Banker

De 5 verste økonomiske feilene studenter gjør

De 5 verste økonomiske feilene studenter gjør

Høgskolen din har potensial til å bli den mest uforglemmelige tiden i livet ditt - som det er tilfellet for mange studenter. Vanligvis er denne tiden fylt med en følelse av frihet, fester, netter og uker med studier, kjærlighet og vennskap.

Det er synd, men økonomiske feil og problemer kan også være en del av høyskoleårene dine, og for noen kan det ta flere tiår å komme over konsekvensene av en feil. Her er fem av de vanligste økonomiske feilene du bør unngå å nyte mest av studentlivet ditt.

1. Skaffe kredittkort gjeld

Hvis du betaler oppmerksomhet, vil du se at kredittkortselskaper er overalt rundt campus! Disse selskapene er klare til å tilby studenter som ikke er litterære om økonomi kredittkort som gir mulighet til å kjøpe ting nå og betale for dem senere.

Tilbudet er fristende, men kortene som tilbys kan ikke være så gode for en avtale, med høye renter og flere lag med skjulte avgifter. Og skaden blir merkbar bare når den er for alvorlig, og påvirker både deres økonomiske tilstand og kredittvurdering i årene som kommer.

2. Misbruke studielån

Studielån tilbys vanligvis på gunstige vilkår som passer inn i lånerens behov og muligheter, men de som tar på studielån, kan komme inn i økonomiske problemer ganske raskt. Statistikk sier at det totale beløpet av studielån for gjeld i Amerika er omtrent $ 1 billioner, noe som er mer enn kredittkortgjeld.

Problemet med studielån er at universitetene og høyskolene vanligvis ikke vil si nei til låneopptaket ditt, og så du kan ta ut så mye du vil - selv om du ikke har noe håp om å tilbakebetale lånene. Som sådan er det viktig at du virkelig vurderer kostnadene ved å tilbakebetale lånene når du tar dem ut.

3. Bor i skolen for lenge

Mange studenter ved slutten av studiene føler at de ikke er klare til å gå og kjempe med den store og skummel verden, og foretrekker å holde seg i skole og ikke forlate college. Noen ganger kan det virkelig lønne seg, men vanligvis tar slike beslutninger seg mot studenten - skaper en enda dypere debitors fengsel som ville være vanskelig å bryte ut fra.

Studentene skal arbeide mot det de trenger i skolen, og bør gå for den raskeste veien ut. Å være i et program i seks eller syv år gir ikke mye økonomisk sans. Også, å gå undergrad og gå direkte til grad skolen gir heller ikke mye mening. Du må utnytte din grad og starte karrieren din.

4. Manglende beskyttelse av deres personlige opplysninger

Statistikk sier at en tredjedel av all identitetstyveri skjer med mennesker mellom 18 og 29 år, og årsaken til dette er at de er uforsiktige mot deres personlige opplysninger og deler sin personlige informasjon med sine venner og romkamerater.

Logg på din finansielle konto på offentlige datamaskiner, bruk av fellesområder for privat bankinformasjon, og massebruk av alle sosiale medier-kontoer hjelper rovdyrene med å finne din personlige informasjon og kan føre til identitetstyveri. Vær forsiktig med din personlige ID, passord og annen informasjon.

5. Bruk av pensjonsfond til å betale for høyskole

Å betale for college er aldri billig, og mange foreldre står overfor valget om å finansiere barnas utdanning eller spare for egen pensjon. Anyways, hvis du personlig har en IRA, bør du aldri bruke pengene til å betale for college. Det vil ikke bare få deg til å betale skatter og straffer for å betale, men du vil også miste den økonomiske støtten du måtte trenge i fremtiden.

Du kan få et lån til college hvis du trenger det, men du kan ikke få et lån for livet.

Bunnlinjen

Nå som du vet fem av de hyppigste feilene som gjøres av studenter, kan du ta bedre økonomiske beslutninger. På toppen av å unngå disse feilene, er det viktig for elevene å finne en skole som passer til sitt budsjett, og hovedfag i en grad de har råd til og vil bruke etter oppgradering.

Du kan spare penger på mange ting, for eksempel å få en bruktbil i stedet for en ny eller leie en billigere leilighet og få romkamerater. Du kan finne noen nyttige ressurser for å finne de billigere tingene, og få hjelp fra noen økonomisk kunnskapsrike mennesker.

Hvilke andre økonomiske feil tror du at studenter må unngå?

Skrive Inn Din Kommentar