Eiendom

Flipping a House in College: Hva du trenger å vite

Flipping a House in College: Hva du trenger å vite

Du har sett showene - kjøp et styggt hus for pennies på dollaren, reparer noen få rom, vend deg om og selg det samme huset for firemannsverk det du har i den. Men fungerer det virkelig slik?

Sannheten er å vende et hus tar litt seriøst arbeid og er ekstremt risikabelt. Det kan imidlertid også være svært lønnsomt hvis det gjøres riktig.

Her er det du trenger å vite om å flippe hus og investere i fast eiendom.

Finne og kjøpe et hus

For din flip å være lønnsom må du finne riktig hus. Du må finne noe som er a) strukturelt lyd b) krever bare kosmetisk arbeid og c) er på riktig sted.

Hvis du vil ha et hus som selger fort, må det være hvor folk ønsker å leve.

Dette er den viktigste delen av hele prosessen. Du må finne et godt hus med god beliggenhet for en god pris.

Vær også forberedt på å sette en stor del av penger ned. Bankene har strammet opp sine låneforskrifter de siste årene, og de vil tøffe å låne deg penger for en flip. Du trenger også penger til å dekke forsikring, eiendomsskatt og renovering.

Remodeling huset

Etter at du har funnet det perfekte fliphuset, må du remodelere. Det er viktig at du kjøper et hus som bare trenger kosmetisk arbeid, eller du kommer til å være over hodet ditt.

Med de fleste fliphusene skal du gjøre mye arbeid. Du kan spare penger på ting som inventar ved å lete etter entreprenørpakker, du kan gå til lavt tregulv eller gulvteppe, og be om rabatter fra maskinvarebutikker når du kjøper i bulk.

Hvis du planlegger å ansette dette arbeidet til entreprenører, må du budsjettere tilsvarende.

Selge huset

Etter at huset har blitt kjøpt og satt opp til tilfredsstillelse, må du finne en god eiendomsmegler for å hjelpe deg med å flytte hjemmet ditt raskt.

Selv med en god eiendomsmegler kan du ikke forvente magiske resultater. Hvor fort du selger ditt hjem, avhenger i stor grad av eiendomsmarkedet i ditt område. Det kan ta hvor som helst fra uker til år.

Vende et hus i college: Skal du gjøre det

Flipping et hus er et høyrisiko høyt belønningsspill. Når det er gjort riktig, kan det være svært lønnsomt og kan til og med bli omgjort til en langsiktig virksomhet. Når du er gjort feil, vil du ende opp med å tape eller sitte på et hus som du aldri har ønsket i utgangspunktet.

Hvis du bestemmer deg for å gi deg et forsøk, start litt, legg inn arbeidet, og ikke invester penger som du ikke har råd til å tape.

Skrive Inn Din Kommentar