Penger

Hvem visste du kunne gjøre $ 50 en time med en Hula Hoop?

Hvem visste du kunne gjøre $ 50 en time med en Hula Hoop?

Leela Loisel har laget en hel karriere av hula hoops.

Ja, hula hoops! Legetøyet vi alle har sett - og sannsynligvis spilte med - på et tidspunkt i våre liv hjelper Loisel tjener seg.

Enten hun er busking på gaten messen i Monrovia, California, bygge sine egne tilpassede hula hoops å selge eller lære andre hvordan å få deres hoop-sentriske dans på, Loisel handler om hoop liv.

Og heldigvis for oss her på The Penny Hoarder, var hun villig til å dele hvordan å gjøre treningsbasert moro til en stor tidsmaker!

Utfør med Hula Hoops

Hun bryter ut sine hoops på samfunnsarrangementer, "konserter og utendørs parker hvor musikk spiller. Så ser folk meg danse og kommer til å snakke med meg, sa Loisel.

«Jeg har også små visittkort jeg har skrevet ut, og jeg vil noen ganger plassere annonser på [nettsteder] for hoopers, men jeg er hovedsakelig avhengig av å møte mennesker i person - ord til munn".

Og det viser seg at hooping er lukrativt. LOISEL tjener et gjennomsnitt på $ 50 i timen når busking på gatemesser. Foreldre er langt hennes beste kunder når det kommer til gateopptreden.

"Barn elsker hula hooping og de vil dra foreldrene sine over for å se meg danse. Og så vil jeg oppmuntre dem til å bli med, »sa Loisel.

"Det er en fin måte for dem å brenne energi, og deres foreldre vil noen ganger ansette meg for å lære dem å hoppe på leksjoner."

Bygg og selg Hula Hoops

Loisel begynte opprinnelig å lage sine egne hula hoops, så hun ville ha en rekke forskjellige størrelser "fordi forskjellige størrelse hoops gjør forskjellige ting."

Derfra begynte hun å lage dem for interesserte venner, og skaper nå hoops for alle som er villige til å betale.

"Hoops selv er laget av rørleggerarør. Du kan få det på maskinvareforretninger, men jeg foretrekker å kjøpe den online i bulk "for å holde kostnadene lave, forklarte hun.

"Jeg belaster $ 20 til $ 30 per hoop avhengig av hvilken type tape de vil ha. Ulike bånd brukes til forskjellige grader av grep og selvfølgelig estetisk verdi, sier Loisel.

Lær Hooping

I tillegg til å lære andre å ringe gjennom Blackbird Dance Company, lærer Loisel seg også hjemmefra.

"Jeg belaster $ 15 til $ 20 per time for leksjoner, avhengig av hvor mange mennesker det er og hvor langt de må reise for å møte meg, sa Loisel.

"Jeg liker også å tilby en gratis leksjon til alle som kjøper en av mine hoops - og folkene som tar meg på det, vil ofte komme tilbake for mer. Det er en fin måte å markedsføre mine leksjoner uten å være for pushy. "

Som en relativt lav innflytelse kan noen hente en hula hoop og begynne å manipulere den.

"[Hula hoop er] som en dansepartner som du har full kontroll over," sa Loisel. "Det er fantastisk, og ingen to personer hopper like. Min favoritt ting er at det blir folk å danse som normalt ikke ville danse. Det blir [folk] å stå opp og være en del av noe! "

Uventede fordeler med Hooping

I tillegg til å være i stand til å tjene seg ut av hula hoops, har Loisel funnet en rekke ekstra fordeler for livsstilen.

Jeg trener ikke - alt jeg gjør er hoop. Ikke å gå til treningsstudioet er flott! "Forklarte hun.

"Og det er dager når du blir pisset av, men da kan du hente en bøyle og umiddelbart føle deg glad. Og det er så morsomt å gjøre med venner. "

"Men det beste som kommer ut av å hoppe, for meg personlig er min hund, Porkchop," fortsatte Loisel. "Han tilhørte opprinnelig en kvinne jeg ga private leksjoner til. Vi utviklet en god rapport, og da hun måtte flytte, ga hun ham til meg. Han er min største glede, og jeg ville ikke ha ham i mitt liv hvis det ikke var for å hoppe! "

Din sving: Hva med deg? Vil du vurdere hula hooping som en potensiell penger-tjener? Gi oss beskjed i kommentarene!

Lauren Tharp er frilansskribent og eier av LittleZotz Writing. Gjennom hennes nettsted hjelper Lauren småbedrifter til å bringe sine merker til livs gjennom skriftlig innhold; og hun hjelper også medforfattere å komme i gang som frilansere via ukentlige blogginnlegg, bi-månedlige nyhetsbrev, gratis e-bøker og en-mot-en-veiledning.

Skrive Inn Din Kommentar