Liv

19 Frequent Flyer Resources Hver reisende trenger å bokmerke

19 Frequent Flyer Resources Hver reisende trenger å bokmerke

Hvem der ute ønsker å ta et fly verdt over $ 1000 - for mindre enn $ 50 i avgifter?

[Hever hånden

Jeg antar at du også ville.

Selv om det kan høres for godt ut til å være sant, er det ikke. Med litt innsats og selvopplæring kan du ta gratis flyreiser så snart som neste år.

Du har forhåpentligvis blitt startet på din reisehackende reise ved å lese "gratis flyreiser 101" og følge våre favoritt hyppige flyerblogger.

Nå er det på tide å legge til noen seriøse redskaper til arsenalen din. Og med verktøy, mener vi hyppige flyger nettsteder og ressurser hvor du kan rekkevidde tilbud, videre utdanning og faktisk innløse disse punktene og miles for gratis flyreiser.

Her er 19 ressurser hver hyppig flyer trenger:

Generell info

Når du lærer mer om den intrikate verdenen av miles og poeng, vil du vokse til å elske disse info-pakket ressursene.

1. WebFlyer

WebFlyer tilbyr flere verdifulle funksjoner for hyppige flyger: omfattende vurderinger av hvert lojalitetsprogram, muligheten til å sammenligne forskjellige programmer fra topp til topp, en kilometertomformer som viser hvordan du kan overføre miles mellom programmer og en kalkulator som anslår hvor mange miles du ' Du tjener fra å fly en bestemt rute.

2. TravelSort

Selv om TravelSort faktisk er et luksushotell medlemskap service, er Hilary Stockton nyttige artikler verdt et besøk for enhver belønning reisende; de dekker alt fra å komme til India med miles for å overbevise din ektefelle hyppige flyer miles er verdt det.

3 og 4. Ekstra pakke med peanøtter og null for å reise podcasts

Ikke alle av oss har tid til å lese blogger og nettsteder.

Hvis du foretrekker å lære på farten, sjekk ut Ekstra pakke med peanøtter og Null å reise podcaster; begge deler reise historier og tips som vil hjelpe deg å bli en bedre reise hacker.

Communities

Lurer på hva er den beste måten å bruke alle de Club Carlson poengene på? Eller bare ønsker å commiserate om den forferdelige tjenesten du mottok på Delta? Her er hvor du skal snu.

5. InsideFlyer

Tidligere kjent som Milepoint, har den nye InsideFlyer lagt til funksjoner i håp om at den blir din one-stop-butikk for hyppig flyerinfo.

I tillegg til sine 200 + fora kan du nå administrere både prisprogrammer og reiseplaner fra plattformen.

6. FlyerTalk

Som den eldste og største hyppige flyer-fellesskapet kan FlyerTalk være en fantastisk ressurs - bare prøv å ikke bli skremt av den enorme kunnskapen til medlemmene sine!

7. Reise Hacking Cartel

Selv om Travel Hacking Cartel er en av de eneste betalte tjenestene på denne listen, det kan være verdt det for folk som ikke har tid til å sile gjennom en million tilbud.

For $ 15 i måneden mottar du e-postvarsler om de beste tilbudene, samt tilgang til reiseprogrammer.

Kredittkort

Som vi har diskutert før, er kredittkort en av de raskeste måtene å rake opp belønning poeng og miles. Disse nettstedene kan hjelpe deg med å bestemme hvilke kort som passer for deg.

Hvis du ikke er sikker på at du kan være ansvarlig med et kredittkort, risikerer du ikke det; ingen belønninger er verdt å gå inn i gjeld. (Her er seks måter å tjene hyppige flyger miles på uten Kredittkort.)

8. Kreditt Karma

Før du søker etter kredittkort, er det viktig å sjekke kredittpoengene dine. Hvis det ikke er på 700-tallet, bør du fokusere på å øke poengsummen med avgiftsfrie kort og betale av gjeld.

For å få din kreditt score gratis, sjekk ut Credit Karma.

