Penger

Vil du jobbe hjemme, men vet ikke hvor du skal begynne? Les dette…

Vil du jobbe hjemme, men vet ikke hvor du skal begynne? Les dette…

Hvis du drømmer om å tjene penger fra sofaen din, kan du sannsynligvis bruke litt hjelp: Legitimt arbeid fra hjemmet jobber kan være vanskelig å finne. Det er svindel aplenty, og holder mange av oss i kabinen i mange år.

Heldigvis finnes det et vell av ressurser på nettet for å hjelpe deg med å få din arbeids-hjemme-inntektsstrøm - eller strømmer! - startet.

Vi har kammet gjennom rot og utvalgte blogger som inneholder verdifull informasjon, råd og inspirasjon for folk som ønsker å jobbe hjemmefra. Enten du leter etter en heltidsjobb eller bare en sidegig, har vi en blogg for deg.

Introduserer The Penny Hoarder sine 12 favorittblogger fra hjemmet:

Best Hvis ... Du er et opphold-hjemme-foreldre

Arbeid hjemmefra kone

Angie Nelson var lei av "cubicle farm" og kontorpolitikk i bedriftens liv. Hun begynte å undersøke hvordan man tjene penger på nettet, og i 2007 lanserte hun sin virtuelle assistentvirksomhet. Etter å ha mottatt e-post fra andre som ønsker å gjøre det samme, ble Work At Home Wife-bloggen født.

Post du vil elske: "Work From Home Jobs: 101 selskaper som ansetter eksterne arbeidstakere"

"Jeg tar sikte på å gi verdifull informasjon om hvordan du kan tjene penger hjemmefra, verktøy for handel og hvordan du når de målene som gir deg muligheten til å tjene penger online uten å måtte leve online. ... Jeg inviterer deg til å bli med meg når reisen fortsetter. Hvert øyeblikk av arbeid hjemme er en læringsprosess.”

Jobbe hjemmefra kvinne

Holly Reisem Hanna karriere spenner fra pleie til sosiale medier. Etter å ha blitt hjemme hos mamma, opprettet hun The Work at Home Woman som en ressurs for andre eksterne arbeidstakere i mars 2009.

Holly jobber som en sosial mediasjef og driver bloggen, dedikert til å hjelpe andre på "arbeidet hjemmefra".

Post du vil elske: "10 Arbeid hjemme jobber som ikke krever å være på telefonen"

"Blogging har gitt meg frihet, fleksibilitet, finansiell stabilitet og har lansert virksomheten som jeg bare hadde drømt om. I tillegg til fordelene med å være i stand til å bli hjemme hos datteren min, har blogging introdusert meg til muligheter og folk som jeg aldri ville ha møtt annet klokt. "

Best Hvis ... Du vil tjene en passiv inntekt

Smart passiv inntekt

Enten du allerede tjener penger på nettet og ser etter måter å effektivisere virksomheten din, eller du ikke kan fortelle et domenenavn fra en e-postkampanje, kan Pat Flynn hjelpe deg med å skape og nærme passive inntektsstrømmer.

Pat har vokst sin online tilstedeværelse fra en personlig blogg til en bedrift som genererer over $ 100 000 per måned - og han deler hvert skritt underveis på bloggen sin.

Post du vil elske: "Historien om min første Internett-bedrift "

"Det viser seg at det å bli avslappet var det beste som noen gang skjedde med meg. Uten min 9 til 5 jobb som holder meg tilbake, har jeg siden tjent til å tjene mer penger og jobbe mindre (med mer fleksible) timer - som til slutt lar meg være hjemme og tilbringe tid med familien min. "- Pat Flynn

Dum passiv inntekt

Full-time trucker Matthew Allen pokes moro på seg selv både i hans domenenavn og hans personlige beskrivelse. Men månedlige passive inntektsrapporter det ser aldri ut til å dyppe under $ 1000 hør ikke dumt til oss! Det er ikke raske penger, men det er jevnt og betydelig.

Hvis du er interessert i å holde dagen din jobb, men genererer en stødig pute for besparelser eller å betale av gjeld, er Dumb Passive Income et flott sted å starte.

