Liv

7 uventede steder kan du finne penger og verdier rundt huset ditt

7 uventede steder kan du finne penger og verdier rundt huset ditt

Mens de fleste forbinder skattejakt med pirater, vet Penny Hoarders bedre. Det er skatt over oss; vi trenger bare å vite hvor du skal se.

I et tidligere innlegg på skattejakt hjemme, så vi på 11 skjulte steder i og rundt huset eller leiligheten din. Når du har brukt de hemmelige stedene, er det på tide å komme deg ut og utvide søket.

Her er syv flere steder rundt hjemmet ditt for å sjekke. Hvem vet hvor du vil oppdag skjulte eller tapte verdisaker og penger?

1. Garasje

Ikke helt i huset og ikke helt ute, garasjen er et vanlig skjulested for alle slags ting. Se i sperrene, på loftet hvis det er en, og i alle skap og containere.

I 2012 gjorde tjenestemenn i Carson City, Nevada, noen interessante oppdagelser mens de inspiserte et hus som ble etterlatt av en hule som døde uten nærstående slektninger. De fant $ 12.000 i kontanter i huset, men snart så var det så lite. I garasjen, pent innpakket i aluminiumsfolie, var $ 7 millioner i gullmynter.

Sjekk ut noen gamle verktøykasser du finner i garasjen. Noen verktøy kan bli solgt som nyttige elementer, eller hvis de er gamle og interessante, som samlerobjekter.

Det finnes andre ting noen ganger igjen i verktøykasser. Overvei mannen i England som en dag så gjennom sin avdøde fars gamle verktøykasse og funnet en håndfull gamle mynter han senere auksjonerte for £ 30.000 (ca $ 38.000 amerikanske dollar).

2. Backyard

Da vi var barn, fylte brødrene mine og en plastbeholder med små leker, mynter og andre ting, og begravet det under et tre i bakgården. Vi planla å grave opp vår "tidskapsel" år senere, men da vi prøvde vi aldri kunne finne ut hvor det var.

Det kan være der fremdeles, og hvis det blir igjen i 40 år, vil mynter og leker sannsynligvis ha verdi som samleobjekter.

Verdifulle oppdagelser i meter er ikke uvanlige. I begynnelsen av 2014, mens de vandret ut av bakgården, fant en California-par en begravet skatt på $ 10 millioner: seks metallbokser, hver fylt med sjeldne gullmynter.

En metalldetektor kan hjelpe deg med å finne begravede verdisaker. Skjult valuta er ofte i en beholder laget delvis av metall, som en krukke med metallplate.

Også, folk nivåer vanligvis bakken etter å ha begravet ting. Den løse jorden på toppen komprimerer over tid, skaper et merkbart lavpunkt, så pass på små nedbør i gården.

Å begrave ting under kanten av en sement gangvei eller oppkjørselen er også vanlig.

3. Søppel- og gjenvinningsbeholdere

Glade for at forhandlerne fra "Antiques Roadshow" kom til byen, en mann brakt inn en fiolin som han hadde plukket fra sin søppel. Kanskje det var verdt litt, tenkte han.

Som det viste seg, en gang ryddet opp, hans søppelplukket fiolin var verdt rundt $ 50.000. Tilsynelatende var det en opprettelse av Giuseppe Pedrazzini, en kjent italiensk fiolin maker.

Hvis du ser noe interessant som stikker ut av en nabos søppelkasse, hvorfor ikke ta det? Det er rettferdig spill når det er kastet.

Hvis du bor i leilighetsutvikling, som min kone og jeg gjør for øyeblikket, se den dumpsteren for skatter. Her, beboerne har en tendens til å sjenerøst sette noe av verdi sammen med dumpster i stedet for i den. Jeg har solgt noen av de tingene jeg har funnet der, og vi spiser hver dag på et vakkert trebord som ble kastet ved siden av vesken vår.

4. Hage

Gjennom årene har jeg lest ganske mange historier om gravede skatter i hager. Jeg er ikke sikker på at jeg vil gjemme verdisaker der folk sannsynligvis vil grave, men kanskje villaeiere regner med at de vil være de eneste som graver i hagen sin. Pluss, jorden er allerede løsnet, så en hage er et enkelt sted å begrave ting.

Bruk en metalldetektor for å unngå å grave opp hele hagen din. Hvis du finner gamle bilder av ditt hjem, kan du oppdage deler av gården som pleide å være en hage - søk etter disse stedene.

Hager kan være ville steder, og noen ganger går tapt i ugresset. Mynter og verktøy faller fra lommeboken til gartnere, og til og med går selv statuer bort.

Vent ... statuer? Det er riktig - en mann i England fant en statue verdt £ 20.000 (omtrent $ 25.000 US) bak overgrodde busker i en hage.

Nærmere hjemme, en venn av meg fant en hel vedovn som var halvt begravet i skittet i hagen bak sitt nye hus.

5. Barns og Sheds

Barn, skur og andre uthus rundt et hjem er naturlige steder å skjule ting og gode steder å fortsette skattejakt. Du kan finne verdifulle gjenstander etterlatt av tidligere eiere.

Da min kone og jeg kjøpte et sted i Colorado, brøt den frittliggende garasjen / lagerbygningen bak huset ut med tilfeldige apparater og verktøy.

Min nabo solgte skrapmetallet for meg, men jeg lurer fortsatt på en klassisk oljeovn vi fant. Det så gammel nok til å være en samleobjekt antikk. Jeg burde nok ha hatt det vurdert før vi flyttet og dro det til neste eier.

Folk skjuler også hensiktsmessig ting i uthus. På et hus jeg eide i Michigan, hadde jeg et skur med et gulv laget av løs sementfliser.

Hvis noen løftet den som var tre tilbake og fire over fra det sørvestlige hjørnet, og gravd inn i smusset et par inches, ville de ha oppdaget min gamle myntsamling i en plast peanøttsmørkrukke.En enkel metalldetektor ville ha avslørt plasseringen av den lille skatten.

Mine mynter er ikke lenger der, men jeg er absolutt ikke den eneste som har skjult en samling - og folk som gjemmer ting dør ofte uten å avsløre alle deres skjulested.

Gamle pumpehus er et annet sted å undersøke. I år tidligere, da folk ikke stolte på bankene så mye, gjemte de gullmynter i falske vannlinjer. Se etter rør som ikke egentlig går hvor som helst eller koble til andre.

Hvem vet hva som kan være der ute i skuret eller låven?

7. Grunnlag

Skattjegere ser på grunnlaget som er igjen på gamle hjem for å avgjøre hvor de fremre trinnene og verandaen hadde vært. Hvorfor? Det var der folk ofte satt seg for å hvile, så det var også hvor mynter ofte falt ut av lommer og mistet i gresset og smuss.

Hvis ditt eget hjem er gammelt nok, kan det være noen verdifulle mynter hvor folk satt generasjoner siden. Gå ut av metalldetektoren og spade.

Hvis du utvider ditt skattebegrep, vil du sannsynligvis finne mer av det. Jeg har nylig hjulpet en venn til å rydde ut et hus han kjøpte som en investering. To gutter i en lastebil stoppet av og tilbød å ta mange av de tingene som var på gården, og vi fylte sin lastebil.

De planla å selge lasten til en skrapprosessor for et par hundre dollar - noe den forrige eieren kunne ha gjort før han mistet huset til banken. Du kan gjøre det samme med metallobjekter du finner rundt hjemme. Uansett hva du oppdager, kan det bare være en kjøper!

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .

Skrive Inn Din Kommentar