Liv

Ikke forlat huset: 5 jobber-fra-hjemme-kundeservicejobber Åpne nå

Ikke forlat huset: 5 jobber-fra-hjemme-kundeservicejobber Åpne nå

Det har vært et varmt minutt, folkens ...

... siden vi har gjort en jobb-fra-hjem jobbe runde opp. Vi mente ikke å la deg henge. Vi sverger at vi fortsatt er på utkikk etter kule jobber fra hjemmet jobber.

Så her er det siste.

5 jobb-hjemme-jobber i kundeservice Åpne akkurat nå

Denne listen er full av en rekke stillinger med en mengde selskaper - fra oppstart til selskaper, til og med datingsider.

1. Vroom trenger rundt 150 kundeservice agenter.

Jeg nevnte Vroom i en artikkel om kjøp av brukte biler. Det er en online plattform for bilkjøp. (Ja, du kan gjøre noe online i disse dager.)

Men kundesenter trenger ikke å være bileksperter.

Vroom trenger bare folk - omtrent 150 av dere, faktisk - som kan berolige kunder ved å svare på spørsmålene sine og tilby garanti- og leveringsdetaljer. Agenten vil primært foreta utgående anrop til interesserte kjøpere.

For å hente denne Vroom-jobben, bør du være kundeorientert og kunne navigere nettsteder.

Skift vil være deltid - minst 25 timer i uken - og varierer mellom kl 9 og 9, syv dager i uken.

Betaling starter på $ 10 i timen. For mer informasjon og søknad, besøk NexRep.

2. Få Guy er å ansette en rockstjerne detektiv.

Dette London-baserte online dating og forhold rådgivningsfirma hjelper kvinner "få fyren."

Men det er ikke bare ord på en skjerm. Nettstedet tilbyr også kundeservice - du vet, for datakatastrofer.

Det er derfor det trenger en kundeservice rockstjerneforsker som svarer på e-postmeldinger, utsteder refusjoner og sender tekniske problemer til utviklere.

Den perfekte detektoren vil være en problemløsende (duh) og uavhengig. Kandidaten skal ha grunnleggende teknologisk kunnskap og frilanserfaring.

Få Guys lag er helt fjernt. Stillingen starter på deltid - 10-20 timer per uke - en gang mellom kl. 12 og kl. (EST), mandag til fredag.

Jeg reiste ut til teamet om lønn og vil oppdatere deg når jeg hører tilbake. I mellomtiden er her hele jobben.

3. Acuity Scheduling er å ansette kundesuksesspesialister.

Vi har nevnt Acuity før, men dette er en av mine favoritt jobber. Noen gang.

Og jobben er åpen igjen.

Acuity Scheduling er et 10 år gammelt online planleggingsfirma basert i New York City med en stor personlighet.

Arbeidslisten er skrevet som en datingannonse: "Mens jeg vanligvis ikke gjør denne typen ting, skjønte jeg at det var på tide å" sette meg der ute "og se om, bare kanskje, kunne den rette personen lese på andre siden av skjermen. "

Den rette personen vil være et menneske som elsker å snakke, e-post og leve med andre mennesker. Sagt menneske vil bidra til å løse kundeproblemer - selv om det bare er et "Glemt passord" -problemet. Mennesket får bonuspoeng hvis de kan håndtere noen grunnleggende koding og lage videoer.

Og Acuity lover å behandle sitt nye menneske med forsiktighet: Betalingen varierer fra $ 45.000 til $ 65.000, avhengig av erfaring og ferdigheter.

Selskapet sier også at det dekker 100% av medarbeidernes medisinske, dental- og visjonspremier. Ansatte bør også forvente en 401 (k) - pluss en årlig $ 5000 kreditt for videreutdanning.

Interessert i en første date - feil, intervju? Søk på nettet.

4. HomeAdvisor trenger merkevareambassadører.

VIPDesk Connect, et ansettelsesfirma, er på utkikk etter merkevareambassadører for HomeAdvisor, en online oppussingsmarkedsplass som er vert for mer enn 30 millioner villaeiere.

Den trenger merkevareambassadører fra Arizona, Colorado, Connecticut, Florida, Georgia, Illinois, Indiana, Maryland, Nevada, New Jersey, New York, Ohio, Texas, Utah og Virginia. (Se hvorfor det kan ha disse statlige restriksjonene her.)

Den perfekte ambassadøren vil være i stand til å sitte lenge, jobbe i helger og helligdager, passere en kriminal- og sysselsikkerhetsjekk, ha et hjemmekontor og minst et år med kundeservice eller salgserfaring. Et videregående diplom er påkrevd, selv om noen høyskole er foretrukket.

Skift går fra mandag til fredag ​​kl 8 til 6 (EST), mandag til fredag ​​og kl. 08.30 til kl. 06.30 (EST) på lørdag og søndag. Eller du kan ta andre skift: 10:30 til 8:30 p.m. (EST).

Betalingsintervallene $ 10 til $ 12 i timen.

Hvis du er interessert, fant vi denne oppføringen på Work at Home Mom Revolution, så sjekk det ut.

5. InVision trenger en kundesuksessleder.

Vi skrev om InVision vei tilbake da. Men det er å ansette igjen.

InVision beskriver seg som en design samarbeid plattform - men du trenger ikke å vite kode for å bruke den.

Det trenger noen som kan hjelpe deg med kundesupport - jobber med kunder for å svare på eventuelle spørsmål. Som kundestøtte agent har du gode skriftlige og verbale kommunikasjonsevner.

Det vil hjelpe hvis du har kunnskap om designpraksis og verktøy (foretrukket, ikke nødvendig). Du må også være lokalisert i amerikanske østlige eller sentrale tidssoner.

Det er også gode fordeler.

"Hvert InVision-medarbeider får friheten og verktøyene til å gjøre sitt beste arbeid, uansett hvor de velger," oppføringslandene.

Du vil også ha en fleksibel feriepolitikk, ubegrenset Starbucks-kort og ubegrenset tilgang til bøker knyttet til jobben din.

Så ta tak i din siste betalte kopp Starbucks og søk online i dag.

Ser du ikke noe i denne listen som interesserer deg? Følg TPH Jobs Facebook-siden og få de nyeste åpningene når vi legger inn dem.

Din sving: Har du noen gang tatt noen jobb-hjemme-jobber?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder.


Skrive Inn Din Kommentar