Liv

Ikke la tiden passere deg ved: Disse tipsene vil gjøre arbeidet hjemmefra enklere

Ikke la tiden passere deg ved: Disse tipsene vil gjøre arbeidet hjemmefra enklere

Min siste dag på en jobb med høy intensitetstid var en fredag. Jeg startet min nye jobb som en freelancer fra hjemmet følgende mandag.

Jeg kunne ikke vente med å begynne hver arbeidsdag i pyjamasene mine.

Ingen pendling!

Ingen to-timers møter!

Ubegrenset snacks!

Så hvorfor hadde jeg ikke nok tid til å avslutte å skrive den 400-ord artikkelen?

Og hvorfor ønsket jeg å snakke med noen? Hvem som helst?

Som det viser seg, burde jeg ha prepped før min første dag. Så sier Brie Reynolds, senior karrierekspert på Flexjobs.

"Den første dagen, første uka, første måned er viktig for å sette deg opp for å lykkes i et eksternt arbeidsmiljø, sier Reynolds. "Hvis du begynner med strukturen på plass de første dagene og ukene, er du mer sannsynlig å få et håndtak på fjernt arbeid raskere og komme opp til fart og bli produktiv raskere.

"Selv den aller første dagen, vil jeg anbefale å sette opp en slags tidsplan for deg selv."

Hennes tips, sammen med de fra andre eksterne arbeidstakere, kan hjelpe deg med å gjøre overgangen fra kontorstol til stue sofa en vellykket.

Eliminer Distraksjoner

Ved å sette grenser i husstanden før du begynner å jobbe hjemmefra, kan du eliminere mange av de distraksjoner som spiser opp dyrebare minutter hver dag, anbefaler Reynolds.

Involver hvem andre er i huset ditt for å sette deg opp for suksess," hun sier. "Så om du har en romkamerat, ektefelle, barn eller hunden din - den som kan være - sørg for at de vet hvordan dette skal endre måten de kommuniserer med når de er hjemme."

Så det tar vare på forstyrrelser inne i huset ditt, men hva med resten av verden?

Ashley Hampton, en lisensiert psykolog og business coach for kvinnelige gründere, bemerker at for å unngå forstyrrelser av konstante telefonsamtaler og tekstmeldinger, hun forlater telefonen på flymodus på kjøkkenet, planlegger 30 minutter eller så ved lunsjtid og på ettermiddagen for å hente på korrespondansen hennes.

"Og hvis jeg skal legge den på pulten min, snur jeg den med forsiden ned," sier Hampton og bemerker at selv om skjermen lyser opp for en ny melding, kan det være distraherende nok til at du mister fokus.

Men hva om lyden av stillhet fører deg til distraksjon? Andrew Schutt, som begynte å jobbe hjemmefra for et år siden, foreslår å spille en ukjent melodi for å gi bakgrunnsstøy som ikke vil distrahere deg.

Jeg lytter til opptatt musikk på et annet språk for å holde tempoet høyt som jeg jobber, sier Schutt, administrerende direktør og grunnlegger av forhøyet webmarkedsføring. "Men siden musikken er på et fremmedspråk, blir jeg ikke fanget med å synge sammen og mister fokuset mitt."

Start og avslutt dagen med en vinn

Ingenting kaster bort tidshåndteringsmålene dine som å bli sugd inn i morgenprateshow eller sove 10 eller 40 minutter lenger, så det er viktig å sette opp og holde fast i en konsistent tidsplan.

Å gjøre senga som en del av hennes morgenritual tjener et dobbelt formål, ifølge Hampton.

"Jeg begynte egentlig bare å holde meg fra å sove om ettermiddagen som en måte å unngå å gjøre arbeid som var veldig vanskelig," sier Hampton, som har jobbet hjemmefra i ca ni måneder. "Så innså jeg at det fikk meg til å føle meg bedre å forlate rommet for å gå til et annet rom.

"Jeg begynner med en seier, og å ha min seng gjort deter meg fra å ta en lur midt på dagen."

Tara Geraghty, som skrev om sin familie som behandler barndommen kreft i en bok kalt "Making Cancer Fun", sier at hun signalerer starten på hennes arbeidsdag ved å donere en "uniform" som hun tar av på slutten av dagen til hjelpe hele familien til å avgrense mellom arbeidstid og avgangstid.

Kanskje du legger på arbeidet ditt 'hat' eller et navneskilt eller forretningspinne, Sier Geraghty. "Det hjelper med barn, når de ser mors arbeidshatt på, vet de ikke å banke på døren med mindre det er blod!"

Geraghty bemerker at hennes "uniform" ikke bare hjelper henne med å tenke på å begynne å jobbe, men hjelper henne også til å slutte å jobbe på slutten av dagen, noe som også kan være en kamp for ekstern arbeidstakere.

"De vil være hjemme og ha den fleksibiliteten, og når de begynner å jobbe hjemme, finner de det veldig vanskelig å slå den av," sier Geraghty. "Det de ønsket var deres verste mareritt fordi de jobber hele tiden, og det er ingen adskillelse."

Denielle Kennett, en mamma på to som jobber som markedsføringskonsulent for flere kunder, er enig i at en stor del av tidsledelsen for eksterne arbeidstakere balanserer privatliv og arbeidsliv.

"Jeg satte opp virkelige åpningstider, så jeg vil ikke sjekke telefonen min mellom klokken 05.00. og 8, og jeg er bare fokusert på barna mine og min familie, sier Kennett, som har jobbet hjemmefra i to år. "Så jeg lar alle vite at selv om det er en nødsituasjon, med mindre noen dør, og ingen er fordi det er markedsføring ... Jeg vil ikke engang se på det før datteren min går i seng."

Lag realistiske to-do lister

Åh, skriv de to-do listene.Legg det til flossing, roter dekkene dine og kontroller batteriene i røykvarsleren din som kjedelige men viktige deler av livet ditt.

Men mens daglige påminnelser vil hjelpe deg med å klare din tid effektivt når du arbeider hjemmefra, sier Reynolds at en altfor omfattende liste kunne sette deg opp for feil før du begynner.

"Det bør ikke være en klesvask liste over alt du vil oppnå, men virkelig ... tre til fem oppgaver du virkelig trenger å fokusere på den dagen?Sier Reynolds. "Så vet at så snart du går inn på hjemmekontoret din, har du et veikart for hvor du skal begynne og hva du skal dykke inn i."

Ved å holde lister kort og detaljert, kan du realistisk planlegge for å oppnå hver dags mål uten å bli overveldet av langsiktige oppgaver. Du kan alltid spore dem på en egen liste.

Og etter den tilfredsstillende kontrollen av den endelige boksen, kast ikke bare listen i søppelkassen. I stedet bruker den som et læringsverktøy.

Dayne Shuda, som har jobbet hjemmefra heltid siden 2012, planlegger en årlig revisjon å spesifisere sine daglige oppgaver, noe som hjelper ham med å bestemme hvor han bruker - eller sløsing - tid.

"Jeg finner vanligvis at jeg har kommet i noen dårlige vaner," sier Shuda, som er grunnleggeren av Ghost Blog Writers. "Det er så lett å komme seg inn i vaner og føle at du er opptatt, men bare fordi dagen er fylt med oppgaver betyr ikke at du får noe gjort."

Tidsblokkeringsassistanse

Hvis du jobber hjemmefra, forvent å sværge ved tomater.

Faktisk kalles det Pomodoro Technique ("pomodoro" er italiensk for tomat), som er basert på et tidsstyringssystem utviklet på 1980-tallet.

Kyle Taylor, vår administrerende direktør i The Penny Hoarder, har snakket i intervjuer om å bruke noen Pomodoro-tips selv.

Teknikken krever en av disse kjøkken timere (originalen var en tomatformet timer, dermed navnet sitt). Du satte det i 25-minutters intervaller med arbeid etterfulgt av fem minutters pauser til du kommer til fire runder. Så tar du en enda lengre pause.

