Liv

25 Morsomme, Budsjettvennlige Dato Ideer som ikke føles Billige

25 Morsomme, Budsjettvennlige Dato Ideer som ikke føles Billige

Dating er vanskelig, spesielt når du prøver å leve på et budsjett. Når selv den billigste middagen kan koste oppover på $ 25, går det ut i helgene, kan det virke skremmende.

Hvis du vil henge med din signifikante andre uten å tømme begge bankkontiene dine, og du ikke ønsker å bosette deg for en annen natt med å se Netflix på sofaen, hvorfor ikke prøve noen av disse kreative billige datidéene?

1. Gå Geocaching

Geocaching er en moderne form for skattejakt. Identifiser posisjonen din på telefonen eller geocaching-enheten, velg en "pakke" for å søke etter, og følg ledetrådene for å prøve å finne den.

Det er en stor bonding-aktivitet, og det tvinger deg til å jobbe sammen for å finne objektet. Når du gjør det, kan du begge sette navnene dine på den lille notisboken inne i kapselen og feire din første date for alltid.

2. Delta på en Trivia Night på din lokale bar

Trivia netter belaster vanligvis en $ 5 eller $ 10 dekning, men noe etter det er opp til deg. Spise på forhånd, bestille litt brus, eller dra nytte av drikketilbud, og lag opp for å svare på noen spørsmål om quiz.

Og hvem vet? Hvis du er god nok, kan du til og med vinne en gratis kande av din drikkevare eller en premie. Bare søk "bar trivia natt" og nabolaget eller byen, og se hva som kommer opp!

3. Bryt ut noen samtalekort

For introverts er samtalekort en velsignelse. Ikke bare hjelper de umiddelbart å ødelegge isen, men de fører alle ut av den fryktede lille snakkesonen.

Her er noen merker å velge mellom: Temaemner, 101 Samtaleoppstartere, Mindy Kaling sine spørsmål jeg spør når jeg vil snakke om meg selv.

4. Gå på en fotogang

Jeg vet at dette høres ut som kode for "natur tur", men la meg forklare. Du kan finne mange fotoutfordringer på nettet for å skrive ut og gjøre med den andre personen.

Kanskje du kan gjøre en konkurranse ut av det og øke innsatsen: Vinneren kjøper middag eller får velge filmen på din neste Netflix-natt.

5. delta på en poesi slam eller komedie show

Jeg er klar over at vi ikke lenger lever på 90-tallet, men poesi-slam har kommet tilbake i mange byer, og komedieshow aldri igjen.

Disse hendelsene koster vanligvis rundt $ 5 til $ 10, avhengig av hvor du bor. Noen kan til og med være gratis, og du har nok å snakke om når showet er over.

6. Bygg en drage og fly den utover

Hvilken bedre måte å teste kompatibiliteten din på enn å prøve å mestre "kunst" av kunst og håndverk?

Denne spesielle øvelsen er den perfekte kombinasjonen av innendørs og utendørs aktiviteter, pluss en god sjanse til å jobbe sammen.

7. Spill noen gode gammeldags basseng

Ikke undervurder hvor sjarmerende en dykkbar kan være, spesielt når det kommer med et fint biljardbord.

Et spill biljard gir den perfekte muligheten til å casual chat om dagen, men det innebærer også et element av konkurranse som vil holde datoen din på tærne.

8. Re-Enact scener fra dine favorittfilmer og TV-programmer

Har du noen gang ønsket å spasere langs samme snødekte sti i Central Park som Buddy tok i Elf? Eller kanskje snurre rundt foran Rockefeller Center-statuen som Liz Lemon i 30 Rock?

Uansett, hvis du bor i eller nær store Hollywood-hubber som NYC eller LA, hvorfor ikke skrive ut noen skjermbilder fra favorittfilmene dine og prøv å gjenskape dem?

Du kan til og med gjengi dine favoritt "date" episoder. (Katz's Delikatesser i NY er en god start hvis du vil ha det din nabo har.)

9. Pick Out Crazy Outfits for hverandre å prøve på

Det er ikke noe mer tilfredsstillende enn å finne en latterlig antrekk på kjøpesenteret ... bortsett fra at du overbeviser din venn eller partner for å prøve det.

Hver klær butikk har sin rettferdige andel av quirky antrekk. Gi dem litt tid i spotlighten ved å sette på et improvisert moteshow og modellere antrekkene med din partner for latter.

10. Kjøp Paint Supplies og se hvem som kan gjøre den vakreste kunst

Ikke alle kan være Picasso, men kanskje det er ikke så ille.

Ta en tur til en kunst og håndverk butikk - eller til og med en butikk eller dollar butikk hvis du vil gjøre det enda billigere. Embrace din kreative side og se hvem som kan male det rare bildet. Hvem vet? Du kan gi Dali et løp for pengene sine.

11. Vandre, med hensikt

Ikke alle de som vandrer er tapt. Hvis du føler deg eventyrlystne, ta en tur rundt i nabolaget ditt eller, enda bedre, en du aldri har vært på før.

Du og din samarbeidspartner kan nyte følelsen av mystikk, og kanskje til og med snuble over en uventet mulighet, som et fellesskapshendelse eller restaurant i restauranten, som gir deg fremtidige billige datidéer.

12. Nyt et måltid eller en godbit i karakter

Alle sier at nøkkelen til dating vellykket er å være deg selv, men det må ikke alltid være tilfelle.

