Banker

Hvordan tjene penger å sykle en sykkel eller en scooter

Hvordan tjene penger å sykle en sykkel eller en scooter

Mange av sidene hustles vi diskuterer krever en bil, og det forhindrer mange mennesker i å gjøre dem. Og mens det er sant at 95% av amerikanerne eier en bil, har dette nummeret faktisk blitt avtagende de siste årene. Med flere personer sykling, bruk av scootere, og å ta offentlig transport, er det en økende trend å gå carless (faktisk, jeg solgte bilen min og nå Uber overalt).

Men hvis du ønsker å bygge en sideinntekt uten bil - vil du sannsynligvis måtte bruke en sykkel eller scooter. Men det er mulig!

Her er mine fem favoritt måter å tjene penger på å sykle eller scootere. Og avhengig av hvor du bor (for eksempel en storby som New York eller San Francisco), kan noen av disse være ganske lukrative.

1. Lever mat til UberEATS

UberEATS har utvidet sin leveringstjeneste til nesten alle byer, og de leter etter mer enn bare drivere. De trenger også folk på sykler og scootere - spesielt i urbane byer som New York, New Jersey, Washington DC, Seattle, San Francisco og mer.

Det flotte med å sykle for UberEATS er at utgiftene dine er mye lavere i forhold til å kjøre bil. Du har i utgangspunktet ikke gass, og vedlikeholdet ditt er sannsynligvis mye mindre. Det krever trening fra din side, men det er nesten en bonus.

Avhengig av hvor mye du leverer, får du $ 3 per levering, og Uber koster vanligvis din betaling slik at du mottar omtrent $ 10-20 per time.

Registrer deg for UberEATS her og se om det er en bonus for levering i ditt område. Registrer deg nå.

2. Bli en dagligvarehandler for Instacart

Instacart ligner på UberEATS, med unntak av at den er fokusert på dagligvarehandel i stedet for levering av restauranter. Hvis du bor og sykkel i et byområde, kan dette være en fin måte å tjene penger på å sykle på.

Avhengig av hvor du befinner deg og hvor mye du vil jobbe, annonserer Instacart at syklister kan jobbe opptil 29 timer i uken.

Instacart gir også bonuser for personer som jobber 40 timer eller mer - som kan være to ukers leveranser.

Sjekk ut Instacart her.

3. Vær en kurér for innleggspersoner

Postmates er en all-round kurir for urbane områder. Du kan levere mat, dagligvarer og mer. Og hvis du sykler, vil du ikke bare få en god trening, men du vil beholde flere av pengene dine fordi du ikke vil ha utgifter forbundet med en bil.

Postmates gir det sjåfører / syklister 80% av leveringsgebyr pluss tips. På deres nettsted annonserer de at du kan tjene opptil $ 25 per time, noe som er ganske bra penger å gjøre på siden.

Postmates er fortsatt ikke tilgjengelig overalt, men de utvides raskt. Sjekk ut Postmates her.

4. Lever For Stoppet

Dashed er en annen matleveringsservice som er fokusert på Nordøst-USA. De konkurrerer med UberEATS, men de er ikke over hele landet ennå. Men hvis du er en syklist i dette området, kan det være et flott sted å sjekke ut om du kan tjene penger på å sykle for dem.

Det som gjør så unikt er at de annonserer noen av de høyeste lønnene i bransjen. De gjør dette ved å gi mer penger til leveransagenter med høyere vurderingspoeng - så i utgangspunktet jo bedre du er, desto mer betaler de deg. Det er en fin ide.

De annonserer at du kan motta $ 12 til $ 24 per time. Sjekk ut Dashed her.

5. Få betalt for å sykkel til arbeid

Endelig har du noen gang tenkt på pendling til å jobbe på sykkel? Visste du at du kanskje kan få betalt for å sykle på jobb!?!? Det er ditt selskaps skjønn, men de kan gi deg opptil $ 20 per måned skattefri til sykkel til jobb.

Det er en lov som heter "Bicycle Commuter Act", som tillater bedrifter å tilby denne fordelen til ansatte. Du kan lære mer om det her.

Ikke bare kan du tjene penger på å sykle utenfor arbeidet, men du kan potensielt bli betalt for å sykle til jobb også!

Andre måter å få betalt for sykkelen din

Hvis du ikke vil bruke sykkelen, kan du leie den ut. Det tjener ikke penger på å sykle, men det bruker sykkelen din til å tjene penger for deg. Du kan leie sykkelen din på Spinlister og få $ 20 til $ 30 per time eller opp til $ 100 per dag. Det er ikke en dårlig måte å tjene ekstra penger for å ikke bruke sykkelen din!

Hva er dine tanker? Har du prøvd å tjene penger på en sykkel eller scooter?

Skrive Inn Din Kommentar