Penger

Følelse stresset på jobb? Denne studien bekrefter at du ikke er alene

Følelse stresset på jobb? Denne studien bekrefter at du ikke er alene

Er jobben din stressende? I så fall er du ikke alene.

Over halvparten av arbeidsstyrken i dag lider av arbeidsstress - og flertallet av sjefer vet det, ifølge en ny Accountemps-undersøkelse.

Du trenger ikke å ha en av de 10 mest stressende jobbene i landet for å oppleve trykk på jobben. En full 52% av arbeidstakere i en rekke yrker over hele landet sier at de er stresset på jobb på daglig basis.

Arbeidstakere oppgir store arbeidsbelastninger og tidsfrister, etterfulgt av problemer med å oppnå balanse mellom arbeid og liv og ledere med urealistiske forventninger. Samarbeidspartnere konflikter er også en faktor.

Nye arbeidsplasstrender som forsvinne fordeler og presset til å alltid holde kontakten har utvilsomt også mye å gjøre med det.

Flere menn enn kvinner rapporterer å være stresset på jobben, men aldersgruppen mest påvirket av stress? Det ville være 18-34 åringer.

Av alle arbeidstakere som er undersøkt, 60% sier at deres arbeidsrelaterte stress har økt de siste fem årene. Bare en dårlig 4% sier at de er mindre stresset nå enn de var for fem år siden.

Yikes. Disse tallene stresser meg ut.

Byer med mest arbeidsrelatert stress

Hvor mye du identifiserer med disse tallene, kan ha noe å gjøre med hvor du bor.

Accountemps rapporterer statene med de mest stressede arbeidstakere er:

1. Salt Lake City

2. Des Moines og Boston (bundet)

3. Cleveland

4. New York

Uansett hvor du bor, er tilnærming til å avlaste stress ganske universelle. Arbeidstakere sier de vender seg til hobbyer, trening, musikk og sosialisering med venner for å håndtere arbeidstrykk og spenning

Ikke lider av arbeidsstress i stillhet

Undersøkelsen viste at 42% av lederne vet at de har et stresset personale. Hvis du føler presset på jobb, snakk med sjefen din.

"Arbeidere burde ikke lide i stillhet," sier Accountemps distrikts president Bill Driscoll. "De kan trykke på interne ressurser for å få hjelp eller søke råd fra sine ledere for å sikre at de møter arbeidets forventninger, samtidig som de opprettholder en sunn balanse mellom arbeid og liv."

Driscolls råd er lyd og verdt å ta. Som enhver annen kilde til stress i livet ditt, kan presset på arbeidsplassen ta en tolv på deg - mentalt og fysisk.

Bosses er ikke psykiske, så de kan ikke hjelpe deg hvis de ikke vet at det er et problem. Så, gi dem beskjed.

Din tur: Hvordan håndterer du stress på arbeidsplassen?

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun hadde en jobb som gjorde henne gråt hver eneste dag, så hvis du stresset ut på jobben, føler hun smerten din.


Skrive Inn Din Kommentar