Investere

Openinvest Review

Openinvest Review

OpenInvest er verdens første sosialt ansvarlige "Robo-Advisor". De gjør det enkelt og rimelig å investere bare i selskaper som samsvarer med dine verdier.

OpenInvests lansering virker som en velsignelse for etiske investorer, men investorene må vurdere en rekke problemer først.

OpenInvest Basics

OpenInvest skaper investorer mot en billig, godt diversifisert portefølje. I motsetning til de fleste Robo-rådgivere investerer ikke OpenInvest-kunder i ETFer. De investerer i enkelte aksjer og et obligasjonsfond.


De enkelte aksjevalgene er ikke generiske. Investorer forteller OpenInvest plattformen årsakene de bryr seg om. OpenInvest bruker disse problemene til å anbefale lager for investor. Potensielle investorer bør legge merke til at OpenInvest forårsaker mager venstre for senteret.


Alle anbefalte selskaper faller innenfor S & P 500 (de 500 største selskapene i USA). Investorer kan manuelt redigere sine investeringsvalg basert på deres preferanser.


Ved å hjelpe investorer til å velge individuelle aksjeposisjoner, holder OpenInvest kostnader lavt. Deres løpende avgift er 0,50% per år. Siden OpenInvest setter investorer i individuelle aksjer, er dette ditt totale investeringsgebyr.

Ved første rødme ser dette ut 0,25% mer enn andre robo-rådgivere. Men OpenInvest-investorer unngår kostnadsforhold, noe som gjør styringsavgiften mer tiltalende.


Foruten enkelte aksjer har OpenInvest-kunder et obligasjonsfond. Investorer kan velge mellom et "grønt" fond og et standard selskapsobligasjonsfond.


På mange måter fungerer OpenInvest som en standard RoboAdvisor. OpenInvest-teknologien utfører skattemessig høsting, og det holder porteføljer i balanse. Men fordi OpenInvest fokuserer på etisk investering, beholder de investorer mer engasjert. Som nye problemer oppstår, kan investorer endre porteføljen sin. Alternativt kan investorer la plattformen gjøre endringer for dem.

Min primære bekymring her er oppfordringen til å avhende før kvartalsvis gjenbalanse som virker som en uforskudt metode for å forfølge ESR-investeringer. Å være uforskudt dreper avkastning, og lesen jeg fikk fra plattformen gjorde at det virket lett å være uforskudt.


OpenInvest bruker over 400 miljømessige, sosiale og styringsrelaterte beregninger for å bestemme etiske poeng. De bruker disse poengene til å overvurdere porteføljen mot selskaper som samsvarer med investorens verdier. OpenInvest hjelper også investorer til å unngå selskaper som hindrer bevegelse mot et sosialt mål.

Diversifiseringsproblemer

Et åpenbart problem med OpenInvest er mangelen på diversifisering. Investorer velger bare blant amerikanske baserte store aksjer. Den eneste form for mangfold er et obligasjonsfond. Investerere må kanskje avgi noe av porteføljens ytelse drevet av småkapital og internasjonale aksjer.


Mange studier viser at sosialt ansvarlig investering ikke lenger betyr lavere avkastning. Men OpenInvests tilnærming til å investere etterlater investorer underdiversifisert.

Dette betyr at en nedgang kan slå OpenInvest-investorer vanskeligere. For mange investorer er dette en liten pris å betale for en portefølje som lar dem sove godt om natten.

Investeringskonto eller Twitter-konto?

OpenInvest-plattformen oppfordrer til en "aktivist" tilnærming til å investere. For den gjennomsnittlige investor kan denne tilnærmingen være en rettferdig farlig. Det oppfordrer investorer til å reagere på kontroverser ved å avhende bestemte selskaper. Normalt vil det oversette til å selge lavt.


Sikkert, den etiske investor kan gjøre noen selgesettelser basert på ekstreme forretningsadferd. Men å selge investeringer etter en kontrovers er ikke alltid et godt trekk.

Investorer kan miste mye penger på den måten, og salg gjør ikke et selskap til å forandre sin oppførsel.


Faktisk kan det bety det motsatte. Å selge en stilling betyr at noen som ikke deler dine verdier, kan kjøpe den. Å kjøpe eller selge noen få aksjer på aksjer har liten innflytelse på selskapets oppførsel.


OpenInvest oversells kraften til detaljhandel investor i styrerommet. Faktum er at hvis du vil endre et selskaps oppførsel, vil det ikke hjelpe å kjøpe eller selge noen få aksjer. Aksjonærene står overfor et enormt koordineringsproblem, og OpenInvest kan ikke fikse det. OpenInvest henger muligheten for at brukerne kan stemme i aksjonærbeslutninger de bryr seg om med en swipe. Jeg tror dette er overdrevet og vil få liten innvirkning i styrerommene.


OpenInvest er en god plattform. Retail Investors vil ikke gjøre forskjell i styret, og det er uansvarlig for OpenInvest å få investorer til å tenke ellers. Du bør føle deg bra om dine investeringer. Du bør ikke feil å føle deg bra for å gjøre det bra.

Andre valg for den etiske investoren

OpenInvest kan være et anstendig alternativ for etiske investorer. Å holde enkelte aksjer gir investorer mer enn noe som å eie ETFs.

Minst lagerholdere har mulighet til å sende inn fullmaktstillegg (hvilken OpenInvest vil gjøre på dine vegne). OpenInvest er imidlertid ikke det eneste alternativet for etiske investorer.


Etiske investorer kan velge individuelle aksjer Robinhood. Med Robinhood kan investorer kjøpe og selge aksjer gratis.

Investorer kan kjøpe forvaltede sosiale investeringsfond gjennom en tradisjonell megling som Fidelity.


Etiske investorer bør også se etter avkastning utenfor aksjemarkedet. Peer-to-peer-utlån og eiendomsinvesteringer kan matche en investors personlighet.

Å åpne en franchise-virksomhet kan også gi en lavere risiko for å investere.

Hva synes du om etisk investering? Gitt de lave kostnadene, vil du noen gang vurdere å prøve OpenInvest?

Openinvest Review
  • Kommisjon og gebyrer - 60
  • Kundeservice - 60
  • Brukervennlighet - 70
  • Verktøy og ressurser - 50
  • Investeringsalternativer - 50
  • Asset Allocation Metholodogy - 40
55

Sammendrag

OpenInvest er en sosialt ansvarlig "Robo-Advisor" som gjør det enkelt og å investere og rimelig å investere i selskaper du støtter.

  • Prøv Openinvest
  • Skrive Inn Din Kommentar