Investere

Hvor har alle investeringsmulighetene tilbudt?

Hvor har alle investeringsmulighetene tilbudt?

Store wirehouses som Fidelity, og Charles Schwab pleide å tilby lukrative bonusoppmeldingsbonuser når du åpnet en konto hos et av selskapene sine, men disse $ 500 + registreringsbonusene har alle forsvunnet.

Hvor har de gått, og hva tar deres plass?

Vi forklarer hvordan DOL Fiduciary-regelen har endret hvordan selskaper lokker nye kunder med ulike kampanjer, samtidig som de opprettholder sin "best fit" -standard.

Hva er DOL Fiduciary Rule?

Arbeidsdepartementet (DOL) Fiduciaire regel er en regel som sier at alle investeringer innenfor pensjonskonto må passere en "best egnet" standard. I tillegg må alle kunder ha en fullstendig beskrivelse av hvor mye en rådgiver lager fra deg.

Regelen gjelder bare pensjonsregnskap og pensjonsrådgivning, men det har en overraskende effekt på bransjen. Det endrer hvordan bedrifter betaler sine rådgivere og (som en nedslagseffekt) hvordan bedrifter rekrutterer nye kunder.

Hvorfor påvirker Fiduciary Rule-innmeldingsbonusene?

Den nye fiduciære regelen skyver flere og flere rådgivere bort fra salgskompensasjon og mot gebyrbasert kompensasjon. Selv om provisjonene ikke er forbudt i henhold til forvaltningsloven, er de sterkt redusert. Enten en rådgiver tjener provisjoner eller et fast gebyr, må produktet de selger til deg, oppfylle den beste passformen.

I mange tilfeller betyr det at rådgivere ikke lenger kan stole på fortjenesten til lastede fond eller livrenter for å tjene penger. Bedrifter med en historie om kompenserende ansatte basert på salget av disse produktene, må omstrukturere sine resultat- og tapssentre når de arbeider for å følge loven.

Som et resultat av disse endringene står ikke meglerrådgivere nødvendigvis for å få så mye fra å etablere et forhold til deg. I disse dager er muligheten for en rask pengene borte, så meglere har mer å vinne ved å tiltrekke seg langsiktige kunder.


Siden meglere må overvinne en større hindring for å bli lønnsomt for enhver enkelt klient, er de ikke så ivrige etter å gi penger til alle som åpner en konto. I tillegg betyr høyere administrative og lovgivningsmessige byrder at selskapene må se nøye på deres markedsføringsutgifter.

Kampanjer du kan se i stedet

Det er ikke å si at store bedrifter ikke vil ha din virksomhet. De vil at du skal bli kunde, men de trenger å finne nye måter å tjene penger på, og i mange tilfeller betyr det å omkonfigurere deres salgsfremmende struktur.

For eksempel pleide Fidelity og Charles Schwab å tilby kontantbonuser. I dag har de byttet til tilbud et begrenset antall gratis handler, og et voksende utvalg av provisjonsfrie produkter. Begge selskapene kan fortsette å tjene sine ledelses- og administrasjonsavgifter på fond og ETF som de eier.

De kan også tjene "hylleplass" avgifter fra store investorer som betaler for å få sine produkter oppført som provisjonsfrie produkter.

På den andre enden av spekteret vil roboadvisors som Wealthfront klare opptil $ 15.000 gratis.

De gjør dette for å koble deg til tjenesten tidlig, og da din formue vokser, begynner du å betale den beskjedne avgiften året inn og år ut.

Kontant tilbud du fortsatt kan se i dag

Det er ikke å si, kontantkampanjene er helt borte. Lavpris meglerhus som TD Ameritrade, ETrade, Ally Invest tilbyr alt opp til flere hundre dollar bonuser når du starter kontoer, og disse er på toppen av de gratis handelsbonusene.

Megler

kampanjer

Kom i gang

Opp til

$600

+ Gratis handler

  • $ 3000 Minimum innskudd
  • Ingen månedlige avgifter
Opprett konto

Opp til

$100

+ Gratis handler

  • $ 100 Kontantbonus for innskudd på $ 25.000
  • Kommisjonen Free Trades for Innskudd på $ 25.000
Opprett konto

Først

$1,000

Gratis

  • $ 100 Minimum innskudd
  • Lav pris
Opprett konto

Disse selskapene tjener penger gjennom handelskommisjoner og hylleavgift, slik at de kan forvente å få bonuspengene sine raskere enn meglerrådgivere. I tillegg trenger disse selskapene ikke å følge forvaltningsregelen siden de bare utfører ordrer du gir dem.

Den eneste store meglerbanken som fortsatt tilbyr en kontantbonus er Merrill Edge. De tilbyr opptil $ 600 for å åpne og finansiere en IRA. Interessant er Merrill et av de få selskapene som fortsetter å tillate provisjonssalg innenfor deres IRA.

De fleste andre selskaper har støttet seg unna det helt for å gjøre det lettere å forstå samsvar med den nye fiduciærstandarden.

Støtter du dette? Hvorfor eller hvorfor ikke?

Skrive Inn Din Kommentar