Liv

Minimumslønnsarbeidere blir priset ut av utleie over hele Amerika, sier rapporten

Minimumslønnsarbeidere blir priset ut av utleie over hele Amerika, sier rapporten

Jeg kan være gal, men jeg føler at vi i det minste vil at våre jobber skal dekke livets grunnleggende nødvendigheter.

Ikke misforstå: personlig oppfyllelse, bedre menneskehet, klatring av profesjonell stige og nyter økonomisk overskudd er alt flott. Men på det mest grunnleggende nivå vil jeg ha lønnen fra jobben min til å sette et tak over hodet mitt og mat på bordet.

Dessverre, Amerikanere som jobber på heltid, jobber minimumslønn for å gjøre nettopp det.

Minimumslønnsarbeidere over hele landet er priset ut av leie leiligheter med to soverom, ifølge en nylig rapport fra National Low Income Housing Coalition.

Hvor mye vil Leietakere trenge å tjene

Koalisjonen funnet leietakere måtte tjene $ 21,21 i timen - nesten tre ganger den føderale minimumslønnen på $ 7,25 - for å ha råd til en beskjeden to-roms leie.

De baserte på bekostning av rimelige markedsleiepriser og ikke over 30% av inntektene på leie, men rapporten noterte Mer enn 11,2 millioner husstander bruker over halvparten av sin inntekt på leie - ofre andre nødvendigheter som medisinsk behandling og mat.

Arbeidstakere som bor i Hawaii, Washington DC og California må gjøre det beste for å ha en to-roms leie - $ 35,20 en time, $ 33,58 en time og $ 30,92 i timen, henholdsvis.

Arbeidstakere har en bedre sjanse til å tilby to-roms leie i Arkansas, Kentucky eller South Dakota, men de vil fortsatt måtte gjøre minst $ 13,72 i timen, $ 13,95 i timen eller $ 14,12 i timen, henholdsvis - nesten doblet den føderale minimumslønnen.

Rapporten fant minimumslønnsarbeidere kunne råd til en to-roms leie hvis de jobbet 117 timer i uken. På den måten må de jobbe nesten 17 timer om dagen, hver dag i uken.

Leie av en-roms leilighet kommer heller ikke lett på en minimumslønn heller. Det er bare 12 fylker i landet - i Washington, Oregon og Arizona - hvor en lønnslønn kunne ha råd til kostnaden av en-roms leilighet uten å jobbe mer enn 40 timer i uken.

Hvordan å takle bolig på minimumslønn

Selv om mange lavinntektsarbeidere og familier anser offentlig hjelp, er hjelp ikke alltid lett tilgjengelig. Rapporten bemerket tre av fire familier går uten behov for boligstøtte på grunn av offentlig underfinansiering.

For å løse dette problemet, har kongressleder Keith Ellison foreslått en lovforslag, Common Sense Housing Investment Act, som ville reinvestere mer enn 241 milliarder dollar for å gjøre leieboliger rimelig til familier i nød.

Uten regjeringshjelp finner man måter å dele boligkostnader eller tjene ekstra penger på, er logiske muligheter for å tilby leie.

Her på The Penny Hoarder, skriver vi stadig om sideoppgaver, som:

  • Kjører for Uber eller Lyft
  • Maleri husnummer
  • Selge varer på Etsy
  • Donere sædceller
  • Donerer plasma
  • Mystery shopping
  • Og mer

Disse ekstra inntektskildene kan bidra til å øke en minimumslønn litt nærmere det $ 21.21 i timen målet.

Deling av boligkostnader med romkamerat eller betydelig annen kan også gi en positiv innvirkning.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun jobbet en gang for en mattejobb som gjorde $ 2,13 per time, pluss tips. Mens hun hadde den jobben, hadde hun minst tre romkamerater til å dele boligkostnadene.

Skrive Inn Din Kommentar