Anmeldelse

Chipper App Review - En annen app som hjelper til å betale av student lån gjeld

Chipper App Review - En annen app som hjelper til å betale av student lån gjeld

Leter du etter den nyeste teknologien for å hjelpe deg med å eliminere studielånets gjeld? Ingenting kan erstatte motivasjonen til en Student Loan Repayment Movement, men noen ganger kan en teknologisk hjelp hjelpe deg med å bevege seg i riktig retning.

chipper er den nyeste studielåns tilbakebetaling app. Faktisk er det så nytt, at det akkurat nå er i beta-testing. Brukere må få tilgang gjennom et tidlig tilgangsalternativ. Som så mange andre apps, lover Chipper å hjelpe deg med å betale gjeld raskere.

Vil det levere? Her er hva vi fant.


Rask oppsummering

  • Rund opp app som gjelder rundt oppsparing til studielån
  • $ 2 per måned avgift å bruke
  • Kan bidra til å motivere til å betale gjeld raskere
Kom i gang

Hva er Chipper App?

Chipper App er en "runde opp" app som automatisk rundinger opp kreditt og debetkort kjøp til nærmeste dollar. Roundups holdes i en konto. På slutten av måneden blir pengene i kontoen brukt på studielånet ditt.

Den totale kostnaden for denne teknologien er $ 2 per måned (som er på nivå med lignende gjeldsutbetalingsapps).

Vil Chipper gjøre en tann i studielånene?

Ifølge Chipper vil brukerne av appen spare $ 6 200 på sine lån over 4 år. Basert på en rentesats på 6,25%, ville det bety at brukerne måtte sende ekstra $ 100 per måned til gjeld. Kan Chipper faktisk lede $ 100 mot studentgjeld hver måned?

For å teste ut hvor effektiv Chipper-appen er, bestemte jeg meg for å bruke logikken for å bestemme hvor mye Chipper ville sette mot studielånene mine de siste tre månedene. Basert på mine personlige forbruksvaner, ville appen dirigere et gjennomsnitt på $ 30 per måned mot gjeld (dette er nettotallet etter å ha trukket $ 2 per måned appavgift).

Å sette en ekstra $ 30 per måned mot gjeld vil hjelpe deg med å betale gjeld raskere. Når det er sagt, legger du til side en ekstra $ 7 per uke, oppnår det samme målet. Er det psykologisk så mye lettere å få pengene som kommer fra roundups i motsetning til en automatisert overføring? Bare du kan bestemme det selv.

Chipper er et nøyaktig navn for denne appen. Du vil flippe bort på studielån. Under visse faser av gjeldsutbetalingsreisen er det en fin tilnærming å kaste bort på gjeld.

For eksempel, hvis du nærmer deg slutten av gjeldsutbetalingen, men du er mer spent på å bruke pengene dine til å investere, starte en bedrift eller gjøre store livsendringer, er en "chip away" -strategi fornuftig. På den annen side, hvis du betaler av gjeld, er din toppfinansielle prioritet, trenger du verktøy som kan hjelpe deg med å foreta dobbel og tredobbelt månedlig utbetaling. For det trenger du mer enn Chipper App.

Hvilke alternativer er der?

Plassen til å betale av studentlån gjeld vokser rett sammen med mengden av student lån gjeld i USA. Chipper er bare det siste tillegget til festen.

Den eneste andre store appen som bruker "runde opp" -konseptet til å regne besparelser til gjeld er The Cents App. Cents App koster også $ 2 per måned, så det leverer et nesten identisk produkt. Cents app forbinder imidlertid til alle typer gjeldsprodukter (studielån, boliglån, kredittkort), mens Chipper fokuserer på studentlånsgjeld.

PickPocket.Me er en annen student lån utbetaling app, men denne legger vekt på større besparelser. For hver dollar du bruker, PickPocket.Me setter til side 10 cent (eller 5-20% avhengig av innstillingen du velger) for å sette mot dine lån. Hvis du bruker $ 3.200 per måned, vil PickPocket.Me sette ekstra $ 320 mot studielånene dine. Enda bedre, PickPocket.Me er gratis. Personlig liker jeg PickPocket.Me tilnærming mer enn de fleste andre alternativer. Det gir et enkelt psykologisk knep, men det hjelper deg med å gjøre reelle fremskritt.

Alternativt kan du sette penger til side i en Rize Money sparekonto som er en enkel måte å automatisere besparelser på. Rize er bygget på en "donations" -modell, så det er teknisk gratis, selv om de fleste brukere betaler $ 2 per måned for å bruke plattformen. Du kan bruke pengene i din Rize-konto til å betale gjeld.

Den siste appen du kanskje vil vurdere er "Tips deg selv"Som lar deg sette penger fra en sparekonto til en annen basert på handlinger du velger. For eksempel kan du tippe deg selv $ 5 når du avgir en kopp kaffe om ettermiddagen, eller du kan tippe deg selv $ 3 når du husker å bruke en kupong. Når du har sparet noen få hundre dollar i din "Tips deg" -konto, kan du gjøre en stor betaling på gjelden din. Tips deg selv landet på vår liste over de 8 beste automatiske spareapplikasjonene.

The Final Take

Sammenlignet med andre gjeldsutbetalingsapper, elsker jeg ikke Chipper-appen. Verdien den gir, er for liten sammenlignet med prisen på $ 2 per måned. De fleste med studentgjeld må fokusere på å skape store gevinster for gjeldsutbetaling. Chipping bort på gjeld vil ganske enkelt ikke gjøre for flertallet.

Hvis du tilfeldigvis er i sluttfasen av gjeldsutbetalingen, og du er mer motivert til å bruke penger til å investere enn for å betale av gjeld, kan Chipper-appen være en anstendig app. Det vil holde deg til å betale litt mer uten å forårsake mye smerte. Utenfor det scenarioet ser jeg ikke en ekte grunn til å bruke Chipper App.

Chipper App
  • Brukervennlighet - 80
  • Priser og gebyrer - 20
  • Kundeservice - 80
60

Skrive Inn Din Kommentar