Penger

Den skjulte risikoen for å streame ditt favoritt NFL-team gratis på Reddit

Den skjulte risikoen for å streame ditt favoritt NFL-team gratis på Reddit

Det er den magiske tiden på året igjen.

På bare noen få dager, starter NFL sesongen, og håp er i luften - med mindre du er en Jets eller Browns fan. Det er håp for ditt favorittlag og eventuelt ditt fantaseteam.

Hvis du er en NFL-fan som jeg er, kan du ikke vente på søndag ettermiddag fylt med fotball, tid med venner og muligens en god brygge eller to. Det er en del av skjønnheten på søndager i NFL-sesongen: Det er den eneste dagen når du helt kan presse deg helt inn i sportens lidenskap. OK, det er mandag og torsdag kveld spill, men de er som bonus tid. Den sanne fest er fortsatt på søndager.

Men skjønnheten i NFL-spill på søndager kan raskt vende seg til frustrasjon.

For eksempel er jeg en delfiner-fan som bor i Tampa Bay. Jeg kommer til å se de fleste Dolphins-spill på nettverks-TV, men hvis "Fin's spill skjer i konflikt med Buccaneers, er jeg ute av flaks. Det kan bety at du går til din favoritt sportsbar for å bruke altfor mye penger på mat og drikke mens du hever på laget ditt.

Eller det kan bety sikting gjennom de skyggefulle bakkene på internett for å finne en gratis streamingkilde for å få NFL-løsningen.

Mange fans har vendt seg til Reddit for bare denne formålet, men er det din beste innsats?

Kan du faktisk se spill gjennom Reddit NFL Streams?

Jepp.

Alt som trengs, er at en person får livsstrømmen av spillet og kobler seg til Reddit for å tillate mange andre brukere å piggyback på den strømmen. Det er enda en subReddit dedikert til NFL streaming. Hvis du bare Google "NFL streaming", finner du en overflod av nettsteder som kan skryte av hvordan de tilbyr den beste streaming gratis. Fortsett på egen risiko.

Er det lovlig? Nei. Men, som å dele Netflix-passordet ditt, gjør folk likevel det. Forskjellen er at mens Netflix og HBO kan se det som gratis reklame for å få seerne hekta, ser NFL og andre sportsnett å stjele sitt produkt.

Så hvorfor skal du bryr deg? La oss innse det: Vi bor i et land med noen ganske kule sport. Men disse sportene stole sterkt på kringkastingsinntekt for å skape det produktet de leverer.

Vi snakker om ligaen som i 2007 brakte ned torden mot en baptistkirke i Indianapolis for å holde et Super Bowl-parti og lade opptak for å hente matkostnadene. Mer nylig er det forbudte lag i ligaen fra å ta video av spill og legge det på egne sosiale medier. Hvorfor? De vil at alle videoopptak i stadioner for å gå gjennom offisielle lagwebsteder, slik at de fortsatt er under NFL-kontroll.

Med andre ord, hvis ulovlig streaming fortsetter, er det meget sannsynlig at NFL vil sprekke ned, noe som gjør ting dyrere og vanskeligere for alle. Jeg kan høre at moren din skriker akkurat nå, "Det er derfor vi kan ikke ha fine ting!"

Stream ditt favorittlag juridisk og på det billige

NFL tilbyr høy kvalitet streaming i vanlig sesong, men bare gjennom DirectTVs NFL Sunday Ticket. Standardpakken starter på $ 69,99 per måned, som ville koste $ 279,96 for hele fire måneders sesongen.

Her er fangsten: Du må også kvalifisere for å få tilgang til DirecTVs NFL Sunday Ticket online streaming tjeneste. I utgangspunktet, hvis du bor i utlandet, et sted uten DirectTV-tilgjengelighet, i visse områder i store byer, eller i et leilighetskompleks eller annen utleie som ikke tillater satellittretter, kvalifiserer du deg.

Hvis du er en høyskole student, har du lykke til. DirectTV har a spesiell studentavtale for bare $ 24,99 per måned. Det er $ 99,96 for fire måneders sesongen. Selv om du bare ser på favorittlagets 16 kamper, er det bare $ 6,25 per spill, noe som er mye billigere enn å gå ned til den lokale sportsbaren hver uke.

Hvis du ikke er på college og $ 69,99 per måned i fire måneder virker litt bratt, bør du vurdere å gå inn med en venn eller to og være vert for NFL søndager i huset ditt hver uke. De gir mat og drikke eller til og med pitch litt økonomisk.

Fortsatt ikke overbevist? Spør deg selv hvor mye du virkelig elsker laget ditt. Kanskje det er verdt en liten sidekast eller lærer å bruke en eller flere av disse fantastiske pengene-tjenerappene for å kompensere for prisen på streaming. Du vil bli overrasket over hvor lett det kan være å komme opp med en ekstra $ 70 per måned.

Enten du er en ostepok eller et medlem av Dawg Pound, skylder du det selv å se favorittlaget ditt hver uke i den overdimensjonerte jerseyen og de fuzzy logosokkene.

Fotball sesongen kommer men en gang i året, og det er på tide å omfavne det med åpne armer og bevoktede lommebøker.

Tyler Omoth er en senior forfatter på The Penny Hoarder som elsker å sole seg og finne kreative måter å hjelpe andre. Han er en Dolphins fan som faktisk tror på Cutler ... slags. Fang ham på Twitter på @Tyomoth.

Skrive Inn Din Kommentar