Liv

Reiser med barn? Disse 10 tipsene vil spare deg for penger - og din sanitet

Reiser med barn? Disse 10 tipsene vil spare deg for penger - og din sanitet

Å reise i barnfri tidlig voksenliv var lett og relativt billig.

Du kan bestille et siste øyeblikk, rabattert fly til hvor som helst, overstuff en enkelt bæreveske med "nødvendigheter" som bøker og ta av. Du vil finne ut hvor du vil sove og spise senere - alt du måtte gjøre var å plukke opp og .

Men alle disse årene - og et par barn - senere er reiser et helt annet ballspill. En helt annen ballspilling som sendes på en helt annen TV-stasjon i et helt annet univers.

Nå planlegger du turen nøye for å sørge for at arbeidsplaner, skoleplaner og, vel, liv tidsplaner alle linje opp perfekt. Du bestiller fly og hotell måneder på forhånd (ikke mer $ 10 hostel forblir for deg), og du er plutselig ansvarlig for å skaffe deg større daglig dagligdagsløshet enn en eneste soggy street hotdog og en pakke med peanøttsmørkekrabber.

10 tips for å hjelpe deg å spare penger når du reiser med barn

Å reise med barn er dyrt og mer enn litt stressende. Det koster dobbelt (eller mer) å fly, spise, sove, sightsee - og alt i mellom nå som du deler verden - og dine reiser gjennom det - med små folk.

Men det er noen triks du kan bruke til å reise med barn, bare litt mindre (og til og med være en veldig god opplevelse), samtidig som du holder din sunnhet intakt.

1. Lær hvordan du pakker for hvert medlem av familien

Lær å pakke effektivt vil spare penger på flere måter enn en: færre vesker betyr at du betaler mindre bagasjeavgifter, og sørg for å ha alt du trenger før du kommer til reisemålet ditt, fordi du ikke sitter fast og kjøper en $ 12 flaske solkrem på en overpriced strandbutikk.

Nylig besøkte Tampa Mama The Penny Hoarder HQ for å dele sine beste tips og triks for pakking for hele familien. Sjekk de ut!

2. ... Og ikke glem bæringen

Den raskeste måten å få ferie på - og et budsjett - å gå sør? Forsinket bagasje.

Pass på at du pakker nok av nødvendigheter når du bærer på (tannbørster, ekstra bleier og en full bytte av klær for hver person) at du ikke trenger å gå ut og kjøpe dem hvis bagasjen din er forsinket av en eller annen grunn.

Pass også på å pakke noen favoritt leker eller tepper i carry-on - ingenting er verre enn å slippe en ekstra $ 25 på fremskyndet frakt for å få den erstatning blankie STAT.

3. For å sjekke, eller ikke å sjekke

Babies kommer med mye utstyr, men de babyutstyrene synes ikke å ha noen respekt for smale flybaner eller sint bindestrek mellom terminaler på en spesielt kort layover.

I øyeblikket vil du bli fristet til å binde det barnet til deg med duct tape (bare tuller, kanskje bruk en wrap eller en transportør) og grøft bilsetet - men ikke.

Ditt barn må ri inn noe når du kommer til reisemålet, og leie et bilsete med leiebilen din, kan du kjøre så mye som $ 15 per dag per bilsete (med en maksimumsdekning på $ 70 per sete). Hvis du har to barn med bilseter, på en fire dagers tur, kan det bety at du betaler så mye som $ 120.

AAA tilbyr en gratis bilsete leie per bilutleie gjennom Hertz, men husk at det ikke er noen måte å garantere sikkerhet - eller tilgjengelighet - når du leier et bilsete.

I stedet, de fleste flyselskaper tillater deg å sjekke en bilsete og en barnevogn per barn gratis. Her er en sammenbrudd av fordeler og ulemper ved å fly med bilseter, sammen med noen viktige sikkerhetsopplysninger.

4. iPads sparer liv (også dine penger og sanity)

Ikke tøm lommeboken for Wi-Fi og filmer i fly. I stedet, last ned filmer, show og spill på hvilke enheter du har hendig, sørg for at de er fulladet og deretter (viktig) ikke glem ladere.

Og hvis du virkelig ikke er med i hele barn-med-enheter-tingen, sjekk ut denne listen over keep-a-kid-underholdt perks som disse flyselskapene gir ut gratis.

5. Snacks på et fly

Mat er det stille budsjettmordet når det gjelder ferier. Istedenfor å slippe store penger på flymat og flymåltider, pakke nok snacks for å holde familien over for hele flyet - og i løpet av den lange flyplassen henger.

