Penger

10 virkelig bisarre bedrifter som du kan starte i dag

10 virkelig bisarre bedrifter som du kan starte i dag


For en pris kan du ta en wild taxi ride, bestille bacon-flavored trøfler, ansette en profesjonell løgner eller kjøpe en overraskelse. De er unike opplevelser og produkter - noen av de mest bisarre bedriftene vi har sett.

Og mens du nyter ditt rare kjøp eller erfaring, tjener noen andre penger.

Kan du starte en bedrift som tjener penger ved å tilby et unikt produkt eller en opplevelse? Gjør deg klar til å bli inspirert av disse 10 rare selskapene.

1. Ha en bra, god tid

En av de første bedriftene som tråkket på vårt ønske om å bryte ting for stressavlastning var Sarah's Smash Shack i San Diego, som åpnet i 2008. Som CNN forklarte, kunne kundene smadre 15 tallerkener for 45 dollar, betale for å bryte vinglass, eller kjøpe "Mystery Box", med 10 forskjellige varer klar til å bli brutt.

Akk, Sarah er stengt, men ideen om terapeutisk ødeleggelse lever videre. The Anger Room i Dallas, Texas lar kunder bryte ting i fem minutter for $ 25, eller kjøp "Total Demolition" -økten (25 minutter) for $ 75. De skal levere sikkerhetsutstyr, men du må signere en frigivelse av ansvarsfraskrivelse.

Deretter er det Das Breakroom, som bringer stressavlastende "rekreasjons ødeleggelse" fra by til by via mobilenheten i Portland, Oregon. De tilbyr spesielle gruppesatser og har til og med en happy hour.

2. Kjøp en Lie

Anta at du vil møte deg med din videregående kjæreste for å snakke om gamle tider (sikkert, bare for å snakke, vi tror på deg), men du vil ikke at mannen din skal bekymre deg. Hva kan du gjøre? Bestill en alibi!

Det er riktig. Alibi Network vil gi deg "alibis og unnskyldte fravær, samt assistanse med en rekke følsomme problemer." Du kan ordne med e-post alibis, fakser eller til og med få en live operatør klar til å sikkerhetskopiere dine løgner.

ABC News rapporterer hvordan en klient møtte en "venn" mens han angivelig var i en annen stat. Hun hadde en fullstendig reiserute som en alibi, takket være Alibi Network. Hun betalte dem $ 600 og returnerte lykkelig til sin intetanende familie etterpå.

Mike DeMarco, markedsansvarlig for selskapet, sier at tjenesten har fungert bra så langt, og legger til, "Vi har aldri blitt fanget."

3. Hold hendene i bilen

Climax Gentlemans Club i Congruity, Pennsylvania fakturert seg som "verdens eneste stasjon-gjennom-stripklubb." Kunder kunne trekke seg opp og se showet fra sine biler. Det har siden stengt, men denne virksomheten vil sannsynligvis bli replisert.

4. Bli gift ... hvor som helst

Vel ok, ikke hvor som helst, men Bryllupsvognen i Las Vegas kommer til deg hvis du er innenfor et rimelig utvalg. Så hvis du er i gata med minst $ 129 igjen fra spilleautomater hvor du nettopp møtte din fremtidige kone, kan du ringe og snart blir du gift akkurat der du står. Og at $ 129 inkluderer bryllupet, arkivere det juridiske papirarbeidet, et vitne og bilder!

5. Gris ute på bacon-smaksatt ... Alt

Hva om alt kunne smake som bacon? Det er et spørsmål Justin og Dave fra J & D Foods bestemte seg for å svare da de oppfant bacon-smaksatt salt. Etter at de raskt solgte sine første 6000 krukker, visste de at de var på noe. Snart solgte de en rekke bacon-flavored produkter, inkludert:

  • Bacon-flavored trffelskiver
  • Bacon-flavored majones
  • Bacon-flavored popcorn
  • Bacon-flavored leppebalsam (virkelig)

6. Kjøp ... Noe

Kanskje inspirert av historier om å selge Brooklyn Bridge, vil grunnleggerne av SomethingStore.com selge deg ... noe. Som de forklarer: "Vi vil sende deg noe, et produkt valgt tilfeldig blant mange produkter fra vårt lager, for $ 10 (gratis frakt i USA), og du vil oppdage hva noe er når du mottar det."

Nå har vi sett alt ... eller noe.

7. Hire Nit Pickers

I Houston, Dallas og andre byer i Texas kan du ha en nitplukking god tid på The Lice Place, "Det rette stedet for alle dine behov for hode lus fjerning!" Og ja, i tilfelle du lurer på, er de medlemmer av National Association of Lice Treatment Professionals. Nå er det en bedrift som vil få deg til å skrape hodet ditt.

8. Ta en Wild Ride

Hva er mer fargerikt enn en buss i India, høyere enn din døde bestemors TV og har flere lasere enn en Pink Floyd-konsert? Det er Ultimate Taxi i Aspen, Colorado. Sjåfør Jon Barnes sier at turen din vil være "en rockekonsert, fornøyelsespark, magisk show, filmtur og 3D laserlys show."

Gå som en gruppe og din "45 minutters musikalske, magiske eventyr" vil koste $ 200. Inkludert er en side på Ultimate Taxi nettsiden med bilder og video av reisen din.

9. Få hevn på vaskemaskinen

Hva kan du gjøre når vaskemaskinen eller tørketrommeren spiser en av sokkene dine? Du kan bare le og sette på ditt matchende par rett foran maskinene hvis du kjøpte et sett med tre på Throx.com. De selger "tre sokker til prisen på to" så du er helt klar når du mister en.

Men hvem får den siste latteren? Det kan være Edwin Heaven, oppfinner av THROX. Tross alt betaler du mer enn $ 20 (med frakt) for å få tre sokker levert til deg.

10. Thumb Your Nose på venner på jorden

Jo, å bli tatt opp til himmelen i rapturen er flott og alt, men hvordan gni du det til dine disbelieving venner tilbake på jorden? Bare betal $ 14,95 per år til du har vært igjen bak. Som selskapet forklarer:

Vi har satt opp et system for å sende dokumenter via e-posten, til adressene du gir, seks dager etter Kirkens "Rapture". Dette skjer når tre av våre fem lagmedlemmer spredt rundt i USA, ikke logger inn over en tre-dagers periode. Ytterligere tre dager er gitt for å feile trygge eventuelle falske utløsninger av systemet.

Selskapet antyder at dette er "en siste mulighet" for "frelse av dine kjære." Men navnet på tjenesten tilsier at kunder kjøper en sjanse til å gi skeptiske venner og familie en stor bringebær fra himmelen.

Din sving: Hva er den mest bisarre virksomheten du har sett eller hørt om?

Skrive Inn Din Kommentar