Anmeldelse

TurboTax 2017 gjennomgang - et flott alternativ i 2018

TurboTax 2017 gjennomgang - et flott alternativ i 2018

TurboTax tilbyr konsekvent en topp av linjeskatt forberedelse programvareopplevelse, og i 2017 det igjen overgått forventningene.

På toppen av sin signatur lett å bruke grensesnitt og robust skattehjelp, forbedret TurboTax programvaren med litt grunnleggende maskinlæring og muligheten til å få din skatt vurdert av CPA. Dessverre, for mange brukere kommer de robuste funksjonene for høyt til en pris for å gjøre programvaren verdt.

Skal du bruke TurboTax til å registrere skatter i 2017? Vi vil hjelpe deg med å bestemme.

Hvis du handler for TurboTax, har Amazon igjen en spesiell prising som er det beste vi har sett for TuboTax 2017. Sjekk ut TurboTax på Amazon her.


Rask oppsummering

  • Enkel å bruke, gode importalternativer
  • Høyere prispoeng i forhold til andre alternativer​​​​
  • Free Filing Limited Med EITC, Vurder H & R Block i stedet
Kom i gang

TurboTax Video gjennomgang

Vil du se TurboTax 2017 live i action? Sjekk ut vår video anmeldelse hvor jeg går gjennom en avkastning:

TurboTax 2017 Navigasjon

Langt den mest imponerende nye funksjonen i TurboTax var det forbedrede guidede navigasjonssystemet. Personer som tidligere har brukt TurboTax, vil finne ut at alle deres arbeidsforhold, personlig og skattemessig kredittinformasjon er lagret i programvaren.

TurboTax vil bare stille noen spørsmål for å se om du må legge til eller bli kvitt visse opplysninger. Denne nyttige delen av maskinlæring konverterer en intervjuprosess som kan ta opptil 30-40 minutter i en rask fem minutters øvelse.

Nye brukere vil fortsatt gå gjennom en rekke enkle å forstå spørsmål, men selv de kan kutte ned på intervjuetiden ved å velge de relevante alternativene i begynnelsen.

Alle som foretrekker selvstyrt navigasjon, vil være glade for å lære at TurboTax har omorganisert programvaren for å gjøre det enklere å navigere enn noen gang. Brukere kan hoppe fra seksjon til seksjon ved hjelp av menyen øverst på skjermen, men TurboTax gjør det også enkelt å gå inn i guidet modus hvis du går seg vill.

Jeg var også imponert over at søkealternativet ga detaljerte instruksjoner om hvordan du legger inn bestemt informasjon. Faktisk tilbød TurboTax i mange tilfeller direkte koblinger til den delen av programvaren jeg trengte å bruke.

TurboTax brukervennlighet

Igjen, TurboTax ligger godt foran kurven når det gjelder brukervennlighet. Navigasjonen hindrer de fleste brukere i å bli forvirret, og de har innebygd definisjoner for å klargjøre skumle deler av skattekoden. TurboTax gjør programvaren enkel å bruke ved å holde språket i programvaren på et åttende nivå.

Men de funksjonene som jeg setter pris på mest om TurboTax, er de enkle å bruke importeringsalternativene. Du kan importere W-2-skjemaer ved hjelp av et bildeprogram, og TurboTax kobler seg til en rekke banker og investeringsinstitusjoner for å importere 1099-INT og 1099-DIV-skjemaene.

Selvstendig næringsdrivende eller utleiere som bruker QuickBooks til å drive sin virksomhet, vil sette pris på det enkle som de kan importere inntekter og utgifter for sin virksomhet.

TurboTax Knowledge Base

TurboTaxs kunnskapsartikler er svært fokusert på hvordan du skriver inn informasjon i programvaresystemet. Dette er viktige og velskrevne artikler, men de mangler noe av dybden som andre toppsoftwarefirmaer gir.

TurboTax har imidlertid et imponerende samfunn av brukere som svarer på noen overraskende komplekse spørsmål. Hvis du noen gang Google søker et skatteproblem, kommer TurboTaxs samfunn sannsynligvis opp som et toppsvar.

