Banker

Kjøring med uber: Hva du trenger å vite for å komme i gang

Kjøring med uber: Hva du trenger å vite for å komme i gang

Har du noen gang vurdert å kjøre med Uber?

Har du lyst til å tjene ekstra penger i fritiden, men bare ikke visste hvor du skal begynne?

Kjøring med Uber kan være en fin måte å tjene ekstra penger. Hva mer bør du gjøre? Ser Real Housewives eller spiser penger?

Det er på tide å kanalisere din ekstra tid til et ekte pengeoppgjør, og jeg skal vise deg hvor lett det er å komme i gang med å kjøre med Uber.

Før vi begynner, hvis du er nysgjerrig på andre måter å tjene penger, sjekk ut denne listen med over 50 ideer for å tjene penger på siden.

Hvor mye penger kan du kjøre med uber?

Jeg har funnet ut at det er to viktige faktorer som holder folk tilbake fra kjøring eller ridesharing:

1. Jeg liker ikke å ha fremmede i bilen min

2. Jeg vet ikke om det vil være verdt det

Begge er legitime bekymringer. Så la oss slå dem ned og se om vi kan overvinne dem.

Hva hvis du ikke liker fremmede i bilen din?

Den første bekymringen er det vanskeligste - hva hvis du bare er rart ved å ha fremmede i bilen din? Det er en helt gyldig bekymring, og jeg deler to ting med deg.

Først har du noen gang vært en passasjer med Uber før? Hvis ikke, gi det en prøve fra passasjerens perspektiv og se hvordan du føler om det.

For det andre, prøv det som en sjåfør. Hvis du gjør det en gang og ikke liker det, er det andre alternativer. For eksempel kan du registrere deg og levere med UberEATs - nå er du mer av en leveringspartner, men kan fortsatt bli betalt.

Hvordan vet du om det vil være verdt det?

Hvis du kjører i orden, men bare holdes tilbake av potensialet for kompensasjon, gir det definitivt en prøve. Siden hver by (og selv hver dag) kan være annerledes, vil du bare vite om det vil være verdt det.

Jeg har møtt mange forskjellige drivere som alle har hatt forskjellige opplevelser - men alle liker å kjøre fordi de finner det verdt mot å sitte hjemme og ikke gjøre noe.

For eksempel var sjåføren i forrige uke en lærer som prøvde å tjene ekstra penger til å betale av studentlånet. Hun ville begynne å kjøre hver dag klokka 3:00 da hun var ferdig på skolen, og kjør til 8:00. Det er en god sideinntekt.

Klar til å gi Uber et forsøk? Kom i gang her.

Hvordan komme i gang Kjøring med uber

Å registrere deg for å kjøre med Uber er veldig enkelt. Bare klikk på denne linken og skriv inn informasjonen din.

Igjen, bare start her: Kjør med Uber

Etter at du har registrert deg, må du gi din:

  • sjekk driverens lisensnummer
  • sjekk registrering
  • sjekk bevis på forsikring

Når du har oppgitt denne informasjonen, vil den starte bakgrunnskontrollen. Det vil også fortelle deg hvordan du får bilen din inspisert. Du går og får bilen din inspisert når du venter på bakgrunnskontrollen.

Når du har passert bakgrunnskontrollen din og din bil er ryddet, får du full tilgang til Uber Driver-appen, og du kan begynne å akseptere rides! Hvis dette høres bra ut, melde du på her for å komme i gang.

Ting du bør vurdere når du starter

Før du tar din første passasjer, oppfordrer jeg deg til å ri minst en gang som passasjer selv. Du kan ikke vite hvordan du skal være en god sjåfør hvis du ikke vet hvordan det er å være passasjer.

Når du er klar til å begynne å kjøre med Uber, bør du vurdere disse tingene:

Rengjør din bil: Ingen passasjer ønsker å sitte i en skitten bil. Utsiden trenger ikke å vokse og skinne, men innsiden skal være ren og rotfri. Også, sørg for at det ikke er fulle lukt!

Få en telefonmontering og bilopplader: Du vil bruke telefonen mye - fra Uber Driver-appen til GPS. Dette kan drepe et telefonbatteri hvis du ikke lar telefonen bli koblet til en bil lader. Også, hold telefonen i en montering. Det er usikkert å holde telefonen mens du kjører - ikke bare kan du få en billett, men du kan skremme passasjeren din.

Å snakke eller ikke snakke: Du må følge instinktet ditt her - men hver stasjon skal i hvert fall starte med en hilsen og en "hvordan er dagen din?" Hvis passasjeren er lydhør og ivrig etter å snakke, slår du en samtale. Hvis de stirrer på telefonen, er det kanskje best å la dem ri i stillhet. Den største tingen er å gjøre turen behagelig for passasjeren din.

Hvordan bli vellykket

Hvis du vil være en vellykket driver med Uber (og min definisjon av suksess gjør gode penger på egen tid), bør du hele tiden lære.

Din ryttere forventer at du skal være ekspert på alle ting Uber. Hold deg utdannet på alt ridesharing ved å lese blogger eller lytte til podcaster, for eksempel The Rideshare Guy.

Også vurdere å bruke en app som Everlance. Det kan spore kjørelengde og andre utgifter i bakgrunnen, slik at du kan beholde nøyaktige oversikter over din inntektsføring for skatter. Les vår fullstendige Everlance-gjennomgang her.

Til slutt, fortsett å jobbe med det. Du vil ikke være "vellykket" av vår definisjon hvis du bare kjører en gang i måneden. Det krever arbeid - akkurat som alle hustringene gjør. Du må gå ut og kjøre for et par timer om dagen.

Det kan høres ut som mye, men ærlig, ville du bare ha sett på TV i stedet?

Klar til å registrere deg? Registrer deg med Uber her.

Har du noen gang tenkt på å kjøre med Uber før eller kjenner du noen som kanskje er interessert? Husk å dele denne artikkelen med dem og legg til dine tanker i kommentarene nedenfor!

Skrive Inn Din Kommentar