytte bare noen få ganger hvert år.

4. Lev i mors kjeller

I Rich Dads Cashflow Quadrant, Robert Kiyosaki forklarer hvordan han og hans kone flyttet inn i en venns kjeller (etter en kort periode med hjemløshet) som en del av en plan for å unngå jobber og jobbe med sin virksomhet. Hvis krasj i en kjeller for en stund fungerer for fremtidige millionærer, kan det også fungere for deg.

Men i stedet for å vende seg til venner, kan du få en bedre avtale fra mor og pappa, enten i kjelleren eller på ledig plass. Faktisk bor 36% av de voksne i USA i alderen 18 til 31 sammen med foreldrene sine, ifølge en nylig undersøkelse. Det er ikke en dårlig måte å overleve mens du bygger en bedrift eller for å spare for en forskuddsbetaling på et hjem.

5. Kjøp et hus i Detroit

Hvis du sjekker Realtor.com for boliger i Detroit, finner du mer enn 100 oppført for mindre enn $ 1000.De starter på $ 1 - og det er ikke et feilutskrift. Ja, de er i grov tilstand (minst sagt), men betaler mindre enn kostnaden for en kopp kaffe forlater litt penger til reparasjoner og renoveringer, ikke sant?

Det er enda en organisasjon som fester opp og gir bort gratis hus til forfattere i et forsøk på å revitalisere byen. Hvis du flytter til Detroit for å jobbe for et bestemt selskap, vil du kanskje også sjekke ut Live Downtown-programmet, som gir incentiver som et $ 20,000 forgivbart boliglån eller en leieavgift på $ 2500.

6. Lev i en investering

Hva kan muligens være bedre enn gratis bolig? Tjene penger med ditt hjem! For eksempel, 12 år og 10 bevegelser siden, kjøpte min kone og jeg et hus i en vakker fjellby i Montana for $ 17 500. Fire måneder og $ 2000 i reparasjoner senere solgte vi det til et overskudd på rundt $ 6000 og flyttet videre.

Ideen er enkel, men virkeligheten med å flippe et hus er hardt arbeid. Planen ser slik ut: Kjøp billig, bo i huset mens du løser det opp og selg det for en god fortjeneste.

Denne strategien fungerer best hvis du blir et par år. Det er fordi Du kan unngå å betale skatt på kapitalgevinst hvis du bor i hjemmet i to år, ifølge IRS.

Levende ordninger som skal unngås

Noen av de mer kreative måtene noen mennesker overlever sannsynligvis ikke bør emuleres. Men for å vise hvor mange forskjellige måter det er å sette et tak over hodet ditt, er det noen andre løsninger.

7. Squat

Det er vanlig for squatters å flytte inn i forlatte utestengte boliger i Portland, Oregon og sørlige Florida, selv om de ofte også velger andre forlatte bygninger. En av de elektroniske opplæringsprogrammene som forklarer hvordan man sitter på en bygning, antyder at det er bedre å flytte inn på steder byen har overtatt, siden det er lettere for en privat eier å utvide deg.

Du kan møte noen alvorlige problemer med å hakke. For eksempel, mest forlatte boliger og bygninger har ikke strøm eller rennende vann. Og så er det faktum at det å leve uten tillatelse i bygninger du ikke eier er generelt ulovlig.

8. Lev på YMCA

Det pleide å være du kunne finne et billig rom (eller i det minste en seng) på en YMCA. Men mange av dem har ikke lenger rom til leie, og de som gjør det er generelt dyrt.

For eksempel på New Yorks West Side YMCA, er det billigste rommet for øyeblikket $ 111 per natt, og du må dele et bad. En oppføring på HostelWorld.com viser at du kan få det ned til $ 56 per natt på Harlem YMCA, men det er fortsatt $ 1,680 per måned.

9. Lev i en lagringsenhet

En tidligere politibetjent fant det nødvendig å bo i sin lagringsenhet utenfor Denver. Hun hadde allerede betalt for å holde henne der, og lederne av anlegget så på den andre veien da hun kom inn. Hun bodde der i fire måneder.

Å bo i lagringsenheter blir stadig mer vanlig på steder som Florida, men det er mer et tegn på de desperate tider som noen mennesker står overfor enn et levedyktig boligalternativ. Bransjeinnsidere anbefaler eiere og ledere ikke å tolerere det. Og så er det mangel på rennende vann eller toaletter ...

Din tur: Har du noen gang funnet en måte å redusere boligkostnadene med et alternativt boligarrangement? Har du prøvd noen av disse strategiene?

Skrive Inn Din Kommentar