Liv

Besøk Disneyland på en krone med disse budsjettgjennomsnittene

Besøk Disneyland på en krone med disse budsjettgjennomsnittene

Jeg har jobbet på Disneyland Resort i California i syv år, og mens jeg har sett folk tilbringer mye penger på parken, har jeg også lært mange måter å redusere kostnader på.

Ikke vær redd, dette Cast Medlemmet (det er vår betegnelse for ansatt) er her for å hjelpe deg med å spare penger på turen!

1. Få mest mulig ut av billetten din

Ja, disse billettene er pricy, men hvis du skulle betale for å se alle de som viser og ri de attraksjonene andre steder, vil du bruke mye mer.

Jeg kunne sikkert legge mye penger på ri billetter på fylkesmessen. Eller jeg kunne bruke mye penger på et Broadway show. Men for samme pris som den Broadway-billetten, tilbyr opptaket til Disneyland Broadway-kvalitetskonferanser og noen av de beste turteknologiene i verden.

Nøkkelen til å få mest mulig ut av billetten er å komme inn i så mye Disney som mulig.

Du vil starte dagen tidlig og bli sent. Kom deg 30 minutter før porten åpnes - det er knapt noen der tidlig. Du kan komme på og av Space Mountain og Star Tours tolv ganger før det er en ekte linje. (Ok, ikke tolv ganger, men du vet hva jeg mener.)

Åpningstider byttes om dagen, sesongen og parken. Men det er enkelt å slå opp parktimene på Disneylands nettsted og sjekke når ekstra magisk timer er planlagt. (Ekstra Magic Hours tillate Disney resort gjester å komme inn i enten park en time tidlig.)

Denne informasjonen er nyttig for å vite om du bor på et Disneyland Resort Hotel eller ikke. Når hotellets gjester nyter Magic Mornings i en park, kan du velge å starte morgenen i den andre; På den måten, når du slipper inn ved åpning, vil køene fortsatt være tomme.

Det er også en god ide å gå på en dag når parkmøtet er lavt. Du løper rett gjennom køene hvis du går på en ukedag i september eller januar (når barna er på skolen), men samme linje tar deg timer hvis du går midt på sommeren.

Besøk Disneylands nettside før besøket. Siden er godt organisert og enkel å bruke, og det vil gi deg en god ide om hva som er tilgjengelig. Du kan se gjennom attraksjoner og restauranter, og lage en liste over hva du vil prioritere.

Planlegg tidsplanen din på forhånd slik at du vet hvilken tid "Frozen Live", "Fantasmic!" Eller andre viser at du vil se spiller. Når du ser tilbake på din morsomme dag, garanterer jeg at du føler at pengene dine ble brukt godt.

2. Rom til riktig pris

Selv om de tre Disneyland hotellene er hyggelige, er de veldig pricy. Selv det billigste rommet kan koste deg $ 269. I mellomtiden er det noen gode steder å hvile hodet rett over veien.

Det er en hel rekke "Good Neighbor" -hotell rett over gaten fra parken, samme gangavstand til frontporten som Disney-hotellene. Castle Inn & Suites ser til og med ut som et ekte slott.

3. Å være frugal med mat

Du kan ende opp med å bruke en formue på mat på Disneyland, men det er mange måter å unngå å gjøre det på.

Før du drar til parken om morgenen, planlegger å spise enten på en nærliggende fastfood-restaurant eller nyte gratis frokost på ditt hotell.

Men selv med et måltid ut av veien, må du spise i parken på et tidspunkt. Heldigvis, Du kan ta med så mye mat inn i parken som du vil. Ta med snacks for munching og vann for å holde deg hydrert, og flasker med vann og brus vil kjøre deg $ 3,29 på salgsautomater. Jeg har sett folk ta med seg hele måltider og sitte ved bordet for å nyte maten. Smarte cookies.

Men noen ganger kan du ikke planlegge og ikke ha annet valg enn å spise på en av Disney-restaurantene. Ikke noe problem. Men først vil du sørge for at restauranten din er en rask serviceplass.

Måltider for bordservice er dobbelt så dyrt, og det er tips som er involvert. For eksempel starter The Blue Bayou på $ 28 for deres Monte Cristo hovedrett og Ariel's Grotto er $ 37 til frokost, $ 41 til lunsj og $ 45 til middag.

