Liv

Yikes: Her er hvor lang den gjennomsnittlige tusenårsdagen trenger å spare for å kjøpe et hjem

Yikes: Her er hvor lang den gjennomsnittlige tusenårsdagen trenger å spare for å kjøpe et hjem

Kjøpe et hjem er som en kulturell ritt av passasje - noe vi kanskje tar for gitt når vi er yngre. Men når du kommer inn i midten av 20-tallet og stirrer ned tiår med studentlånsgjeld, virker det ikke så sikkert.

Andelen unge voksne i alderen 18 til 35 kjøpshus har gått ned i et tiår. Hvorvidt et årtusen ser ut til å kjøpe strandpromenade i Los Angeles eller bare har råd til leiebetalingen for en Minneapolis-leilighet, er det klart at alle boligkostnader er en byrde - spesielt for unge som ønsker å eie et hjem.

I 2005 var 39,5% av unge voksne huseiere, ifølge en nylig analyse av US-folketellingene av leilighetsservice ABODO. I 2015 var tallet bare 32,1%.

I løpet av det tiåret økte antall unge voksne huseiere bare i to storbystatistikkområder ut av 100 inkludert i rapporten: Scranton-Wilkes-Barre-Hazleton, Pennsylvania og Buffalo-Cheektowaga-Niagara Falls, New York. Ungt voksende eierskap i disse områdene økte med henholdsvis 12,1% og 3,8%.

I mellomtiden ble det dunklet med over 34% i New Haven-Milford, Connecticut og San Jose-Sunnyvale-Santa Clara, California.

Så hva gir?

The Homeowner Struggle er Real

Noen velger feilaktig å skylde tusenvis av kjærlighet til avokado toast og mangel på verdiskapning for deres manglende evne til å scrounge opp en forskuddsbetaling, men det er mer nøyaktig å merke seg at tusenårene tjener 20% mindre enn Boomers var i samme alder, med 50% av dem snu til "side hustles" for å få endene møtes.

Og la oss ikke overse den historisk høye studentlånsgjelden. En undersøkelse av National Association of Realtors funnet tusenårene påløpte en median på 41.200 dollar i gjeld, som 76% av respondentene sitert som en faktor i deres hjemmekjøpsbeslutning.

Med disse økonomiske pressene i spill, er det overvinne den vanligste hindringen for boligeiendommer: nedbetalingen.

Så nå som vi vet hvorfor tusenårene sliter med å bli villaeiere, la oss se på hvor de kjemper mot det tøffeste slaget.

Mens du betaler leie, lånebetalinger og andre regninger, vil ABODO antas at tusenårene vil kunne spare 15% av inntektene deres spesielt for en forskuddsbetaling, og deretter beregne hvor lenge tusenvis i storbyområder rundt om i landet trenger å spare for å nå 20% av median hjemme pris i deres område.

Hvis du har slitt med å kjøpe et hjem, vil disse resultatene ikke overraske deg.

Nationwide, tusenårene måtte spare i et gjennomsnitt på 15,6 år for å sette 20% ned på et hus på 278 337 dollar - den nasjonale gjennomsnittlige boligverdi. På enkelte områder er det mye lenger.

California står for fem av de 10 byene med de lengste nedbetalingsbesparelsestidene. Los Angeles-Long Beach-Anaheim topper listen - med en femårig margin - på 32,2 år. San Francisco-Oakland-Hayward kommer på andre plass, med en estimert lagringstid på 28,7 år.

Hvor det tar tusenårs lengst å spare for et hjem

Her er den fulle topp 10:

 1. Los Angeles-Long Beach-Anaheim, California
  32,2 år for å spare opp $ 112.033
 2. San Francisco-Oakland-Hayward, California
  28,7 år for å spare opp $ 143.563
 3. San Jose-Sunnyvale-Santa Clara, California
  27,9 år for å spare opp $ 147.415
 4. Oxnard-tusen Oaks-Ventura, California
  26,1 år for å spare opp $ 85.637
 5. San Diego-Carlsbad, California
  25,3 år for å spare opp $ 90.522
 6. Urban Honolulu, Hawaii
  24,7 år for å spare opp $ 98.823
 7. Bridgeport-Stamford-Norwalk, Connecticut
  24,2 år for å spare opp $ 91 982
 8. New York-Newark-Jersey City, New York-New Jersey
  22 år for å spare opp $ 96,021
 9. Provo-Orem, Utah
  19,2 år for å spare opp $ 48.699
 10. Boston-Cambridge-Newton, Massachusetts-New Hampshire
  18,4 år for å spare opp $ 85,943

Å leve i et ekstremt kostbart marked, tydeliggjør deg selv med en klar ulempe. Men i noen tilfeller kan lønn også kompensere.

For eksempel handler San Jose homebuyers om den største forskuddsbetalingen, men tusenvis vil det spare fire år raskere enn de i LA. Og årtusinder i Provo-Orem har den minste utbetalingen på listen med nesten $ 40.000, men det vil fortsatt ta dem 19 år å ha råd til det, gitt deres lønn.

Hva vi kan lære

For det første, hvis du vet at du vil kjøpe et hjem, gjør det en finansiell prioritering og begynn å spare tidligst enn senere.

For det andre, ideen om en 20% nedbetaling er sannsynligvis utdatert og kan være helt unødvendig.

Mange kredittforetak vil motta en nedbetaling så lav som 3% - selv om det ikke betyr at du burde skynde deg i det uten bekymring. Husk at jo lavere utbetalingen din er, desto høyere blir månedlige innbetalinger. Og til du har nådd 20% egenkapital i hjemmet (som er hvor 20% nedbetalingen kommer til nytte), er du gjenstand for et ekstra månedlig gebyr: Privat boliglånsforsikring.

Det er ikke rart tusenår, hvorav mange er første gangs kjøpere, pleier å kjøpe billigere boliger.ABODOs undersøkelser har også funnet tusenårse boliger verdsatt til om lag 78% av den gjennomsnittlige boligprisen.

Katie Mohr er et medvirkende medlem av markedsførings- og kommunikasjonsteamet på ABODO Apartments, en online-leilighet markedsplass. Under ledelsen av innholdsteamet på ABODO, overvåker Katie ideasjon og produksjon av eiendoms- og finansindustriens forskningsrapporter og interaktivt innhold. ABODO ble grunnlagt i 2013 i Madison, Wisconsin. Og på bare fire år har selskapet vokst til mer enn 30 ansatte, økt over $ 8 millioner i ekstern finansiering og hjelper mer enn en halv million leietakere å finne et nytt hjem hver måned.

Skrive Inn Din Kommentar