Penger

Svart fredag ​​starter nå på Groupon! Spar opptil 88% med disse 11 fantastiske tilbudene

Svart fredag ​​starter nå på Groupon! Spar opptil 88% med disse 11 fantastiske tilbudene

Allerede jonesing for litt ferie shopping?

Du har lykke! Groupon kjører en Black Friday forhåndsvisning, og Du kan finne noen av elementene på listen din for opptil 88% avslag.

Groupons varer går fra elektronikk til husholdningsartikler til klær og tilbehør. I tillegg, hvis du kjøper Groupon via SendEarnings, kan du tjene 5% kontant tilbake og rack up selv mer besparelser.

Men sørg for at du handler raskt! Mange av disse Groupon-avtalene varer bare gjennom 11. oktober.

De beste tilbudene

Det er noe for alle på listen din på Groupon. (For ikke å nevne litt noe for deg selv!)

Her er de 11 beste tilbudene vi fant på Groupons Black Friday portal.

1. 7 "8GB Kids 'Tablet med skjermbeskytter, etui, stylus: $ 49.99 (ned fra $ 399.99) - spar 88%

Drømmer om et mobilunderholdningssenter for barna dine, komplett med bøker, filmer og pedagogiske spill?

Femti dollar for en av disse lyse, vakre tabletter er en stjele. Enheten leveres også med et etui, skjermbeskytter, pekepinn og ørepropper.

2. Unlocked, Renovert iPhone 6 eller 6 Plus: Fra $ 479.99 (ned fra $ 999) - spar opptil 52%

Hvis du har ventet på å få hendene på den nye iPhone, men vil ha den ulåst - se ikke lenger. Spar halvparten av utsalgsprisen og avstå frustrerende fraktkontrakter med en av disse pussede modellene.

Prisen, selvfølgelig, skalerer etter hvilken modell og hvor mye minne du velger. Men selv i den høyeste enden sparer du minst 35%.

3. Nature's Sleep Cool IQ 8 "Gel Infused Memory Foam Madrass: fra $ 199 (ned fra $ 999) - spar opptil 80%

Hvis du har tenkt på å øke soveromspillet ditt for å inkludere en plysj minne skum madrass, nå er sjansen din.

Denne Nature's Sleep-modellen inneholder et lag med Cool IQ Gel over et tettere grunnlagslag med minneskum for å gi minneskums signatur myk støtte uten at den "varme sover" brukerne ofte klager over.

Prisen vil avhenge av madrassen størrelse, men selv en dronning er mindre enn $ 400. Jeg vet at jeg betalte mye mer for min ikke-minne-skummodell - og det var nesten 10 år siden.

4. Luminarc PureBox 10-Piece Glass Matlagringssett: $ 29.99 (ned fra $ 59.99) - spar 62%

Du kan aldri ha for mange matlagringsbeholdere - fra å ta mat til arbeid for å spare rester i morgen kveld, riktig matlagring sikrer at varene dine blir friske og velsmakende.

I tillegg, siden dette 10-delt settet er laget av herdet glass, vil de ikke flekke som noen plastversjoner. Og de er fryser-sikre, så du kan også bruke dem til frysekoking.

5. Versace Abbigliamento Sportivo Collection Vesker: $ 79.99 (ned fra $ 360) - lagre 78%

Elsker haute couture, men hater haute prislappene? I en begrenset periode kan du få en ekte Versace-veske til knockoff-priser.

Skynd deg, skjønt: Noen få stiler er allerede utsolgt!

6. Earth Scaly Eco-Friendly Wood Watches for menn og kvinner: $ 49,99 (ned fra $ 250) - lagre 80%

Disse treklokkene er sprøytetåke, bærekraftige og kjekke. I tillegg kjører de på kvarts og har lysende hender, så du vet at de er pålitelige og lesbare også.

7. Dyson DC65 Multifloor Vacuum: $ 199 (ned fra $ 499.99) - spare 60%

Å få min første leilighet var kult og alt, men mann - jeg skjønte ikke hvor dyrt støvsuger var! Jeg brukte hånden min for alt i lengre tid enn jeg er villig til å innrømme.

Dyson støvsugere har et godt rykte, og denne modellen er tilgjengelig i mange flotte farger for 60% avslag! Selv om det ikke er den sexigste feriegaven i verden, er det en av de mest nyttige du kan gi.

8. 24-seter Soveværelse Dekorative Trøster Sett: Fra $ 99.99 (ned fra $ 350) - spar opptil 71%

Hvis soverommet ditt trenger en ansiktsløftning, er dette settet perfekt for deg. Ikke bare inkluderer det trøsteren og shams du forventer, den har til og med matchende gardiner og tiebacks - så hele rommet blir koordinert og koselig.

Kongeformet sett går til 119,99 dollar, men du sparer fortsatt 66%.

9. MOTA High-Speed ​​3-Port 5.1-Amp USB Billader for Tabletter og Smartphones: $ 6,99 (ned fra $ 19,99) - spar 65%

Ønsker du å holde gadgetene dine i live mens du er på farten? Med denne billaderen kan du lade opptil tre av enhetene dine på en gang - enten iPhone, Android eller iPad.

I tillegg kan du spare opptil 70% hvis du går på to-pakken - en for deg og en for en strømpe!

10. Alpine Swiss Men's Leather Wallet eller Money Clip: $ 7,99 (ned fra $ 35- $ 45) - lagre 77-82%

Jeg vet ikke om deg, men mennene i mitt liv ville la sine lommebøker falle fra hverandre hvis jeg ikke fikk dem nye som feriegaver.

Disse Alpine Swiss-lommebøker og pengeklipp er slanke og stilige - og laget av ekte skinn. Skynde deg! En modell er allerede utsolgt.

11. Avansert Platinum UltraSonic elektrisk tannbørste med UV Santizer: $ 54.99 (ned fra $ 250) - lagre 78%

Selv om tannlegen min krevde at jeg begynte å bruke en elektrisk tannbørste, satte jeg av kjøpet i lang tid - som student var selv lavmodellen forbudt dyr.

Jeg skulle ønske jeg visste at denne high-end versjonen ville gå på så bratt salg! Selv om $ 55 virker høy, er det verdig å investere i tennene dine - du får bare et sett, tross alt.

Klar til å handle?

Husk å sjekke ut hele samlingen av tilbud på Groupon - dette er bare toppen av isfjellet! Og igjen, Mange av de ekstra salgsprisene gjelder kun 11. oktober - bare et par dager å spare!

Din tur: Vil du få et hopp på svart fredag ​​med disse søte Groupon-tilbudene?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Jamie Cattanach er junior forfatter på The Penny Hoarder og en innfødt Floridian. Hun er lidenskapelig med å lære, litteratur, sjokolade og finne måter å leve det gode livet på så kostnadseffektivt som mulig.

Skrive Inn Din Kommentar