Penger

Hjelp andre mens du tjener penger med disse 3 AmeriCorps-programmene

Hjelp andre mens du tjener penger med disse 3 AmeriCorps-programmene


Da jeg ble uteksaminert med videregående skole, ønsket jeg å bli med Fredskorps.

Snarere enn å sitte fast på engelsk 101, forutså jeg meg selv å lære det. Jeg visste at jeg ønsket å gjøre noe meningsfylt med min tid og høyskole palmet i forhold til eventyrene som ventet meg i utlandet. Jeg nølte imidlertid, fordi jeg ikke var klar til å være alene i et annet land.

Så, jeg begynte på college, et par timer hjemmefra og satt fredskorps på min bøtte liste.

Hvis du har funnet deg selv i en lignende situasjon, kast ikke håndkleet inn ennå. Du har muligheter! Her er tre AmeriCorps-programmer som kan hjelpe deg med å være den forandringen du vil se i Amerika og bli betalt for det.

FoodCorps ønsker å beskytte sunn mat i skolene

FoodCorps oppdrag er å skape en fremtid hvor alle barn får tilgang til sunn mat i skolene, og de vil at du skal være en del av deres syn.

Når en FoodCorps posisjon åpnet på Hawaii, sprang tidligere tjenestemann Michelle Durr ved muligheten. "FoodCorps er en fin måte å utvikle læringsferdigheter og utvikle en kvalitetsarbeidetikk. Arbeide for en nasjonal tjenesteorganisasjon lærer enkeltpersoner å utvikle en lidenskap for sitt arbeid og å gi tilbake til samfunnet, og jeg synes det er veldig viktig, sier hun.

Deres nettsted forklarer at ved å bli et servicemedlem, vil du undervise i barn i grad K-8 om ernæring gjennom "å utvikle og undervise leksjonsplaner, integrere aktiviteter i emner som matte, vitenskap og historie, arbeide med lærere og skoleledere for å øke mat og ernæring utdanning i læreplaner, og mer. "

Lyder givende, ikke sant? Det blir enda bedre.

FoodCorps tilbyr tjenesteposisjoner i 17 stater og District of Columbia, så hvis du ønsker å bytte den opp, vil de jobbe med deg for å hjelpe deg med å lande i en by du vil glede deg over i løpet av 11 måneders tjenesteperiode.

På toppen av det er her fordelene de tilbyr:

 • Opptil $ 22.000 levende stipend for tjenesteleverandører i New York og California og $ 18,250 levende stipend for tjenesteleverandører i andre stater (betalt to ganger i uken)
 • $ 5,920 AmeriCorps Segal Education Award, etter vellykket gjennomføring av tjenesteperioden (ja, vær så snill!)
 • Helseforsikring
 • Delvis barnepasningsfradrag, hvis du kvalifiserer
 • Studentlån overbærenhet, hvis du kvalifiserer
 • Opplæring, mentorskap og faglig utviklingsmuligheter

"Jeg lærte også mer om farm-to-school-bevegelsen og hvordan skolehager kan spille en stor rolle i suksessen til disse programmene. FoodCorps gir også mange ressurser som kontakter i feltet, faglige utviklingsmuligheter og utdanningsressurser, forklarer Durr.

Ikke bare ser de ut for nåtidens og fremtidens barn i denne nasjonen, FoodCorps sørger for at deres servicemedlemmer blir tatt vare på også.

For å være kvalifisert for arbeid, er alt du trenger, et videregående diplom eller GED. Men som Durr advarer, "vær forberedt på å bli kreativ! FoodCorps har et bredt oppdrag. "

Hvordan kan du hjelpe City Year Hjelp fellesskap?

Da Amber Schott innså at hun ikke ønsket å fortsette den tradisjonelle banen etter høgskolen, satte hun seg på noe større og mer tilfredsstillende.

Hun husker den tiden i hennes liv som forvirrende og skummelt, men da lærte hun om City Year, organisasjonen prøver å #makebetterhappen.

Hva City Year ønsker å gjøre er å bygge broen mellom støtteleverandører i fattigdomsområder som mottar i deres skoler (veldig veldig lite) og hva deres skoler bør være å gi. De gode folkene på City Year øker også oppgraderingskursene gjennom faglige tiltak og ungdomsutviklingsaktiviteter.

Så i utgangspunktet vil du være en superhelt. Ingen stor sak.

Her er hva du melde deg på ved å bli med i Corps:

 • 11 måneders tjeneste i en av 28 byer over hele USA
 • Biweekly stipend på $ 630 (Hvis du bor i San Jose, er din to-ukers stipend $ 674)
 • $ 5,920 AmeriCorps Segal Education Award, etter vellykket gjennomføring av tjenesteperioden
 • Helseforsikring
 • Opptil 12 dagers kraftuttak og garantert fridag på alle større ferier (poengsum!)
 • City Year alums har tilgang til stipend fra over 100 partnering høyskoler og universiteter

Ifølge Schott, "City Year var som en stepping avføring for den virkelige verden. Ikke bare er dette programmet innrammet for å hjelpe forskjellige samfunn, men det er også innrammet for å virkelig bidra til å bygge opp sine ansatte. I tillegg får du reise til andre stater. "

Hvis du er mellom 18 og 25 år, og dette høres ut som noe du vil gjerne gjøre, skynd deg og søk innen 11. mai for å møte fristen.

Gledelig søknad!

Bli med i lærereglene for Amerika

Har du en bachelorgrad og en interesse i å undervise, men ønsker å oppleve det uten å få en annen grad?

Vel, det var akkurat det Kayla Copley ønsket, så hun søkte på å lære for Amerika. Men hvis du spør henne, vil hun fortelle deg at det ikke er for svakhjertet.

Lær for Amerika er en ideell organisasjon som tar sikte på å skape systemisk endring i offentlig utdanning ved å sørge for at lærerne er der elevene trenger dem - i klasserommet.

En toårsperiode med dette selskapet ser slik ut: Du har tilgang til å jobbe med studenter i opptil 53 regioner, helse- og pensjonsytelser, tilgivelse, stipend og tilskudd og en lønn fra $ 33.000 til $ 58.000.

Fordelene er fristende, men Copley anbefaler at du "forstår hva du er i."

"Lær for Amerika ga meg massevis av muligheter. Jeg modnet så mye i løpet av min tid med dem. Jeg var i en ny by med nye mennesker, lærte noe helt utenlandsk for meg, og jeg følte meg virkelig som jeg gjorde en forskjell, sier hun.

På den annen side, mellom undervisningen i klasserommet, veiledning, skape lektionsplaner og delta på treninger, sier Copley å "sørge for at du er klar til å fullt ut dedikere deg selv de neste to årene. Det er en alvorlig forpliktelse. "

Hvis du er opptatt av utfordringen, vil Teach for America akseptere søknader i august!

Farrah Daniel er en haitisk amerikan som bor i solfylte St. Petersburg, hvor hun nylig ble uteksaminert fra University of South Florida St. Petersburg. Hun er lidenskapelig om historiefortelling og kultur. Når hun ikke skriver, har hun katter og smaksprøver de beste milkshakes i byen.

Skrive Inn Din Kommentar