Post du vil elske: "Hvordan starte med passiv inntekt på nettet "kan få din passive inntektsvirksomhet fra bakken, selv om du aldri har hatt så mye som besøkt WordPress.

"Etter min erfaring tar det mye tid og krefter på å skape disse typer inntektsstrømmer. Men når de er satt opp og passiv inntekt ruller i måned etter måned, er innsatsen for å opprettholde minimal. Og tro meg - etter at du får dette til å fungere en gang, vil du bli avhengige, og du vil ønske å skape flere og flere passive inntektsstrømmer. "- Matthew Allen

Best Hvis ... Du trenger en sidegas

Budsjetter er sexy

Blogger J. Money innrømmer at han ikke fikk sin handling sammen til han kjøpte sitt første hjem i 2007 - det han kaller en "trengende våkneoppringing" - og startet forsiktig med å administrere pengene sine. Etter et krasj i personlig økonomi, begynte han Budsjetter er sexy i februar 2008.

Post du vil elske: Enhver fra J's "Side Hustle" -serie, som "High Fashion eBay Reseller", et gjestepost av Sarah Ming.

Mitt mål med denne bloggen er å få folk til å stoppe og ta hensyn til pengene sine. ... Du vil ikke finne noen lange dybdehåndbøker eller noe annet som borer meg til døden her, da jeg virkelig vil at dette skal være et morsomt sted å dele og samhandle med hverandre. "- J. Money

Side Hustle Nation

Nick Loper er en gründer og "Chief Side Hustler" på Side Hustle Nation.Han jobbet med en bedriftsjobb og bygget sin sidevirksomhet på netter og helger, og gir leserne verktøyene og tilliten til å gjøre det samme.

Nicks blogg er mer enn bare å dokumentere reisen: Det er en veiledning for å bygge en "fremtidig ekte økonomisk frihet".

Post du vil elske: "79 Side Hustle Business Ideas du kan starte i dag" - en episk liste og nedlastbar PDF, slik at du kan skrive ut den og henge den opp for inspirasjon!

"Skjønnheten i disse sidene trengte ideer er at mange ikke krever en stor innledende investering eller til og med nødvendigvis et høyt spesialisert ferdighetssett. ... hver har potensial til å tjene penger på fritiden. "- Nick Loper

Best Hvis ... Du har Wanderlust

Plassering 180

Drømmer om å drive en bedrift fra en thailandsk strand eller parisisk kafé? Da er det ikke bare en jobb-hjemme-jobb du søker; Det er stedet uavhengighet, eller evnen til å jobbe hvor som helst.

Og her for å hjelpe deg på reisen din, er Location 180. Sean Ogles blogg gir et omfattende trekk av stedets uavhengige livsstil: Alt fra hvordan du starter din bedrift til hvor du skal bo.

Post du vil elske: "Hvorfor min uavhengige virksomhet har vært så vellykket"

"Min virksomhet er vellykket fordi jeg ikke blir rammet ned på ett prosjekt. Hvis jeg sliter i ett område, vil jeg gå gjøre noe annet og komme tilbake til det når jeg er klar. Jeg legger livskvalitet, ting jeg liker å gjøre og de menneskene jeg liker å være rundt i forkant av alt jeg gjør. "- Sean Ogle

The Suitcase Entrepreneur

Hvis du er en aspirerende digital nomad, finner du mange ressurser på The Suitcase Entrepreneur - men vi må si at vår favoritt del av Natalie Sisson er hennes podcast. Hver uke intervjuer hun en gjest som avslører detaljene for deres lokasjonsuafhængige liv og virksomhet. Still inn for å bli utdannet og inspirert!

Post du vil elske: "24 Utrolig Leksjoner Lært av å være i Business"

"Ingen kan fortelle deg hvem du er, og hvem du ikke er, hva du er i stand til og hva du ikke kan muligens oppnå. Bare du kan gjøre drømmene dine til virkelighet. Bare du kan oppnå det du alltid har ønsket. Stopp lytte til naysayers, fryktmongrene og folk som ikke har dine beste interesser på hjertet. START gir deg selv tillatelse til å gjøre dette ditt beste liv noensinne. "- Natalie Sisson

Best Hvis ... Du elsker å skrive

Vær en freelance blogger

Hvis du elsker å skrive, står du for å gjøre noen anstendig penger som freelance skribent. Men hvordan sirkler du arbeidet ditt? Sophie Lizard og hennes team av bloggbloggere tilbyr praktiske råd om hvordan man bygger en betydelig portefølje og får jobben der ute.