En funksjon som historisk har skilt TurboTax fra pakken, er den enestående tilgangen til skatt og produktrådgivning for alle betalende kunder. Dessverre endret TurboTax tilgangsnivåene i år. TurboTax tillater alle brukere å stille spørsmål til TurboTax fora, men du må være betalende kunde for å få en på en produkthjelp fra en TurboTax-ekspert.

I år gir TurboTax bare en på ett skatteråd hvis du betaler for sitt høyeste prisprodukt, TurboTax Live.

TurboTax 2017 Planer og priser

TurboTax opprettholdt sin prisplan fra 2016 som inkluderer AbsoulteZero-alternativet for personer med kun 1040EZ / 1040A innsending.

Alle andre vil måtte betale for både Federal og State arkivering. Det er også viktig å merke seg at hvis du kjøper TurboTaxLive, vil en CPA eller EA (skattpreparatør) manuelt vurdere selvangivelsen din før du sender den - så når det er en høy pris, kan det være en stor verdi avhengig av situasjonen din.

Det er også viktig å merke seg at mens vi prøver å sikre at disse prisene er nøyaktige, kan de endres gjennom hele sesongen. Gi oss beskjed hvis du ser noen forskjeller i prising.

Nok en gang har Amazon spesielle priser som er det beste vi har sett for TuboTax 2017. Sjekk ut TurboTax på Amazon her.

Plan

Absolute

Null

Deluxe

Premier

Selvstendig næringsdrivende

TurboTax Live

Beste for

1040EZ eller 1040A

Maksimere skattefradrag og kreditt

Investorer og utleieeiere

Bedriftseiere, Side Hustlers, Entreprenører

Alle som ønsker en anmeldelse fra en CPA eller sertifisert skatteforhandler

Federal Pricing

$0

$39.99

$59.99

$89.99

$149.99

Statlig prising

$0

$36.99

$36.99

$36.99

$36.99

Totalkostnad

$0

$76.98

$96.98

$126.98

$186.98

Prøv gratisPrøv gratisPrøv gratisPrøv gratisPrøv gratis

Brukere kan også oppgradere til en "MaxDefend" for ytterligere $ 59.99. Med MaxDefend får du revisjonshjelp fra en skattespesialist hvis du blir revidert.

Selv om dette er en verdifull beskyttelse hvis du har svært kompliserte skatter, er det en kostbar oppgradering.Hvis du vurderer MaxDefend, kan du kanskje se på å ansette en regnskapsfører i stedet.

Hvem skal bruke TurboTax 2017?

I år tror jeg at TurboTax Premier tilbyr stor verdi for utleiere og utbytte investorer. På samme måte vil selvstendig ansatte som bruker QuickBooks, elske den enkle integrasjonen.

Jeg vil anbefale ikke å oppgradere til TurboTaxLive med mindre du finner noe svært komplisert når du fullfører din retur. Det er et godt alternativ å ha i lommen, men jeg tviler på at det er verdt den ekstra $ 60 fordi TurboTax allerede er en veldig enkel å bruke programvare.

Folk som kvalifiserer for AbsoluteZero-priser, bør definitivt dra nytte av den lave prisen for et utmerket programvareprodukt, men vær forsiktig. AbsoluteZero-produktet ser ikke etter opptjente inntektsskattepoeng, avhengighetsomsorgskreditter og andre viktige kreditter for folk i den nedre delen av inntektsskalaen. Du blir bedre servert ved å bruke H & R Block 2017 Mer null for dette i stedet.

Men vi tror det er en av de beste virkelig gratis skatteprogramvarene som er tilgjengelig for øyeblikket.

Prøv TurboTax 2017 Gratis
TurboTax 2017 gjennomgang
  • Navigasjon - 100
  • Brukervennlighet - 100
  • Funksjoner og alternativer - 90
  • Kundeservice - 80
  • Planer og priser - 80
90

Sammendrag

TurboTax 2017 er et av de beste alternativene for de fleste filers når det gjelder funksjoner og priser.

Skrive Inn Din Kommentar