Tørre snacks, som fersk eller tørket frukt, nøtter, pretzels og sjetonger er tillatt i din videreføring. (Pro tips: Du kan til og med ta med full mat hvis du kan passe dem i posen din - de kan bare ikke inneholde væsker over de vanlige 3,4 oz.)

Ha noen refillable vannflasker hendig slik at du kan fylle dem opp etter at du har passert gjennom sikkerheten. Du kan også bære juice, formel, baby mat og brystmelk i "rimelige mengder."

Les TSAs fullstendige liste over videreføringsregler for mat, og les deretter byråets veiledning for å gjøre det gjennom sikkerhet med barn og utstyr.

6. Tiden er penger

Høysesong for reise (topp = pricy) er i skoleferien. Og mens jeg vet at det ikke er ideelt å trekke barna ut av skolen i noen dager i midten av året, kan du være fleksibel med reisedatoer hvis du leter etter billigere flybilletter og lavprispriser for lavsesong.

7. Bestem hvordan du kommer dit

Mens en biltur nesten alltid er billigere enn flybilletten til familien, er det ikke alltid det mest praktiske (eller til og med realistiske) alternativet.

En tidlig morgen eller overnatting fly er ofte billigere, og med noen hell vil barna dine sove gjennom en god del av det. Hvis du leter etter enda større besparelser, sjekk ut den sjeldne flygebladets guide for å få de billigste flyreisene og lære hvordan du får mest mulig ut av dine hyppige flyger miles.

(Bonus: Visste du at barna dine kan samle hyppige flyer miles også? Det er enda familievennlige flyer-kontoer som lar deg samle dem alle på ett sted! Her er litt info for å komme i gang.)

8. Planlegg følgelig (men ikke begrenset din tur)

Ikke blås hele ferien budsjettet for de neste fem årene på en tur til Disney World bare fordi du føler at du må. (Selv om du går på å gå på temaparkens rute, sjekk disse tipsene for å spare penger på veien.)

Ikke alle familieferier må være barn-sentriske herfra. Velg en destinasjon som vil du elsker å utforske og deretter gjøre litt ekstra forskning før du drar, og notere deg noen nærliggende attraksjoner som barna vil nyte.

Hver by har gratis parker, og de fleste har morsomme ting som barnas museer og sprutkledder - bare vær sikker på å dra nytte av barnprising og barn-gratis dager!

9. Bestill et barnevennlig sted å bo

Hotellopphold med barn er vanligvis både dyre og upraktiske fordi, med mindre du skaller ut for en suite, blir et enkelt hotellrom til et stille fengsel etter barnas sengetid.

Se, det er en ting ikke lenger å kunne nyte en fremmed byens natteliv, men det er enda en ting å lære å kommunisere i Morse-koden bare ved å blinke av frykt for å våkne opp en masete og altfor utmattet baby.

I stedet for å tilbringe timene mellom klokken 7 og klokken 7, nekter å så mye som skylle toalettet, Velg en mer romslig (og billigere) Airbnb.

Du kan til og med velge "familievennlig" under fasilitetsfilteret når du går til bok, som ofte vil returnere hus og leiligheter som allerede har leker og spill som er praktiske.

En annen bonus? Hvis du sikrer et sted med kjøkken, kan du spare enda mer ved å plukke opp ingredienser og lag dine egne måltider.

10. Få utendørs

Den store naturen er alltid gratis - eller i det minste ganske billig.

I stedet for å betale for en annen strukturert, generell tur, gå ut og utforske naturen. Aktiviteter som fotturer, sykling og kanopadling kan alle være familievennlige og er billige måter å se deler av reisemålet ditt som du aldri vil støte på på sightseeingtur.

Det kan ikke være lurt å ta barnet på en klasse 5 rafting-ekspedisjon (vær så snill ikke), men å skyve dem litt på en lang tur til en skjult foss vil betale seg når de kommer til å tilbringe dagen med å utforske og leker i vannet.

Plutselig er det den beste ferien noen gang - for deg og for dem - og det kostet ikke en ekstra cent.

Nyt din tur

Så, å reise med barn er litt mer av et problem (både på deg og din lommebok) enn din post-college backpacking trek gjennom Europa.

Men med nok forberedelse og riktig holdning (les: juster forventningene dine), kan ferier være morsomme - og helt gjennomførbare - igjen.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar