Banker

Den beste listen over undersøkelses- og belønningssteder for 2018

Den beste listen over undersøkelses- og belønningssteder for 2018

Jeg elsker undersøkelse og belønning nettsteder. Dette kan høres gal fra meg, men jeg finner dem til å være en fin måte å tjene litt ekstra inntekt på.

Jeg liker undersøkelsessteder for et bestemt formål: Når jeg kjeder meg eller ikke har noe å gjøre, er det flott å kunne bruke noen få minutter til å gjøre noe som ikke tar mye innsats, og fremdeles tjener penger til å gjøre det. Seriøst, når jeg ser på tv med min kone, er det vanligvis et show på Bravo at jeg egentlig ikke betaler mye oppmerksomhet til. I stedet kan jeg gå online og bruke 30 minutter og tjene $ 5-10. Det er ikke mye, men det er noe.

Når det gjelder å belønne nettsteder, elsker jeg å tjene penger for å gjøre ting jeg allerede ville gjøre. Jeg utnytter belønninger nettsteder som en av mine viktigste taktikker for å spare $ 500 per måned. Hvis du allerede skal gjøre en aktivitet - si kjøp en skjorte online - hvorfor ikke få en bonus for å gjøre det?

Problemet er at det er mange alternativer når det gjelder undersøkelse og belønning av nettsteder. Hvis du skal gjøre det regelmessig, må du registrere deg for ALLE av dem - fordi du aldri vet når ett nettsted kan ha et tilbud mens de andre ikke gjør det.

Hvis du ikke kommer til å gjøre det regelmessig, vil du bare ha de beste nettstedene. Som sådan legger vi sammen denne listen over alle undersøkelsene og belønningene som er tilgjengelige, og legger våre tre beste favoritter for deg å sjekke ut om du er interessert. Selvfølgelig, hvis vi mangler noen, vennligst del dem i kommentarene.

Våre Topp 3 Favoritt Survey Sites

1. Undersøkelse Junkie - Survey Junkie er trolig topp undersøkelsesside akkurat nå. De ser etter alle aldre for å delta i nettbaserte undersøkelser og fokusgrupper. Sjekk ut om du vil tjene penger og belønninger for å fylle ut spørreundersøkelser.

Registrer deg for Survey Junkie her.

2. Pinecone -Pinecone er en av de beste undersøkelsessteder der ute. Akkurat nå ser de etter 18-24 åringer å delta i nettbaserte undersøkelser og fokusgrupper. Imidlertid er alle deltakerne incentivized til å gjøre det gjennom både kontant- og gavekortbelønninger. Vi liker Pinecone det beste fordi vi har sett dem konsekvent tilby undersøkelser og prosjekter for folk å søke om.

Se nærmere på Pinecone 18-24 undersøkelser her.

3. MyPoints -Et annet undersøkelsessted som gir deg mulighet til å oppnå et gavekort på $ 5 for å registrere deg, bekrefte e-postadressen og for hver fem undersøkelser du har fullført. Dette nettstedet har også en god mengde undersøkelser konsekvent, slik at du kan fortsette å tjene!

Registrer deg for MyPoints her.

Våre topp 3 favoritt belønning nettsteder

1. Swagbucks -Swagbucks er et nettsted som belønner deg for å gjøre ulike onlineoppgaver som å ta undersøkelser, se på videoer og bruke søkemotoren. Når du bruker søkemotoren, får du belønning poeng etter flere søk, vanligvis i mengden 10-15 SB poeng. Du kan begynne å utbetale belønninger ved 500 SB poengmerket. Swagbucks gir deg også en $ 5 bonus bare for å registrere deg.

2. Ebates -Ebates er en av de eldste og mest kjente pengene tilbake nettsteder på nettet. Ebates har relasjoner med mer enn 1700 selgere og har forhold til noen av de mer populære forhandlerne. Hvis du gjør noen online shopping, gå gjennom Ebates først. Bare for å registrere deg, kan du tjene en bonus. Registrer deg for Ebates her.

3. Top Cash Back – TopCashback ble grunnlagt i 2005 og, mens den vokser i popularitet, er den fortsatt mindre kjent enn Ebates. TopCashback lover å være den høyeste betalende cashback-siden på markedet. De tar sikte på å være sjenerøs for sluttbrukeren, selv om den strammer sine marginer. Jeg liker å sammenligne utbetalingene mellom Ebates og Top Cash Back hver gang jeg handler. Registrer deg for Top Cash Back her.

Den store listen over undersøkelses- og belønningsnettsteder

Opinion Outpost -Opinion Outpost gir deg penger og bonuser for å fylle ut spørreundersøkelser og svare på andre spørsmål. Det har ikke alltid så mange alternativer som noen av de andre plattformene, men det er fortsatt et godt valg.

Innboks Dollars -Innboks Dollars ligner Swagbucks ved at de tilbyr kontantbonuser for å søke på nettet eller handle online. De er veldig enkle å bruke og komme i gang med. Bare ved å registrere deg med denne linken kan du tjene en $ 5 bonus!

Mobil uttrykk -Mobile Expression er en app for iPad som du installerer, og den overvåker bruken din. Du kan tjene belønninger for å installere den og forlate den på enheten din i minst 90 dager. Hver måned etter 90 dager tjener deg flere fordeler. Last ned appen Mobile Expression her.

Neilson Digital Voice -Hvis du ikke vil gjøre noe ut av normen, sjekk ut Neilson Digital. Du laster bare ned appen og gjør det du vanligvis gjør. Appen kjører i bakgrunnen på telefonen din og du er inntatt for å vinne belønninger. Enkel, enkel måte å få penger på ingenting! Last ned Neilson Digital her.

Hva er dine tanker om online undersøkelse og belønning nettsteder? Har du noen favoritter som du anbefaler?

Skrive Inn Din Kommentar