Banker

10 "enkle" måter å tjene ekstra $ 100 per måned

10 "enkle" måter å tjene ekstra $ 100 per måned

Er du strapped for kontanter? Leter du etter måter å tjene ekstra $ 100 i måneden eller mer?

Jeg vet at du bryr deg om din personlige økonomi, ellers ville du ikke lese denne bloggen.

Men hvis du er som meg, er det tider når du føler en svak ping av misunnelse at andre er i stand til å spare og investere så mye penger. De gjør det bare så enkelt!

Heldigvis, når det gjelder å spare, betale av gjeld og investere, kan en ekstra $ 100 per måned virkelig legge opp raskt!

Det er derfor vi er store troende at det ikke bare handler om å spare penger hver måned, men solide økonomiske planer bør også fokusere på å tjene flere penger hver måned.

Hvis du leter etter måter å gjøre en liten bit av enkle penger her, er det 10 måter å tjene ekstra $ 100 per måned.

# 1 - Tutor

Hvis du er i college sjanser, har du fått etterspurt kunnskap om bestemte emner. En flott måte å tjene på dine kunnskaper er veileder i videregående ungdommer som sliter med.

Foreldre som sliter med videregående skole og elementære eldre studenter vil gjerne ha en høyskole student veileder sine barn. Annonser tjenestene dine på steder som er sikker på å få foreldres øye.

Ta en titt på vår veiledning om hvordan du begynner veiledning på college (og du kan også gjøre det online).

# 2 - Kjør for Uber eller Lyft

Dette er for tiden min favoritt måte å tjene litt ekstra penger hver måned. Og hvis du liker å kjøre, er dette en ganske enkel måte å få den ekstra penger på.

Ridesharing-tjenester som Uber og Lyft har blitt svært populære de siste par årene. Og som driver kan du tjene rundt $ 20 per time hvis du fokuserer på den. Det betyr at bare 5 timer per måned kan tjene deg som ekstra $ 100 du leter etter!

Registrer deg her for Uber og få en bonus.

Vil du levere mat? Registrer deg for UberEATS og få en bonus.

Du kan også registrere deg for Lyft og se hvilke bonuser de tilbyr.

# 3 - Barnevakt

Hvis du har tålmodighet og et sted hvor du kan babysit, kan du tjene ekstra penger fra hjemmet ditt.

Barnevakt jeg bruker kostnader $ 20 per dag per barn. Dette er faktisk en ganske lav pris, slik at du kan få mye mer penger for tjenestene dine.

Bare ikke ta for mange barn på en gang. Barnevakt er definitivt en jobb som kan være frustrerende til tider, avhengig av alderen til barna du ser på. Husk på det.

# 4 - Skriv

Det er mange måter du kan tjene penger på å skrive.

Du kan skrive for blogger, blader, innholdsmøller eller lokale bedrifter. Ditt første skritt i å finne en skrive jobb bestemmer hva slags skriving du vil gjøre.

Ved å skrive for magasiner kan du tjene så mye som $ 500 en artikkel - men dette er et vanskeligere felt å bryte inn i. Hvis du velger å skrive for blogger, kan du gjennomsnittlig $ 20 - $ 25 per blogginnlegg når du først starter. Eller, hvis du leter etter den veldig enkle ruten, kan du skrive for en innholdsmølle som textbroker.com. Bare vær oppmerksom på at innholdsmøller vil betale minst mulig penger.

# 5 - Selg din søppel

Hvis du har holdt på for mange ting for en stund, hvorfor ikke rot og tjene penger mens du er på det?

Du kan selge klær, sko og hjemmeinnredning ganske bra på Facebook Yardsales. For elementer som DVDer, CDer, høyskole lærebøker og videospill gir Amazon en prøve. For store ting vil Craigslist gjøre trikset.

Her er 10 galne måter å tjene $ 10 000 - og mye av det innebærer å selge søppel.

# 6 - Selg andre folkeslag

Hvis du er god til å selge dine egne ting, kan du ta det et skritt lenger og selge andre uønskede gjenstander.

For å gjøre dette må du skrive en kontrakt som sier at du får en provisjon for å kunne selge et produkt. Du kan prøve å gjøre dette med venner og familie først, og hvis det fungerer bra, annonsere tjenestene dine til andre.

# 7 - Selg bilder

Arkivfotografier er etterspurt. Hvis du er fotograf eller bare liker å ta bilder, kan du faktisk tjene penger ved å selge dem.

Den kule tingen er at du kan selge det samme bildet igjen og igjen. Alt du gjør er å opprette en konto med et sted som shutterstock.com eller freedigitalphotos.net, og hver gang noen kjøper et av bildene dine, får du en provisjon.

Hvis du bygger opp en stor portefølje med bilder, kan du nyte gjentatt passiv inntekt.

# 8 - Bli med i en fokusgruppe

Bedrifter bruker fokusgrupper for å hjelpe til med å perfeksjonere deres produkt eller tjeneste. Når du deltar i en fokusgruppe, vil du gi dine meninger og vurderinger på et bestemt produkt eller en tjeneste. Den beste delen er at du får betalt for å gjøre dette!

Det er fokusgrupper i alle typer områder. Noen fokusgrupper gjennomføres online mens andre gjennomføres personlig. For å finne en fokusgruppe å delta i, bare utfør et Google-søk etter "fokusgrupper i ditt område".

Det er også online fokusgrupper og undersøkelser som du kan ta for å tjene penger. Her er et par av våre favoritter:

  • Survey Junkie
  • SwagBucks (Plus få en $ 5 bonus)
  • PineCone Research Group

# 9 - Rene hus

Det er mange som enten hater å rense huset eller bare ikke ha tid til det. Hvis du liker å rengjøre eller i det minste kan gjøre med det for å tjene ekstra penger, kan dette være en enkel løsning for deg.

Du kan belaste rundt $ 50 per hus, noe som betyr at du bare trenger å rense to hus per måned for å tjene ekstra $ 100!

# 10 - Bli en Mystery Shopper

Mystery shopping er en av de sidegittene som føles for godt til å være sant: du blir betalt for å kjøpe ting!

Mange selskaper vil gi deg penger til å gå inn og kjøpe et bestemt produkt og vurdere tjenesten du får. Andre jobber vil bare være basert på service. For eksempel må du prøve å kjøre bil og rangere tjenesten du mottok ved en forhandler.

Uansett kan du enkelt tjene ekstra $ 100 i måneden ved å bli en mystery shopper. Du kan finne mystery shopping jobber på bestmark.com

Andre måter å tjene ekstra $ 100 per måned

Her er noen flere måter du kan gjøre en ekstra $ 100 i måneden.

  • Bli en søkemotor evaluator
  • Tilbud maleri tjenester
  • Detaljbiler
  • bloggen
  • Bli en affiliate
  • Delta i medisinsk forskning
  • Gjør uavhengig salg

Hvis du trenger litt ekstra penger, men er strapped for tid, gi en av disse ideene en prøve. Du vet aldri at du kan nyte den nye sidens mas og ta inn en ekstra $ 1000 i måneden!

Hva er noen andre måter å gjøre en ekstra $ 100 i måneden?

Skrive Inn Din Kommentar