Virksomhet

Kan ikke få et banklån? SBA er her for å hjelpe!

Kan ikke få et banklån? SBA er her for å hjelpe!

Dette er et gjesteinnlegg av Megan Totka fra ChamberofCommerce.com.

I disse dager er det ganske utfordrende å få et lån til små bedrifter. Ifølge Federal Reserve Board of New York, er småbedrifts utlån fortsatt bare tre fjerdedeler av hva det var i 2008. Betyr det at du bør gi opp ideen om å få et lån?

Ikke så fort. En bank er ikke det eneste finansieringsalternativet for virksomheten din i byen. Du kan prøve å bli godkjent for et personlig lån, men det kan sette dine personlige eiendeler på linjen. Et annet sted å slå er Small Business Association. Dette regjeringsorganet har flere forskjellige programmer som kan gi deg den økonomiske hjelpen du trenger.

Hvordan fungerer en SBA-lån?

SBA gir faktisk ikke penger. I stedet garanterer det lån som tilbys gjennom partnerbanker og kredittforeninger. Långivere har mer avslappede lånebetingelser for SBA-virksomhetslån på grunn av denne garantien. Hvis du ikke kunne få et banklån, kan du fortsatt kvalifisere deg for et SBA-lån.

Ulempen med SBA-lån er at de tar en høyere rente enn renten på virksomheten lån som du vil få fra en bank. Siden dette programmet tar på seg risikofylte låntakere, må lånene kreve høyere rente for å kompensere for den ekstra risikoen. Men denne ekstrakostnaden er verdt det hvis du ikke kan få penger fra banken.

Typer av SBA-lån

Det er tre typer SBA-lån: (7a) Lån, Mikrolån og CDC / 504 Lån. 7 (a) Lån er den vanligste typen SBA-lån. Disse er all-purpose småbedrifter lån. Du kan bruke et 7 (a) lån til å starte en ny bedrift, kjøpe land eller utstyr, refinansiere en eksisterende gjeld eller utvide din nåværende virksomhet. Du kan ikke bruke disse pengene til å betale dine skatter eller gi deg selv kompensasjon skjønt. 7 (a) Lån er langsiktige lån som kan vare opptil 25 år. Du kan låne opptil $ 5 millioner gjennom dette programmet.

Mikrolån er kortsiktige lån for små mengder penger. Du kan låne fra $ 100 til $ 50 000 gjennom dette programmet. Siden disse er kortsiktige lån, må du betale pengene tilbake innen seks år. Du kan bruke disse pengene til å kjøpe utstyr, inventar og dekke andre kortsiktige virksomhetsutgifter. Du kan imidlertid ikke bruke pengene til å kjøpe land eller en bygning fordi disse forpliktelsene tar for lang tid å betale seg.

CBC / 504 Lån er den siste typen SBA-lån. Dette programmet er utformet for å gi småbedriftsfinansiering, samtidig som det oppnås mål for det offentlige samfunn. For å kvalifisere, må virksomheten din oppfylle noen mål for offentlig tjeneste som å øke produksjonen i ditt område eller hjelpe miljøet. CBC / 504 Lån er også tilgjengelig for minoritets- og kvinnelige bedriftseiere. Disse lånene ligger under markedsrenter, da SBA ønsker å oppmuntre bedrifter som hjelper deres lokalsamfunn.

Kvalifiserende for et SBA-lån

For å kvalifisere for et SBA-lån må du møte noen få kriterier. Først av alt, siden disse er småbedriftslån, kan virksomheten din ikke være over de små forretningsstørrelsesstandardene. Virksomheten din må ikke ha mer enn 500 ansatte og må tjene mindre enn $ 7 millioner i inntekter i året. I tillegg må du også vise at du prøvde å søke om et vanlig banklån, men ble avvist.

SBA-lån har også en søknadsprosess som ligner på å få et lån fra en bank. Du må sende inn forretningsplanen din, kreditthistorikken din, dine økonomiske poster og bevis på nok virksomhetsinntekt til å tilbakebetale lånet. Du må kanskje også sette opp sikkerhet for å sikkerhetskopiere lånet ditt. Dette er litt mer omfattende enn å få et lån gjennom en P2P långiver som LendingClub, men hvis du har den rette blandingen, kan du komme igjennom det veldig enkelt.

SBAs oppdrag er å støtte små bedrifter som din. Dette er et bra sted å begynne å lete etter finansiering før du setter på mer bekostning alternativer som factoring eller kjøpmannen kontant fremskritt. Forhåpentligvis, med hjelp av SBA, kan du få pengene du trenger for å ta bedriften din til neste nivå.

(Photo Source)

Megan Totka er sjefredaktør for ChamberofCommerce.com. Hun spesialiserer seg på temaet småbedrifter tips og ressurser. ChamberofCommerce.com hjelper små bedrifter til å dyrke sin virksomhet på nettet og forenkler tilkobling mellom lokale bedrifter og mer enn 7.000 handelskamre over hele verden.

Lagre

Skrive Inn Din Kommentar