Penger

Kroger ansetter 14.000 deltidsansatte for helligdager - gjelder i dag

Kroger ansetter 14.000 deltidsansatte for helligdager - gjelder i dag

Du har sikkert lagt merke til at din lokale matbutikk blir travlere som ferien tilnærming.

Alle de shopperne ute å kjøpe kalkun, hermetisert gresskar, eggnog og cookie ingredienser kommer til å trenge litt ekstra kundeservice.

For å imøtekomme dette behovet ansetter The Kroger Co. omtrent 14.000 deltidspersoner denne høysesongen, ifølge en pressemelding fra selskapet. Dagligvarekjeden har butikker i 35 stater og District of Columbia. Den driver flere butikker under selskapets banner, inkludert Fred Meyer, QFC, Harris Teeter og Roundy's.

En rekke stillinger er tilgjengelige.

For eksempel sier en jobbpost for en Fred Meyer-butikk i Portland, Oregon, at den ansetter for kasserere, pakkearbeidere, generalkonsulenter, klesskrivere, elektronikkskrivere, dagligvarehandlere, produserer kontorist, kjøttkiosker, delikatesser og bakeklær.

Jobboppgaver vil variere etter stilling.

Ønsker du å bli dagligvareforhandler? En jobbpost for den stillingen i en butikk i Marietta, Georgia, sier at arbeidstakere må utføre oppgaver som:

  • Gir enestående kundeservice
  • Oppbevares rene og trygge
  • Hjelper med å møte salgs- og profittmål
  • Merking, strømpe og ta vare på varer
  • Sikre friskheten av produktene

Gode ​​kommunikasjonsevner, kunnskap om grunnleggende matte og evnen til å håndtere stressende situasjoner er nødvendig for denne rollen. Detaljhandel erfaring og ferdigheter i et annet språk er ønsket.

Interessert i å jobbe for Kroger over ferien? Sjekk her for å finne en jobb i nærheten av deg.

For å få scoop på en rekke jobber tilgjengelig hos andre selskaper, vær sikker på at du liker The Penny Hoarder Jobs på Facebook.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar