Banker

Den rettferdige sannheten om å tjene mer penger

Den rettferdige sannheten om å tjene mer penger

Du kjenner stilen min nå: Jeg er ikke bekymret for lattefaktoren - jeg bryr meg ikke om du vil gå ut på middag og bestille drinker med venner. Jeg tror det er de enkle gleder i livet. Og mens disse tingene koster penger, er tankegangen min enkel: Jeg vil helst tjene mer enn å bruke mindre. Men noen finner denne filosofien ganske vanskelig å forstå.

Sannheten om å tjene flere penger er ganske enkelt:det er alltid mulig.

Men å tjene flere penger er en tosidig mynt. På den ene siden kan du alltid tjene mer penger, men på den andre siden må du spørre deg selv om kostnaden for å gjøre det. Det er mange potensielle kostnader involvert med å tjene penger - det største er tiden. Men å fokusere på det alene er som om det ikke er kostnader forbundet med å bruke mindre penger også - den største er vanligvis tid, men potensielt også lykke.

La oss se på hvorfor du vil tjene mer, og til hvilken pris.

Hvorfor du bør vurdere å tjene mer penger i stedet for å kutte kostnader

Hva ville du gjøre med en ekstra $ 500, $ 1000, eller til og med $ 5000 per måned? Ville du betale din gjeld? Ville du investere? Vil du dra på ferie? Eller vil du bare gjøre noen ting som kan gjøre livet ditt litt lettere?

Hva om jeg fortalte deg at det å tjene en ekstra $ 1000 per måned bare tar deg en time per dag. Ville det være verdt det da? Det er 30 timer per måned, eller omtrent 33 dollar per time. Er det verdt det?

Nå, hva hvis du prøvde å gjøre det samme ved å kutte kostnader? Først kan du selv gjøre det med dine faste utgifter? Hvis ja, kan du gjøre det uten å bruke en time per dag på det (tenk kuttekuponger, lagre mat, matbutikk, etc.)? Hvis ja, er det fortsatt svaret, vil du være så glad?

For meg er å gjøre mer mye mer tiltalende enn å kutte mer. Jeg synes det er lettere også.

Hva koster det å tjene mer penger?

Som jeg sa tidligere, ville jeg lyve for deg hvis jeg ikke markerte kostnadene forbundet med å tjene flere penger. Både kutteutgifter og tjene mer har konsekvenser, og her er noen av tingene du bør vurdere hvis du vil tjene mer penger.

Tid

For både å tjene mer og kutteutgifter er tiden en av de største kostnadene. Tjene mer tar tid. Hvis du vil tjene mer på jobben din, må du vanligvis legge inn lengre timer, frivillig for overtid, eller gjøre et spesielt prosjekt for å bli forfremmet og tjene mer penger.

Hvis du vil ha det, som disse elevene tjener $ 100 000 per år, må du sette inn tid før og etter jobb. Hvis du har familie, må du innse hva denne gangen forpliktelsen vil bety. Det kan bety netter bort fra familien din, eller mindre kvalitetstid hjemme. Du vil sannsynligvis trenge et familiemøte for å diskutere prioriteringer og alle må kjøpe inn.

Tror ikke at kuttekostnader unngår dette heller. Det vil være et felles familieofre med å bruke mindre - det kan bety matlaging hjemme, eller færre fritidsaktiviteter. Det kan bety mindre underholdning, som å gå på kino. Det kan også bety mer tid viet til å finne og klippe kuponger, og gå til matbutikken for å kjøpe forsyninger til å spise hjemme.

Ferdighetssett

Ikke slett deg selv, du kan ikke umiddelbart ha ferdighetssettet å hoppe rett inn og tjene ekstra $ 1000 per måned ved bare å sette inn en time per dag. Det tar tid å finpusse dine ferdigheter, uansett om du er på jobb eller mens du haster på siden.

De fleste begynner ikke å se anstendig inntekt til noen få måneder til noen år etter at de begynner. Å tjene mer penger bør betraktes som en langsiktig forpliktelse, sammen med å forbedre ferdighetene dine for å gjøre deg i stand til å tjene mer på kort tid.

Nettverk og støtte

Hvilken innvirkning vil din beslutning om å tjene mer penger ha på ditt støttenettverk? Hvordan reagerer familien og vennene dine? Vil du kunne se dem så mye eller tilbringe tid med dem?

Dette er kostnader du vil møte, og de kan være faste kostnader som du ikke kan overvinne. Noen ganger vil familien din bare ikke støtte eller tillate deg å være borte. Noen ganger er kostnadene ikke verdt det - for eksempel å måtte betale ekstra dagpleieutgifter.

plassering

Til slutt skal jeg ikke sukkertekke det: i noen tilfeller må du bare flytte. Noen ganger kan du bare ikke tjene mer i en liten by. Hvis du har en online trengsel eller virksomhet, kan du kanskje, men hvis du vil videreføre karrieren din, må du vanligvis flytte. Dette kan bety at du flytter til firmaets hovedkontor, eller det kan bety at du flytter til en annen jobb.

Sannheten er, som et gjennomsnitt, bor i visse byer vil øke inntektene dine. New York, Washington DC, Boston, Chicago, Minneapolis, Dallas, Houston, Seattle, San Francisco, Los Angeles og San Diego alle kommer til tankene. Hva setter disse byene bortsett fra resten av landet? Massevis av arbeidsplasser og mange arbeidsgivere.

Det er et valg av prioriteringer

Så, for å bryte det ned,sannheten om å tjene mer penger er at det er et valg av prioriteringer.

En leser nådde å fortelle meg hvorfor hun ikke kunne begynne å investere:

At å bruke penger til å investere vil ta bort penger jeg trenger akkurat nå for å betale for dagligvarer pluss noen skjønnsmessige utgifter som å gå ut med venner.

Mitt svar: Jeg lover at du kan tjene mer. For hennes situasjon er hun frilansskribent. Bare å skrive en eller to artikler per måned vil gi henne en ekstra $ 500 eller mer! Det er bare et par timers arbeid, for en hel måned.

En ekstra $ 500 per måned? Det kan maksimere hennes IRA i år pluss noen! Det kan virkelig hjelpe hennes økonomiske fremtid.

Ingen kommer til å hjelpe deg, men deg selv - det er ikke noe lån for pensjonering eller din fremtid.

Del med meg hva som holder deg tilbake fra å tjene flere penger. Er det andre kostnader, eller er det noen kostnader bare for høy akkurat nå?

Skrive Inn Din Kommentar