Banker

Går gjeldfri: 5 tips for å gjøre dette til det beste økonomiske året

Går gjeldfri: 5 tips for å gjøre dette til det beste økonomiske året

Å komme ut av gjeld er alltid et av de mest valgte Nyttårs resolusjoner i løpet av et år, i tillegg til å miste vekt.

Dessverre er det også en av de mest ødelagte resolusjonene også. Men i år kommer det til å være annerledes. I år skal du holde løftet du gjør for å komme seg ut av gjeld. Her er fem tips for å hjelpe deg med å lykkes i de neste 12 månedene.

1. Forbedre kreditt.

Dette trinnet tar faktisk flere underlag for å fullføre. Først vil du begynne å rydde opp din kreditt. Bestill en kredittrapport. Du kan finne noen uønskede opplysninger som senker kredittpoengene dine. Deretter fikser du den dårlige kreditten som er oppført i rapporten.

For eksempel, bestride eventuelle negative opplysninger som ikke er sant, for eksempel sen betaling. Hvis du vil tilbakebetale kreditorer som er oppført på kredittrapporten din, må du forsikre deg om at gjeldene ikke anses som zombie gjeld. Zombie gjeld er for gammel for kreditorer å suge deg for eller til og med kontakte deg om på grunn av begrensningsloven. Hvis du kontakter kreditor om gjelden, starter du begrensningsloven igjen.

2. Åpne eller bruk sparekontoen din.

Du vil åpne eller bruke din sparekonto. Kontoen er en måte å spare penger på. For eksempel kan du bygge et nødfond ved hjelp av kontoen. Du kan velge å ha et debetkort eller begrense tilgangen til det ved å ikke ha en.


3. Reduser avhengigheten av kredittkort.

Du kan ikke tro at du er avhengig av kredittkort, men du kan være når du kontinuerlig kommer til plast i stedet for kontanter. Du tar stor økonomisk risiko ved kontinuerlig å lade saldoen din nær eller til din maksimale kredittgrense. Du bør alltid legge igjen en tilgjengelig kreditt på hvert av kortene dine. På den måten beskytter du kredittpoengene dine og reduserer gjelden.

Husk, betal regningene dine i tide og legg plasten bort.

4. Betal deg selv først.

Du kan kanskje tro at dette ikke er veien å bli gjeldsfritt i år, men det er. Det er lettere å gå inn i gjeld når du stadig bruker penger.

For eksempel, si at du vil gå på film eller ut på middag med venner. Du har ikke penger, så du belaster den til et av kredittkortene dine. Hvis du betaler deg først, kan du få penger til å gjøre de tingene du vil gjøre. Enda viktigere, du pådra deg ikke nye gjeld. Gå frem og betal deg selv.

Tross alt er du den som jobber hardt for å oppnå drømmene dine. Den enkleste måten å betale deg selv er å ha en egen sparekonto. Hvis du har direkte innskudd, kan du få en liten mengde overført til den kontoen.

5. Lev i dine midler.

Vi ønsker alle ting vi ikke kan ha. For eksempel kan du ha den flatskjerm-TVen. Men du har ikke råd til det. Gjeldsfri ting å gjøre er å spare opp for det eller ikke kjøpe det. Å leve innenfor dine midler krever store endringer. For eksempel kan du:

  • Sikre en lav APR på billån i byer som Las Vegas og Salt Lake City.
  • Ikke bruk besparelser eller kredittkort for varer du egentlig ikke har råd til.
  • Lag et månedlig budsjett basert på inntektene dine.
  • Spor dine utgifter.
  • Betal regninger til rett tid.

Hvis du fortsetter å leve utover dine midler, maksimere kredittkortene dine, eller ignorere feil på kredittrapporten din, kan du ende opp på grunn av flere penger. Det er derfor å bli gjeldsfritt i år, vil ta hardt arbeid. Hvis du har forpliktelsen og motivasjonen til å bli gjeldfri, vil du definitivt lykkes. De fem tipsene hjelper deg med å bevege seg i riktig retning.

Redaktørens merknad: Denne artikkelen har blitt revidert av redaktøren for å fjerne det opprinnelige året denne artikkelen ble skrevet for å gjenspeile sin eviggrønne natur.

Skrive Inn Din Kommentar