Penger

Stopp proscrastinating: 4 penger flytter til å gjøre nå

Stopp proscrastinating: 4 penger flytter til å gjøre nå

Vi vet at din gjøremålsliste trolig allerede er altfor lang, men kan vi overbevise deg om å legge til fire flere elementer?

Som US News forklarer, disse fire enkle å-doser vil gjøre stor forskjell i økonomien din, og de vant, tar ikke for mye tid til å fullføre!

1. Tap disse bankgebyrene

Først, ta en titt på din bankgebyrer. Betaler du månedlig avgift for å bruke bankkontoen din? Hvis du er, er det tid for bankkontoen din til slutte å koste deg penger.

Det er to måter å gjøre det på: Først kan du ring din bank og be dem om å frafalle gebyret.

Hvis det ikke virker, kan det være på tide å åpne en ny bankkonto.

2. Få et EMV-kredittkort

Deretter er det tid til Be om et EMV-kredittkort. Disse kortene inkluderer mikrochips som, som USAs nyheter sier det, "Skriver ut kortinformasjonen og gjør transaksjoner i personene mer sikre."

Kontakt kredittkortutstedere og spør om de kan sende deg EMV-kort for å erstatte de gamle.

3. Start Lagre for helligdager

Helligdager kommer om du er klar eller ikke, så bli økonomisk klar av legge til side litt penger hver uke inn i en dedikert ferie sparekonto.

Hvis du sparer $ 40 eller $ 50 dollar hver uke, trenger du kanskje ikke å sette ferien på ditt nye EMV-kredittkort!

4. Vurder din helseforsikring

Til slutt er det på tide å vurdere din helseforsikringsplan, og om din nåværende dekning er det beste alternativet for deg og din familie.

Åpen påmelding til Health Insurance Marketplace begynner 1. november 2015 og går gjennom 31. januar 2016. Legg til side litt tid for å se på de tilgjengelige planene, sammenlign dem med din nåværende dekning og avgjøre om det er tid for en endring.

Hvis du får alle fire av disse to-dosene gjort, flott! Selv om du bare har tid til å fullføre en eller to av dem, tar du fremdeles viktige skritt mot å forbedre økonomien din.

Vil du lære mer? Les hele historien på US News.

Din sving: Hvilke av disse enkle å gjøre ting tror du vil ha den største økonomiske virkningen på livet ditt?

Nicole Dieker er frilansskribent med fokus på personlig økonomi og personlige historier. Hennes arbeid har dukket opp i The Billfold, The Toast, Yearbook Office, The Write Life og Boing Boing.

Skrive Inn Din Kommentar