Tilbud

En gratis iPhone fra AT & T? Ja, men det er noen tråder festet

En gratis iPhone fra AT & T? Ja, men det er noen tråder festet

Nyheten om at AT & T skal begynne å tilby en "gratis" smarttelefon, har hoppet rundt de siste par dagene, og det bringer noen alvorlig nostalgi.

Husk da vi var mistenkelige for smarttelefoner, og mobiltelefonselskaper måtte faktisk lokke oss til å signere en kontrakt ved å kaste inn telefonen gratis (eller i det minste billig)?

Husk da det hele endret seg, og folk begynte å klare seg klokka 3 i 15-graders vær for å betale $ 650 for den nyeste modellen?

Gone er de dagene som mobiltelefonbedrifter måtte lokke oss med kontraktsavtaler og gratis enheter - i disse dager er det vanskelig å finne en person som ringer på noe men en iPhone eller Android-enhet.

Og mens mobiltelefonfirmaer har gjort det lettere for den gjennomsnittlige personen å bære den nyeste smarttelefonen ved å benytte spesielle finansieringsplaner, er det ikke noe som virkelig sammenligner hele telefonens avtale med yesteryear.

Vent, en gratis telefon?

Er det mulig at vi er på vei tilbake til tiden med gratis smarttelefoner?

Vel, det er en start: AT & T tilbyr nå en kjøp en, få en avtale på smarttelefoner med en kvalifiserende serviceplan.

Men vent. Er en gratis smarttelefon for bra til å være sant?

Vel, sort av

I annonseringen kan AT & T-landene velge mellom "tre populære smartphones" - inkludert iPhone 7 og 7 Plus.

For å dra nytte av denne avtalen, legg til en ny linje (eller oppgrader en eksisterende), og kjøp begge nye enhetene gjennom AT & Ts neste eller neste hvert års tjenesteplan. Kvalifisering krever en serviceplan på minst $ 70 per måned.

Og mens AT & T vil kreditere din regning opp til $ 695 i løpet av de neste 24 eller 30 månedene (avhengig av hvilken plan du velger), Du skal fortsatt utelukke de første tre delene på den "gratis" telefonen før refusjonen går inn. I tillegg betaler du alle skatter på telefonen på forhånd.

Så, selv om dette kan være en god ide for alle som nærmer seg slutten av en kontrakt eller ønsker å bytte tilbydere, er det definitivt ikke den galskapende "gratis iPhone" -avtalen det kan se ut ved første øyekast.

Men hvis du er fri for en kontrakt og ikke trenger å betale et engangsbeløp for å kjøpe ut enheten eller tjenesten, så er det sikkert på tide å ta AT & T på tilbudet.

Så det er en god avtale, men kanskje ikke en flott avtale - med mindre du allerede kunne krysse alle de nødvendige boksene. I så fall kan denne avtalen være fornuftig.

Din sving: Vil du bytte til AT & T for å score en (mest) gratis smarttelefon?

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.


Skrive Inn Din Kommentar