Liv

Sephora å lansere spesialiserte sminke klasser for transgender fellesskapet

Sephora å lansere spesialiserte sminke klasser for transgender fellesskapet

Sminke er ikke alles ting (og det er OK), men det skal i det minste være tilgjengelig og tilgjengelig for alle som ønsker det å være deres ting.

Makeup er en stor del av vår kultur, og om du liker å leke med det eller bruke det som et verktøy for å hjelpe til med å definere identiteten din, bør du kunne forstå hvordan du bruker sminke på en måte som gjør at du føler deg som den beste versjonen av deg.

Og derfor er Sephoras nye gratisklasser så spennende.

I sommer planlegger sminke mega-forhandleren å begynne å tilby gratis klasser opprettet spesielt for å hjelpe transgender og ikke-binære mennesker lære teknikker og oppdage produkter som vil hjelpe dem å "finne og styrke" deres skjønnhet.

Sephoras "klasser for tillit"

En del av Sephoras selvbeskrevne oppdrag som selskap har lenge vært å "inspirere fryktløshet" når det gjelder sminke.

Tidligere har selskapet tilbudt kurs for å videreføre dette oppdraget, inkludert gratisundervisning på ting som "ingen sminke" sminkeutseende, valg og bruk av riktig grunnlag og concealer eller hvordan man endelig (endelig) master winged eyeliner.

Senere har Sephora imidlertid begynt å tilby "Klasser for tillit", som er spesialiserte klasser "rettet mot inspirerende tillit og fryktløshet hos enkeltpersoner som står overfor store livsoverganger."

Dette initiativets tilbud hittil har inneholdt en klasse som introduserer sminkteknikker og produkter for å hjelpe folk å gå gjennom kreftbehandling.

De nyeste klassene, med tittelen "Bold Beauty for Transgender Community", er planlagt til å begynne i juni og vil bli tilbudt hos 150 butikker over hele USA

Fet skjønnhet for transgenderfellesskapet

De 90-minutters butikkene i butikken er for folk med alle kjønnsperspektiver, og dekker personlig hudpleie og applikasjonsteknikker for fargekorrigering og skape en myk hudfarge.

Klassene blir undervist av Sephora butikkinstruktører (noen av dem har personlige kjønnsreiser) og har som mål å hjelpe folk med å oppdage sin egen versjon av skjønnhets- og personlig sminke.

"Vi står sammen med alle medlemmer av LGBTQA-samfunnet og er forpliktet til å gi disse personene de verktøyene de vil føle seg trygge og vakre hver eneste dag," sa Corrie Conrad, sjef for sosial påvirkning og bærekraft for Sephora i en pressemelding.

Alle er velkommen til å delta i disse klassene, inkludert familier, venner og allierte i LGBTQ-fellesskapet. For alle som ikke kan delta i en butikkklasse, vil Sephora gi deg videoopplæringsprogrammer på Sephora Stativ YouTube-kanal, ledet av Transgender Sephora Beauty Advisers.

Dominique Anderson, en fargekonsulent på Sephoras 34th Street-sted i New York City, fortalte nettstedet "dem" at klassen ble utviklet av transgender Sephora-ansatte.

"Det var en tid at jeg følte meg som en transperson jeg hadde ingen anelse om hvor jeg passer inn i skjønnhet," sa Anderson.

"I disse klassene håper jeg å lære klienter triks som jeg bruker meg selv til å myke opp funksjoner og oppnå visse utseende. Jeg vil innrømme tillit til klientene mine, slik at når de går ut av Sephora, føler de seg komfortabel, slik at verden kan vite hvem de er. "

Grace Schweizer er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar