Banker

5 ting å gjøre i løpet av Financial Literacy Month

5 ting å gjøre i løpet av Financial Literacy Month

April er en flott måned. Ikke bare begynner været å forandre seg bedre i mye av USA, men det er også økonomisk ferdighetsmåned!

Finansiell ferdighetsmåned er dedikert til å bidra til å øke bevissthet om viktige økonomiske forhold. I stedet for å grave dypt inn i et individuelt tema, trodde jeg det ville være fint å snakke om fem måter du kan feire på finansiell ferdighetsmåned, uansett hvor du er i din personlige økonomi reise.

Lag et budsjett

Å skape et budsjett er et flott første skritt i enhver økonomisk plan. Hvis du ikke vet hvor mye penger du kommer inn og går ut, vil du ikke kunne planlegge for resten av dine økonomiske mål. Heldigvis er det ikke komplisert å lage et budsjett heller.

For å se mer på budsjettering, sjekk ut disse artiklene:

  • 6 måter å overleve college på et stramt budsjett
  • 5 personlige finansvaner som gjør deg rik

Lag en gjeldsplan

Jeg tror vi alle vet hvor lett det er å komme inn i gjeld. Det kommer ut av gjeld som er vanskelig.

Enten du har racked opp en stor student lån regning eller fjell med kredittkort gjeld det er en vei ut. Gjeld behøver ikke å være for alltid. Det kommer til å ta hardt arbeid fra din side, men til slutt vil det være helt verdt å være gjeldsløs.

Sjekk ut disse artiklene for mer om å lage en gjeldsutbetalingsplan:

  • Skuld Snowball vs Skuld lavine Metode
  • 10 måter å starte din gjeldsavbetalingsplan

Bli organisert

Hvis du allerede har budsjett og økonomiske mål kartlagt, hvorfor ikke bruke litt tid på å bli organisert?

Lag arkivsystemer, gå gjennom fjorårets skattedokumenter, lag budsjettlekkasjer og opprett finansiell organisasjon som fungerer for deg.

Hvis du vil lære mer om å få din økonomi organisert, sjekk disse innleggene:

  • Slik organiserer du ditt økonomiske liv helt
  • 5 måter du sparer penger uten å realisere det

Plukk opp en sidegasning

Å ha inntekt utenom dagen er en flott måte å ikke bare diversifisere, men for å øke dine økonomiske mål. I tillegg er sideløsninger morsomme. Du får velge hva du vil gjøre, og prøv å tjene ekstra penger fra det!

Her er noen innlegg på siden hustles for deg å sjekke ut:

  • 50 + måter å tjene penger raskt ved siden av hustling
  • Resterende inntekt: 7 Super Smart måter å bygge den på

Sjekk ditt kreditt

Din kreditthistorie og poengsum kan endres fra måned til måned. Men hva om kredittrapporten din er feil? Hva om det er en feil - eller enda verre, hva om kredittinformasjonen din ble stjålet i et av de siste hackingsangrepene på detaljhandelsselskaper? Det er derfor du må sjekke kreditt minst en gang i året, og Financial Literacy Month er en flott tid å gjøre det.

Du kan sjekke ut Discover Credit Resource Center for å svare på dine spørsmål om å søke om et kredittkort, lagring med balanseoverføring, kreditt score og online sikkerhet, pluss så mye mer! Alle, enten de har et Discover-kort eller ikke, kan få tilgang til disse materialene.

Et av de mest informative områdene på nettstedet er Nytt til Kreditt, som beskriver svar på vanlige spørsmål om administrasjon av kreditt og inkluderer seksjoner for studenter og for foreldre. Dette er en flott ressurs for alle som er interessert i å lære mer om kreditt.

Feire Financial Literacy!

Finansiell ferdighetsmåned er en flott tid på året for at du skal kunne se på økonomien din og gjøre endringer der det trengs. Hvis du er ny for personlig økonomi, er dette den perfekte tiden for deg å hoppe inn og komme i gang på egen finansplan.

Hvis du er en personlig økonomi veteran, er det fortsatt mye du kan gjøre for å optimalisere din egen økonomiske situasjon og bidra til å øke bevisstheten.

Hvordan vil du feire?

Jeg er et betalt merket Blogger for Discover Products Inc., men mine synspunkter er mine egne og gjenspeiler ikke nødvendigvis visningen av Discover Products Inc. og dets partnere.

Skrive Inn Din Kommentar