Vær en freelance blogger gir uendelige råd om hvordan du kommer i gang, blir ansatt og tjene penger. Hvis du er seriøs om å ta skrivingen til neste nivå, gi denne nettsiden en grundig lesing.

Post du vil elske: "Freelance Blogging med ingen tid og ingen penger: Hvordan en enkelt mor gjorde det til jobb"

"Ikke hør på frykten. Alt vil bli bra. Ikke kast bort tiden 'læring' - få verktøyene du trenger å lære, og da lære med å gjøre. Absorbere så mye du muligens kan fra kundenes ekspertise. "- Ashley Gainer

The Write Life

Denne omfattende ressursen - grunnlagt av The Penny Hoarders utøvende redaktør, Alexis Grant - vil omdanne frilansningsarbeidet. I stedet for en slogging på tastaturet alene i en kjeller eller kaffebar, vil du være en del av en godt støttet samfunnsaktivitet - og en som faktisk får deg betalt. Denne samarbeidende bloggen gjør prosessen med å gå fra forfatter til tjener gjennomsiktig, morsom og oppnåelig.

Post du vil elske: "Hvordan lage din første $ 100 som frilansskribent," av C. Hope Clark.

"Vi forstår at integrering av skriving i livet ditt handler om mer enn å sette seg ned for å skrive. Sukses som en forfatter i dagens digitale verden tar så mye mer: Å finne ut hvordan du skal jobbe med klienter, navigere i det skiftende landskapet med tradisjonell publisering, lære inn og ut av sosiale medier, vokse et følge for bloggen din og finne et fellesskap som vil støtte deg underveis. "- Alexis Grant

Best Hvis ... Du drømmer om å bygge et virtuelt imperium

Chris Guillebeau

Selv om det ikke er så praktisk eller "how-to" som noen av de andre bloggene, kan vi ikke få nok av Chris Guillebeau og Art of Non-Conformity. Hvorfor? Fordi, som navnet antyder, ser Guillebeau på alt gjennom en unik linse. Enten det er et blogginnlegg, et kurs eller en bok som "$ 100 oppstart", vi satser på at du vil lære mye om liv, reise og selvfølgelig, virksomhet fra dette nettstedet.

Post du vil elske: "Hvordan kjøre du en bedrift og fortsatt ta vare på familien din"

"Prioriteter er ikke bare et spørsmål om tid, med andre ord, de er også et spørsmål om fokus og intensjon. Jeg synes det er viktig for hver enkelt av oss å kunne si: Dette er hva jeg lever for. Dette er det som betyr noe. Jeg vil velge disse verdiene og la dem være kompasset mitt."- Chris Guillebeau

Tropisk MBA

Internettet er overflødig med informasjon for folk som ønsker å selge sine tjenester på nettet (coaching, konsulenttjenester, skriving, osv.), Men hva om du vil selge faktiske produkter - og fortsatt være uavhengig av sted? Gå til Tropical MBA, der Dan Andrews og Ian Schoen del strategiene de pleide å bygge en multi-million dollar virksomhet. Enda bedre, gi sin ukentlige podcast en lytting - den dekker en rekke emner som hver aspirant entreprenør burde vite om.

Post du vil elske: "Jeg vil tjene penger fra hvor som helst i verden - Hvor skal jeg begynne?"

"Det kommer ikke til å være om hvor eller når du starter. Du starter nå. Din virksomhet og fremtid kommer fra de typer handlingene du gjør hver dag. "- Dan Andrews

Enten du er en hjemme-hjemmeforelder som ønsker å tilbringe mer tid med barna, eller en 20-noe kløe for å reise verden, jobber hjemmefra, trenger ikke å være bare en drøm. Med litt kreativ tenkning og forsiktig forskning kan du også begynne å jobbe hvor og når du vil.

Les og bokmerk bloggene ovenfor for å lære om mulighetene - og motivere deg til handling!

Skrive Inn Din Kommentar