Vend ditt neste spisebord inn i et scenen og prøv hånden din på rollespill som din favorittdynamiske duo fra film eller litteratur. Kanskje du alltid har ønsket å vite hva det føltes som å være Holden Caulfield for en dag eller David Copperfield. Nå er din sjanse!

Hit en lokal restaurant eller fro-yo sted og hold deg i karakter så lenge som mulig. Den første personen som glir opp, betaler for maten din!

13. Folk-Watch

Er den fremmede som går foran deg en hemmelig agent på vei til hans neste oppdrag? Eller en regnskapsfører som hadde på seg en dress å jobbe i et forsøk på å krydre sin normale rutine? Du bestemmer!

Finn en benk i en hip del av byen og spekulere livene til forbipasserende. Kan belønningen gå til den som samler den beste historien.

14. Dra nytte av tilbud på sen natt på innendørs trampolinparker

Innendørs trampolin parker er, unnskyld poenget, springer opp over alt. Mange steder tilbyr tilbud om sen natt for de over 18 menneskene som ofte inkluderer mat og drikke. Dette er en av de billige datidéene som er nok til å få deg til å hoppe for glede.

15. Gå til biblioteket

Du vil bli overrasket over hvor mange ulike bøker blir publisert i disse dager. Ære din indre bokorm og gå gjennom gangene til nærmeste offentlige bibliotek med dato.

Utfordre hverandre til å finne den morsomste boktitel eller finn et obskure element den raskeste. (Rolig, selvfølgelig. Andre mennesker kan prøve å lese!)

16. Besøk en psykisk

Er forholdet ditt ledet etter suksess eller en blindgyde? En psykisk kan kanskje ikke fortelle deg alt du vil vite, men besøket vil sikkert gi deg mye å snakke om på vei hjem.

17. Cook noe

Du trenger ikke å gå til en dyr restaurant for å nyte et luksuriøst måltid. Hopp over pricy entrees, og lag litt moro i ditt eget hjem.

For en ekstra kappe av romantikk, sett opp noen stearinlys og legg på litt beroligende musikk. Du vil aldri ønske å spise ute igjen.

18. Finn en brettspillkafé

Avhengig av hvor du bor, kan du kanskje gå til en av disse unike etablissementer med partneren din.

Betal et lite deksjonsgebyr, og få tilgang til stabler av klassiske brettspill, du og din dato kan spille hele natten (eller til ditt spill Boggle blir for oppvarmet for å fortsette).

19. engasjere seg i noen vennlig offentlig debauchery

Hvem sa sannhet eller våge var bare for middelalderen? Test grensene for din modige ved å utfordre hverandre til flautende prestasjoner i det offentlige.

For eksempel, få en fremmed til høy fem deg. Photobomb en turistgruppe selfie. Dans på en benk til noen andre blir med i.

Jo mer fryktløse du er, jo mer brownie poeng får du.

20. Spill noen gamle videospill

En liten bit av nostalgi har aldri skadet noen. Hold deg inn og bry deg ut dine favoritt barndoms konsoll spill. Det er ingenting som en liten Mortal Kombat eller Mario Kart for å jevne på din neste datoen natt.

21. Opprett barndomsbilder på nytt

En måte å ta barnetrinn på i forholdet ditt er å bokstavelig talt følge i partnerenes babyfødder.

Finn en haug med barndomsbilder og hjelp hverandre til å gå ned i minnet ved å gjenopprette gamle stillbilder. Det er den raskeste måten å bli mer komfortabel med hverandre, etter min mening, å montere en hjelm på datoen din.

22. Delta på en stille diskotek

Har du noen gang ønsket å kaste et vilt danseparti uten å være forstyrrende eller plage dine naboer med din høyeste musikk? Nå kan du. "Silent discos" blir stadig mer fremtredende, spesielt rundt høyskoler.

Etter å ha betalt en liten avgift, får du hodetelefoner og digitale spillelister og rettet til et sted fylt med andre deltakende medlemmer. På teller av tre, alle treffer spill og plutselig begynner hundrevis å danse i synkronisering, i stillhet.

23. Delta på en forelesning ved en nærliggende høyskole

Studentene er ikke de eneste som kan dra nytte av utdanningsarrangementer på campus. Mange universiteter tilbyr offentlige arrangementer som foredrag eller paneler.

Forskning på skolene i ditt område, og kontroller deres "campuskalendere" for å se hvilke hendelser de har planlagt!

24. Prøv å kopiere Pinterest Posts

Pinterest er full av bedårende kunst- og bakevarer - mange oppført av folk som aldri vil gjøre dem.

På din neste datoen natt, utfordre status quo og forsøk noen av de quirky håndverkene og prosjektene Du kan mislykkes som disse menneskene, men det er halvt morsomt!

25. Lær en dans fra YouTube

Ønsker du å bli aktiv uten å gå utenfor? Søk etter morsomme dansrutiner på YouTube og danse natten bort! Bonus: Du vil være klar til å rocke dansegulvet på din neste natt ute (eller når du er invitert til ni bryllup neste år).

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Tyler Vendetti håper å vinne lotteriet og føre et ubekymret liv, eller hvis det ikke brenner ut, jobber du på fjernsyn. Når hun ikke krysser verden eller liker kattbilder på Facebook, kan Tyler bli funnet på Twitter @HeyThereFuture. Du kan også nå henne via e-post ([email protected]), hvis du føler deg så tilbøyelig.

Skrive Inn Din Kommentar