9. Mint

Et annet viktig skritt å ta før du søker om kredittkort, er å få budsjettet i orden. Jeg bruker og elsker Mint, som hjelper deg med å administrere bankkontoer, kredittkort og lån - alt på ett praktisk sted eller en app.

10. Kredittkort Fly

Kredittkortflyget (som fullstendig avsløring: Jeg skriver for) er et gratis epost-nyhetsbrev som varsler deg når et bra kredittkorttilbud dukker opp. Hvis du ikke vil holde styr på forskjellige nettsteder - og bare vil vite når de aller beste tilbudene slippes - registrer deg.

11. Kort for reise

Navnet sier alt. Cards for Travel, et nettsted opprettet av Travel Hacking Cartel's Chris Guillebeau, fokuserer utelukkende på de beste kredittkortene for reisebelønninger - og har til og med en delingskort for kanadiere.

12. NerdWallet

NerdWallet er vårt første stopp for å sammenligne kredittkort med et rent og brukervennlig grensesnitt. Søkefunksjonen gir deg mulighet til å finjustere ditt valg med kredittpoeng, avgifter, typisk månedlig utgift og estimert "registreringsverdi".

13. CreditCards.com

Når du har noen få kort i lommeboken, kan det være vanskelig å huske hvilke tilbud som gir mest belønning på, si, dagligvarer eller gass.

CreditCards.comNytt WalletUp-app løser dette problemet ved å bestemme plasseringen din - enten det er en pizzarom eller en kontorforretningsbutikk - og gi deg råd om hvilket kort du skal bruke.

Verktøy

Hva er forskjellen mellom vellykkede hyppige flygeblad og folk som blir overveldet og raskt gir opp? Verktøyene til deres disposisjon.

Bruk følgende steder for å holde deg på toppen av reisepremie spillet ditt.

14. AwardWallet

Hvis du blir gal, prøver å huske informasjon om alle dine lojalitetsprogrammer, vil AwardWallet bli din nye beste venn.

Dette fantastiske verktøyet hjelper deg med å holde oversikt over kontosaldoer, innloggingsinformasjon og kjørelengdeutløpsdatoer.

15. ev'reward

Som vi har nevnt før, er online shopping en fin måte å tjene miles. Så kjøp ikke noe uten å først sjekke ev'reward, som forteller deg hvor mange bonus miles du tjener for å logge inn på ulike shoppingportaler.

16. Ekspert Flyer

ExpertFlyer er en av de få betalte tjenestene vi anbefaler; hvis du planlegger å ofte innløse poeng og miles for gratis flyreiser, er søkemotoren et utrolig verktøy.

Grunnleggende medlemskap koster 4,99 dollar i måneden, eller du kan få et helt år med premium medlemskap for $ 99. En ny funksjon (og gratis!) Er stedsvarsler, som forteller deg når bedre seter blir tilgjengelige på ditt fly.

17. Feedly

Trenger du en måte å følge alle de hyppige flyerbloggene? Prøv Feedly. Dette gratis verktøyet aggregerer RSS-feeds av favorittbloggene dine i en lettlest plassering.

18. Hootsuite

Twitter er et av de beste stedene å finne ut om gode avtaler - både når det gjelder hyppige flygerpromoteringer og billige flyreiser - men det er også overveldende.

Bruk Hootsuite for å tåle galskapen ved å lage lister over dine favorittreiser, eller etter hashtags som #airfare, #awardtravel eller #frequentflyer.

19. Google Kalender

Hvis du bruker kredittkort til å tjene belønninger, holde oversikt over årlige jubileer med Google Kalender eller noe lignende. Siden kortets årsavgifter ofte blir frafallet for det første året, avbryter mange travel hackere dem før det første årsdagen ruller rundt.

Alternativt, hvis du vil beholde kortet, er en måned før jubileum en god tid å ringe og be om en "oppbevaringsbonus" i form av et utsagnskreditt eller ekstra miles.

Å lære å hacke reise kan virke komplisert først - men vi lover det er verdt det. Bruk disse nettstedene til å utvide din hyppige flyer kunnskap litt om gangen, og gi oss beskjed hvis du har spørsmål!

Din sving: Hva er din favoritt hyppige flygerwebside fra listen? Som savnet vi?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar