Penger

Ingen grad? Ikke noe problem. Disse ikke-høyskolekrevde jobbene betaler $ 59K + et år

Ingen grad? Ikke noe problem. Disse ikke-høyskolekrevde jobbene betaler $ 59K + et år

Hvor mange nyere høyskolegrader vet du hvem som fremdeles bor hjemme eller lager mindre enn $ 20 000 i året som tar skudd på Starbucks?

Selv om tradisjonelt en høyskole grad lovet en karriere med en god lønn, er dagens landskap mindre klar.

Med innsnevring av lønnsforskjellen mellom grader og ikke-grader, og klatranten av studielån, kan en høyskole grad ikke tilby så mye i veien for avkastning.

Selv om høyskolen er en enestående mulighet til å lære om deg selv, tror ikke det er det eneste alternativet du møter når du uteksaminerer videregående skole - spesielt hvis hovedmålet ditt er å lage bank.

Få en god jobb uten en universitetsgrad

Heldigvis krever mange godt betalte karriere ikke høyere utdanning.

Entreprenør og bestselgende forfatter Kevin O'Leary foreslår 10 muligheter å vurdere - selv om hans liste inneholder et par jobber som gjøre krever grader, men kan betraktes som "blå krage" nok til ikke å ha et sted på din leger og advokater og programvareingeniører-rammet radar med høyt utbetalingsposisjoner.

Her er tre høyt betalte handelsstillinger som ikke krever grader - og deres siste gjennomsnittlige årlige lønn pr. Bureau of Labor Statistics.

Heisinstallatør og reparatør: $ 76,490

Hvis du har et videregående diplom, sier O'Leary, du kan sannsynligvis lærling for denne høyt betalende vedlikeholdsposisjonen. De i topp 10% av feltet gjør mer enn $ 100 000 i året - snakk om å flytte opp!

T-bane og trikkoperatør: $ 59,230

Slå om morgenen din til den faktiske karrieren din, og du kan tjene penger. Topp 10% i næringen nærmer seg $ 77 000 per år.

Olje og gass Rotary Drill Operator: $ 61 070

Selv om det er fysisk krevende, kan denne posisjonen lede deg til vakre destinasjoner - inkludert en tur til banken med en årlig lønnssjekk på nesten $ 95 000, hvis du er i topp 10% av inntektene.

Alaska, laks, fjell og nordlys, er den beste staten for å leve i denne bransjen - og du får betalt for å bo der.

Lyd interessant? Pass på å sjekke ut O'Learys full liste over på The Huffington Post.

Din sving: Har du en godt betalt jobb som ikke krever en høyskole grad? Fortell oss om det i kommentarene!

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er junior forfatter på The Penny Hoarder og en innfødt Floridian. Som en dobbel-major på engelsk og filosofi med en psykologi mindre, vet hun mye om ubrukelige grader.

Skrive Inn Din Kommentar