Banker

Fem interessante måter å tjene ekstra inntekt

Fem interessante måter å tjene ekstra inntekt

Hva gjør du hvis du befinner deg i slutten av måneden og mangler dine økonomiske mål? Du kan finne måter å redusere kostnadene dine, men hva om du allerede har kuttet budsjettet ditt til det minste minimum? En enkel løsning er å tjene mer penger.

I stedet for standardruter for å øke bunnlinjen din, som kan ha stor innflytelse på timeplanen din (tar deltid på jobb, jobber overtid), hva om du samler en rekke sideoppgaver og ulike jobber basert på dine forskjellige hobbyer og interesser som kan påvirke evnen til å betale ned gjeld, spare og bruke som du vil? Her er bare noen få interessante måter å tjene ekstra inntekt som passer inn i noens tidsplan:

1. Bli en sykkelkurer

I hovedsak blir du betalt for å sykle rundt i byen, levere viktige dokumenter, notater, etc. Mens de fleste forbinder denne typen arbeid med unge urbanites, kan det også være en fin måte å tjene penger på i en liten by hvis virksomheten er sentralt plassert. En ekstra bonus er din forbedrede helse som igjen reduserer helsekostnadene dine - det er en vinn-vinn.

Har du ikke sykkel? Du kan gjøre det samme i bilen din. Vel, ikke akkurat det samme, men du kan dra nytte av turen delingsøkonomien og bruke bilen din til å få ting og løpe ærend for folk også. Harry på The Ride Share Guy har mange gode ressurser om å komme i gang, inkludert et kurs om å begynne å RideShare for Profit.

2. Mal husnummer

Har du noen gang kjørt rundt et nabolag og lagt merke til husnummerene som er malt på kantstenen? Noen blir betalt for å gjøre det, så hvorfor ikke gjøre det til deg? Med ekstremt lave hindringer for oppføring (du trenger bare noen få stenciler og noen spraymaling), endeløse mengder arbeid (tallene må ommales årlig) og autonomi til å drive en tallmaleri-virksomhet på dine egne betingelser, dette er en flott måte å tjene ekstra inntekt.

3. Tweet, Tweet, Og Tweet Noen Flere

Visste du at selskapene vil betale deg for å tweet om sine produkter og tjenester? Sponsede tweets er en utmerket måte å tjene penger på, og plassere deg selv som en ekspert hvis du velger produkter / tjenester som er relatert til en annen bedrift og / eller blogg som du allerede har eier. I tillegg kan du delta i affiliate markedsføringsprogrammer, vertssponsorer, og fremme bloggen din på Twitter. Alle disse måtene gir ekstra inntekt for deg om det er gjennom betaling fra et selskap eller en økning i annonseringsinntekter, så start tweeting i dag!

4. Reis Verden

Nei, dette er ikke en vits. Du kan sikkert bli betalt for å reise verden. Den mest populære og ettertraktede måten å gjøre det på er å bli en reiseskriver. Men hvis du ikke har skrive- eller nettverksferdighetene som er nødvendige for å sikre en av disse stillingene, kan du fortsatt tjene penger mens du er på reise. Enkle måter å gjøre det på er å lære engelsk, sette ferdighetene dine til å fungere for deg (dvs. fotografering, musikk, etc.), eller sikre sponsorskap. Den beste delen av å tjene penger mens du reiser er at du vanligvis bare er begrenset av ditt eget hardt arbeid / kreativitet, slik at himmelen er grensen for hvor mye du kan se og tjene!

5. Tjen ekstra inntekt ved å drikke mer øl

Ja, du leser det riktig. Akkurat som du kan tjene penger mens du reiser, kan du bli betalt for å drikke øl. Kanskje den enkleste måten å tjene penger på denne listen, kan få betalt for å drikke øl, kreve at du er tålmodig, men det vil definitivt være en veldig hyggelig måte å øke inntektene dine på. I utgangspunktet registrerer du deg for å være en del av et markedsundersøkelsesfirma som arbeider med ulike ølbedrifter. De samler din demografiske informasjon, og når den til slutt møter kriteriene for ølbedriften som serverer en fokusgruppe, blir du innkalt til å drikke, rangere og dele tankene dine på et smorgasbord av brews. Som en ivrig ølfisker, kan jeg ikke tenke på en mer morsom måte å tjene litt ekstra penger!

Kan du ikke finne en lokal fokusgruppe for å faktisk drikke øl? Vel, det er flere store online fokusgrupper som vil betale deg for å fylle ut spørreundersøkelser på dine meninger for en rekke ting:

  • Swagbucks Surveys - Swagbucks har nå en dedikert undersøkelsesavdeling, og du kan få $ 5 bare for påmelding.
  • Pinecone - Tjen ca $ 3 for hver undersøkelse du har fullført.
  • ProOpinion - Dette er et profesjonelt orientert nettsted som betaler deg for din virksomhet / faglig mening om en rekke emner.

Lesere, hvilke andre interessante måter har du hørt om å tjene ekstra inntekt og øke bunnlinjen din?

Skrive Inn Din Kommentar