Investere

Petrobras Brasileiro lager og stor olje rabatt

Petrobras Brasileiro lager og stor olje rabatt

For de som eier aksjer i Petroleo Brasileiro (NYSE: PBR), den brasilianske oljegiganten, har den hittil vært en leksjon fra "The Hard Knocks School", da aksjekursen har blitt bundet i den siste handel. Men Petróleo Brasileiro har alle de attributter som trengs for å oppnå finansielle mål for langsiktige investorer. Dens nåværende travails bør sees på som en mulighet til å kjøpe en stor oljemasse med stor rabatt.

Petróleo Brasileiro er nede i dobbeltsifre i de siste markedsaktørene på grunn av sin prispolitikk for bensin og diesel. Det kan tilskrives regjeringen i Brasil, som utøver stor autoritet over selskapet. Mange ganger har denne innflytelsen hatt en negativ innvirkning på aksjekursen på selskapet. Det ville sikkert ha hjulpet aksjen i nyere kjøp og salg dersom veiledning ble utstedt for selskapet for fremtidig prising, men ingen var kommende.

Også kjøre aksjekursen ned var Credit Suisse nedgradering Petrobras Brasileiro fra a kjøpe til en selge. Det er en veldig kraftig handling av et investeringsselskap.

2013-oppgraderingen av Petrobras Brasileiro

Tidligere på året hadde vi oppgradert Petrobras til utkonkurrere basert på infleksjonspunkter på tre fronter: (1) produksjonsvekst, (2) leders troverdighet og tidlige prestasjoner for å slå Petrobras rundt, og (3) muligheten for en mer gunstig regjeringstilstand med overraskende prisøkninger. Av disse tre er produksjonsveksten svært intakt, men de to sistnevnte ble betydelig svekket etter forrige fredags kunngjøring.

På rundt $ 14 per aksje handler Petrobras Brasileiro til et ekstremt lavt pris-til-resultatforhold på bare 8. Det er et svært forlengende forhold for en utenlandsk oljeselskap. Derimot har Eni SpA (NYSE: E), et italiensk firma, en pris-til-fortjeneste på over 25. Repsol (OTC: REPYY), et spansk olje- og naturgassfirma, handler til en pris- inntjeningsgrad nær 12

Mange andre artikler på dette nettstedet har detaljert appell fra olje- og naturgassfirmaer til langsiktige investorer.

Fremtiden er lys

Den globale etterspørselen etter energi øker. Det må møtes av fossile brensler, noe som skal drive prisen opp basert på tilbuds- og etterspørselsfaktorer. Til tross for løftet er det ingen kilde til alternativ energi som kan levere på skalaen og kostnadsgrunnlaget som trengs for å møte markedets krav. Fossile brensler må tilfredsstille verdens voksende behov for energi.

Olje og naturgass er de beste valgene, langt.

Kull blir mer og mer uønsket som drivstoffvalg. Obama-administrasjonen har det som er kalt "krigen mot kull". Kina, verdens største bruker av kull, har kunngjort at det som en del av sine økonomiske reformer beveger seg for å redusere sin avhengighet på grunn av skadelige miljøpåvirkninger.

Petrobras Brasileiro vil dra nytte av nye markeder

Det vil dermed være en større etterspørsel etter olje og naturgass fra selskaper som Petrobras Brasileiro. Petrobras Brasileiro har sitt hovedkontor i Brasil, og er ideelt plassert for å møte den økende etterspørselen etter energi fra fremvoksende markeder som Kina og India. Det økende behovet for Brasiliens 200 millioner innbyggere alene, den femte største befolkningen i verden, forventes å være betydelig.

I løpet av den siste uken av markedsaksjonen er Petrobras Brasileiro nede på mer enn 16%. Det bør sees på som muligheten til å kjøpe til rabatt på lang sikt. Nå rundt $ 14 per aksje, er den 52 ukers høye over $ 20. Med etterspørselen etter olje og naturgass som øker over hele verden, bør også aksjekursen på Petrobras Brasileiro.

Hva er tankene dine på Petrobras Brasileiro?

Skrive Inn Din Kommentar