Jeg anbefaler Royal Street Veranda, Rancho Del Zocalo Restaurante og Redd Rockett's Pizza Port. De er alle velsmakende og fylling.

Jeg elsker å få en gigantisk brødskål på Royal Street Veranda for bare $ 10,99. $ 9,49 pasta deler på Pizza Port er enorme og en god ol 'mote burrito fra Rancho del Zocalo er bare $ 11,99 og kommer med ris og bønner - holder meg full hele dagen.

Det finnes også en all-you-can-eat buffet på Plaza Inn Restaurant. Det er litt pricy ($ 35 til $ 59,99 per voksen voksne og $ 14,99 per barn), men hvis du spiser mye, er det definitivt verdt det.

4. Drikker på Dollar

En tegning av Disney California Adventure er at den serverer alkohol. Foreldre gleder seg! Men det er godt å vite hva du får for pengene dine.

Ølene koster mye mer enn de gjør hjemme, og drinker på Ritas Baja Blenders har så lite alkohol i dem, det er nesten ikke verdt det.

På Bayside Brews, en snack og drikke står på Paradise Pier i Disney California Adventure, varierer en ounce øl fra $ 7,25 til $ 8,50, musserende vin går for $ 10,50 og hvit eller rødvin er vanligvis $ 9 til $ 11.

Disse drinker koster omtrent det samme som en høy kvalitet cocktail fra Carthay Circle Lounge, så hvis du skal kjøpe en drink, gjør det der.Salongen ligger i første etasje av Carthay Circle (under restauranten).

Prøv Carthay Martini for $ 13,50, Ernest's Daiquiri for $ 12,25, Pimms Punch for $ 11,75, eller Derby for $ 10,75.

På Carthay Circle Lounge kan du nyte stemningen på fancy-bukserestauranten, men du trenger ikke å betale høye priser for maten. Skål med en Tequila Daisy for meg!

5. For å spare eller souvenir?

Det er umulig å unngå souvenirdrag - det er gavebutikker ved utgangen av hver attraksjon, og varene er alltid så darn søte.

Et godt tips er å fortelle barna (og deg selv) at nesten alle varene er på forsiden av parken på Main Street og i Disney World Store i Downtown Disney. Hvis du fortsatt husker hva du ønsket - og fortsatt må ha det - kan du få det der. På den måten bærer du ikke den hele dagen, og du blir ikke offer for impulskjøpet.

Disneys shopping-app er et godt alternativ hvis du planlegger å få mange ting til familie og venner hjemmefra, da du kan bestille varer og få dem sendt til ditt hjem. På denne måten trenger du ikke å pakke noe vekk i kofferten eller lukkeskuffene rundt hele dagen.

Men vær oppmerksom på at du må betale for frakt, så hvis du bare planlegger å få noen små ting, er det best å kjøpe dem personlig på parkene.

Den billigste suveniren i parken er presset pennies, som koster bare 50 cent å trykke (pluss penny). Presset nikkel, dimes og kvartaler er 75 cent pluss mynt.

Hvert område av parkene har trykket myntmaskiner spredt rundt - og du må jakte på maskinene for å samle en tema mynt fra hvert land. Få en rabatt penny holder på Amazon før turen for en veldig morsom og rimelig minnesmerke.

Jeg anbefaler at du tar med forandring eller penger for penny pressing, men det kan være vanskelig å bære forandringen rundt. Din beste innsats er å ta med noen små regninger, slik at du kan få endringer i butikkene under ditt besøk.

Hvis du glemmer å ta med penger, er det også minibanker over hele Disney, så vel som utenfor parken og på hotellene. Jeg vil imidlertid anbefale å ta med dine egne pennies, slik at du kan garantere at de er skinnende!

Mens Disneyland ikke kan virke som den beste penny-pincher-ferie i starten, er det så mye du kan gjøre for å få pengene dine til å gå lenger - og til slutt vil det absolutt være verdt familienes minner.

Jilly Pretzel er en fiksjons- og ikke-fiksjonsforfatter fra Sør-California. Hun har en MFA i kreativ skriving, en katt kalt Kierkegaard og et øye for gode kjøp.

Skrive Inn Din Kommentar