Banker

DoorDash Review: En anstendig måte å tjene ekstra inntekt

DoorDash Review: En anstendig måte å tjene ekstra inntekt

Tidligere hadde heltidsansatte og studenter jobbet med å levere pizza for å tjene noen ekstra penger.

I dag kan du levere til nesten hvilken som helst matkjede ved å bli en "Dasher" eller en driver for DoorDash. Er det å bli en Dasher høyre side for deg?

Vi vil forklare grunnleggende, forklare gjennomsnittlig inntjening, og hvordan du kan hacke systemet for å tjene mer.

Hvordan fungerer DoorDash?

DoorDash er en matleveringsleveranse. Kunder legger inn en bestilling på en av dusinvis av restauranter, og deretter godtar de et leveringsgebyr og tips. Appen skyver deretter ordre til "Dashers" som er logget inn i appen.

Når du aksepterer en bestilling, kjører du til restauranten, legger bestillingen, tar bestillingen tilbake til bilen og leverer den til kunden.

Alle retninger for levering er inne i DoorDash app.

Hvordan får du betalt: Leveringsgebyr + Tips

Som en Dasher får du 100% av leveringsavgiften, noe som øker og kundens tips. DoorDash tjener penger ved å lade restauranter en prosentvis avgift for hver bestilling.

Som en Dasher trenger du ikke bare å holde øye med bunnlinjen din, du må være sikker på at du skaper verdi for alle involverte. Det betyr at du må holde øye med kundens vurdering. Hver kunde satser deg på en skala fra en til fem stjerner; bedre og raskere kundeservice gir vanligvis høyere rangering.

Du må også holde deg nær 100% ferdigstillelse. Det betyr at hvis du godtar en jobb, må du fullføre den. Hvis du ikke fullfører en levering, kan du miste jobben din som en Dasher.

Til slutt må du holde øye med godkjenningsvurderingen. Godkjennelsen er prosentandelen jobber du tar i forhold til antall jobber DoorDash tilbyr deg. Mens du trenger å være strategisk om å maksimere inntektspotensialet ditt, kan det hende du må ta subpar jobber fra tid til annen bare for å holde DoorDash glad.

Hvilke kostnader dekker du?

Som en Dasher må du betale for alle dine utgifter. Det inkluderer data for din telefon, gass, bilforsikring, slitasje på kjøretøyet ditt, og begge sider av egenbeskatning.

Hvis du bestemmer deg for å bli en Dasher (eller en driver av noe slag), må du sørge for å installere en app som Everlance for å holde oversikt over alle utgiftene dine.

Hvor mye kan du forvente å tjene?

Siden DoorDash bare opererer i store t-baneområder, trenger de fleste Dashers ikke å sette tonnevis av mil på sin bil for å få en anstendig inntekt. Priser er virkelig avhengig av hvor mange miles du må kjøre, størrelsen på dine bestillinger, og hvor raskt du kan fullføre bestillinger.

På nettstedet annonserer DoorDash at du vil tjene mellom $ 15 - $ 25 i timen. De fleste drivere som legger inn videoer til YouTube, hevder at de tjener mellom $ 7- $ 10 per levering, og de gjennomsnittlig 2-3 leveranser per time. Selvfølgelig, når du bare lærer tauene, kan det hende du har problemer med å finne ut hvordan du maksimerer dine leveranser, så du kan tjene nærmere $ 9 - $ 10 per time først.

Slik kan du tjene mye mer enn gjennomsnittlig


Mens de fleste tjener bare litt ekstra kontantkjøring for DoorDash, tjener noen sjåfører $ 40 eller mer per time. Slik gjør de det.


  • Bare godta store bestillinger- DoorDash rangerer deg på akseptraten din, men de vil ikke stoppe deg fra å kjøre uten en advarsel først. Føl deg fri til å være kresen om dine bestillinger, og finn de største bestillingene. DoorDash-kunder tips basert på et prosentvis system, så du vil ha de største bestillingene mulig.
  • Unngå høy trafikkområder- Trafikken bremser deg, og det gjør parkering nesten umulig. Prøv å unngå ordrer fra "hjertet av sentrum" hvor det er vanskelig å finne ut hvor du skal møte noen. Du vil aldri betale for parkering, for det vil spise mest av fortjenesten din.
  • Kjør under toppaktivitet- Lunsjtid og middagstid gir gode muligheter for Dashers. Ikke bry deg om du ikke bestiller.
  • Bruk flere apps- Vellykkede konsertøkonomiske arbeidere stoler ikke på en enkelt app for sin inntekt. Bli sertifisert som Uber, UberEats, Lift, Postmates og DoorDash driver, så du kan garantere å jobbe når som helst.

Skal du bli en Dasher?

Kjøring for DoorDash er en anstendig måte å tjene penger på siden. Det er fint at du kan bruke noen forretningsmessige kunnskaper for å øke bunnlinjen din (i motsetning til noen av de andre gig-økonomiene).

Hvis du er på utkikk etter en deltidsjobb som du kan gjøre på egen plan, passer DoorDash på regningen. Jeg vil fortsatt prioritere arbeid på din hovedkarriere over en sidejobb som DoorDash, men det er en av de bedre måtene å kjøre og tjene.

Vil du noen gang vurdere å jobbe for DoorDash? Hvorfor eller hvorfor ikke?

DoorDash Review
  • Fleksibilitet - 100
  • Brukervennlighet - 80
  • Bedriftsstøtte - 80
  • Inntektspotensial - 80
85

Sammendrag

DoorDash er en flott måte å tjene en sideinntekter for å levere varer!

Skrive Inn Din Kommentar