Stefano Young, som jobber hjemmefra som forfatter og musiker, bemerker at han bruker Pomodoro-teknikken til å prioritere oppgaver for den dagen, bruker informasjonen til å planlegge for fremtiden.

"På slutten av dagen registrerer du dine ferdige pomodoroer i et regneark for å lære hvor lang tid ulike oppgaver tar for å fullføre, sier Young.

Det er også flere høyteknologiske alternativer til å bruke den røde frukten.

Smart hjemme-enheter, for eksempel, lar deg planlegge timere og varsler uten forstyrrelser som følger med smarttelefoner og smartwatches, sier Brieanna Scolaro, som jobber hjemmefra på deltid.

"Jeg kan si kommandoer høyt til mitt Google-hjem uten at telefonen min er ved siden av meg," sier Scolaro, ledende strateg ved konsulentfirmaet Scolaro & Associates. "Jeg kan Strategisk bruke teknologien til å forstyrre meg på viktige punkter for å komme tilbake på sporet, for å bidra til å bryte opp timeplanen min eller påminn meg om en bestemt mantra.

"Det kan være som å jobbe på et kontor eller å ha assistent påminn deg om ting som gjør at du kan bli mer effektiv."

Gjør deg selv ansvarlig

Selv om Brenda i regnskapet kan ha drevet deg gal, har hennes konstante nagging for disse regnearkene mente at du aldri savnet en frist fordi du var å se på frisbee-hundenes feil.

Det er tøffere å kaste bort tid hvis noen ser over skulderen din, Reynolds notater, men i stedet for en leder, en arbeids-hjemme-gruppe er en alternativ måte å holde deg på oppgave.

"Koble til noen andre som jobber eksternt - spesielt i ditt felt, gjør det arbeidet du gjør," sier Reynolds. "De kan også fungere som mentor for ting som time management, oppgavebehandling og holde fokusert."

For Ruthy Kirwan, innholdsskaperen på PercolateKitchen.com, er disse menneskene andre arbeids-fra-hjem-venner fra hele landet. Hennes gruppe planlegger videokonferansesamtaler, hvor alle holder seg på linjen mens de arbeider selvstendig på egne prosjekter.

"Bare for å ha et lite lite vindu i hjørnet av min laptop av noen andre, gjør det fantastiske ting mentalt for mitt fokus," sier Kirwan, som har jobbet hjemme siden 2013. "Det er utrolig hvor mye jeg kan oppnå i de 25 minuttene når jeg vet at jeg [er ansvarlig for] andre.”

Du er Office Manager, IT og Sekretær

Med mindre katten din har noen dårlige datafunksjoner, er du alene, kjære.

Det betyr at alle de oppgavene dine tidligere medarbeidere håndterer, er nå ditt ansvar - og krever din tid, sier Reynolds.

"Internett-tjenesten din kan gå ut, datamaskinen slutter å fungere, skriveren blir fastkjørt," sier hun. "Det er så mange forskjellige ting som kan komme opp der du må være poengpersonen og finne ut de tingene og feilsøke disse tingene.

"Du må virkelig forberede deg mentalt forut for å være den typen person."

Å lære ferdigheter du må jobbe hjemmefra før du begynner, vil spare deg for uvurderlig tid, ifølge Zondra Wilson, som jobber eksternt som konsernsjef og grunnlegger av Blu Skin Care.

I tillegg vil det holde kolleger og kunder lykkeligere om det nye arrangementet.

"Du trenger å vite ting som hvordan du konverterer et dokument til en PDF," sier Wilson. "Hvis du aldri har Skyped før, eller gjort et online webinar, er det nå på tide å lære.Kollegaer og klienter vil ikke ha mye tålmodighet mens du finner ut hvordan du bruker innholdsadministrasjon eller oppgavebillettsystem. "

Gjør ditt hjemmekontor for deg

Ditt gamle kontor var designet for arbeid.

For å maksimere hjemmekontormiljøet ditt, rediger arbeidsområdet ditt med materialer som hjelper deg med å bli mer produktive.

Natalie Wise, forfatter av "The Self-Discipline Handbook," bemerker det Å investere i støyreduserende hodetelefoner er viktig for å skape det rette miljøet.

"Det hjelper meg virkelig å komme i sonen," sier Wise, "Det er nesten som å gå inn på et kontor når jeg legger dem på."

PR-konsulent Michelle Garrett sier at hun investerer i koffein.

"Dette kan høres dumt, men kaffe er veldig viktig for mange av oss som jobber hjemme," sier Garrett. "Det er en veldig god idé å kjøp en keurig eller noe lignende slik at du kan lage din egen gode kaffe hjemme - og unngå for mange turer til de lokale Starbucks. Hard på lommeboken og produktiviteten! "

Plassering, plassering, plassering

En del av å sette deg opp for å administrere tiden din, er å forstå at bare fordi du er hjemme, betyr det ikke deg Føl deg hjemme.

Men hvordan unngår du fristelsen til den haugen av gamle bilder, noe som synes mye enklere å organisere enn kundens prosjekt?

I arbeidstiden din, hold deg til rom som normalt utgjør et arbeidsmiljø, som kontor, kjøkken og bad, bemerker Dana Freeman, som har jobbet hjemmefra i 12 år.

"Jeg behandler kontoret mitt som om jeg skal jobbe for dagen," sier Freeman, redaktør for Dana Freeman Travels. "Det er lett å bli distrahert hvis du våger inn i barnas rom, vaskerom og føler presset for å rydde opp eller kaste en vaskekles i vasken."

En av hindringene Robert Garcia sier at han møttes da han først begynte å jobbe hjemmefra for 10 år siden, var det en komfortabel sofa - til han skjønte at han kunne sett stemningen for arbeid med belysning.

"Da jeg startet arbeidsdagen min, ville jeg enten slå av lysene i huset mitt og bruke lyse lys på kontoret mitt, sier Garcia, som er president for ipatioumbrella.com. "Det var et lite psykologisk knep for å holde meg i arbeidsplassen mitt, kontoret mitt, og ikke fristet til å vove meg rundt huset."

Reynolds foreslår at du også bør Opprett en reserveliste over steder der du kan jobbe eksternt når ditt hjem ikke er et alternativ.

"Vår strøm gikk ut i forrige uke," reynolds citerer som et eksempel. "Og jeg visste kaffebarer, bibliotekets timer og et samlingsrom innen et par miles av huset mitt som jeg kunne gå til for å ha en provisorisk, ganske produktiv ettermiddag."

Arbeid hjemmefra på planen din

Eileen Roth, organisasjonsekspert og forfatter av "Organizing For Dummies", sier i en epost at du bør starte din tidsstyring ved å justere arbeidsplanen din til din personlighet.

Kjenn din takt: hare eller skilpadde, Skriver Roth. "Hvis du kan fokusere, er du en skilpadde og bør fokusere på ett prosjekt om gangen. Hvis du er en hare og synes du har en tendens til å hoppe fra ett prosjekt til et annet og ikke kan konsentrere seg om [a] lang blokk, så planlegge korte blokker. "

Hun bemerker også at ved å gjenkjenne dine høyeste energinivåer, kan du lagre den tiden for dine tøffeste prosjekter og la det rutinemessige arbeidet, for eksempel å returnere telefonsamtaler eller svare på e-post, for andre deler av dagen.

Å oppdage de beste metodene for tidsstyring kan kreve litt prøve og feil, men å holde fast i en tidsplan som fungerer for deg tidlig, er nøkkelen til suksess fra hjemmet, ifølge Reynolds of FlexJobs.

"Hvis du begynner med struktur på plass de første dagene og ukene, er det mer sannsynlig at du får et håndtak på fjernt arbeid raskere og blir raskere og være produktiv raskere," sier hun. "Ved å stikke til en slags timeplan hjelper det virkelig nedover linjen når du er litt mer erfaren. “

Tiden kan være på din side tross alt.

Tiffany Wendeln Connors er en Staff Writer på The Penny Hoarder. Hun ble lokket ut av arbeidet fra hjemmet og tilbake til et kontor ved løfte om ost.

Skrive Inn Din Kommentar